Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. skia

    skia Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    " Master Jp μεχρι να επιλεξουν οι δουλοι το αφεντικο τους, και ειδικα οι δουλες τον αφεντη τους γιατι διστιχως, η ευτυχως αυτες κανουν tsekin (τσεκαρουν) τον αφεντη που θα επιλεξουν να του δοθουνε, εχουν αυτο το μοναδικο δικαιωμα της (επιλογης), μετα εξαρτατε απο το ποσο Κυριαρχος ειναι καπιος , οστε να κανη την σκλαβα του να μην εχει κανενα δικαιωμα."


    Aλήθεια, πιστεύεις αυτό, Πέρυ?
     
  2. justcouple

    justcouple New Member

    Αν αλλαζαμε το τιτλο του νηματος και βγαζαμε την λεξη "γαμησω" και το καναμε κατι σαν "μου ζηταει κατι που εγω δεν θεωρω "πρεπον"
    δεν θα σας εδινε ισως μια αλλη "οπτικη γωνια"???
     
  3. justcouple

    justcouple New Member

    ( συγνωμη μου εφυγε μισο το ποστ )

    Τι θελω να πω.. οτι αυτο οπως και πολλά αλλα ειναι θεμα "πως το βλεπει" ο καθενας... Το οτι μου αρεσει το strapon δεν σημαινει οτι θα "δεχομουν" και εναν ανδρα......
    Σε τελικη αναλυση μπορει απλά καποιος να θελει να "δοκιμασει" κατι καινουργιο γι' αυτον

    Καποια μερα φορεσα ενα καλσον απλά και μονο για να δω "πως ειναι"      εχασα κατι απο τον "ανδρισμο" μου??? ( Παραδειγμα )
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ενώ οι Κυρίαρχοι "αγοράζουν ότι πέσει μπροστά τους; <χ>
    <χαμογελάει> αποτελεί ισως κριτήριο για το ποιός ψάχνει ή ποιος το εκδηλώνει, όχι όμως για το ποιος βρίσκει και πώς.
     
  5. Photographer

    Photographer Regular Member

    Γεγονότα και απόψεις

    Γεγονός πρώτο: Ο ερεθισμός του σημείου P (προστάτη) στον άνδρα προκαλεί σεξουαλική απόλαυση η οποία μπορεί να τον οδηγήσει σε εκσπερμάτιση. Γεγονός ιατρικά διαπιστωμένο.
    Για να επιτευχθεί αυτός ο ερεθισμός πρέπει να υπάρξει διείσδυση μέσω του πρωκτού, και απο κει ξεκινάει όλος ο προβληματισμός.
    Άν υπήρχε και άλλος τρόπος δεν θα υπήρχε και πρόβλημα.

    Γεγονός δεύτερο: Απο τη στιγμή που κάποιος άντρας Κυριαρχικός ή υποτακτικός απολαμβάνει σεξουαλικής φύσεως απολαύσεις μόνο με γυναίκες δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε ομοφυλόφυλος, ούτε αμφιφιλόφιλος (bisexual ή bi).

    Που υπάρχει λοιπόν το πρόβλημα; Είναι κυρίως θέμα αντιλήψεων.

    Πρώτα απ όλα στον καθημερινό βανίλια κόσμο:
    Tο πρότυπο του άντρα όπως τον βλέπουν οι γυναίκες είναι αυτό του ενεργητικού εραστή που δεν δέχεται την δυείσδυση.
    Αυτές οι ίδιες είναι που θα φρικάρουν και θα αρχίσουν να αμφιβάλλουν σε όποιαδήποτε νύξη επί του θέματος και αυτές είναι που θα τον ξεφωνίσουν αν κάποτε η σχέση αποτύχει.
    Οι άνδρες απο την άλλη έχουν τα ίδια ακριβώς πρότυπα και φοβούνται να δοκιμάσουν οτηδήποτε θα τους χαλούσε αυτήν ακριβώς την εικόνα.
    Κάποιοι μάλιστα θεωρούν τον πρωκτό τους σημείο ταμπού το οποίο δεν έχει δικαίωμα ούτε να αγγίξει η ερωμένη τους.
    Φόβος ο οποίος μπορεί να κρύβει ομοφοβία.

    Τι γίνεται με το μπιντιεσέμ; Θεωρητικά ο χώρος αυτός χαρακτηρίζεται απο κόσμο με πιο ιδιαίτερες σεξουαλικές εκφράσεις, και με διάθεση για πειραματισμό, με κόσμο πιό ψαγμένο γενικά και πιο δεκτικό σε διαφορετικές σεξουαλικές εκφράσεις (ε καλά θεωρητικά μιλάμε :alien: ).
    Καμμιά φορά όμως στο μπιντιεσέμ οι ανθρώποι τείνουν να παγιδεύονται στους ρόλους τους, και όταν οι ανάγκες έκφρασης τους αλλάζουν, δυσκολεύονται να τις δηλώσουν ή να κάνουν αλλαγή αυτοπροσδιορισμού (status change).
    Έτσι τουλάχιστον οι υποτακτικοί άνδρες μπορεί να είναι πιο δεκτικοί στην παθητική δυείσδυση αν αυτό αποτελεί επιθυμία της Κυριάρχου τους και δεν αποτελεί όριο τους φυσικά.

    Τι γίνεται με τους άνδρες Κυρίαρχους; Ένας άντρας που δηλώνει και είναι Κυρίαρχος πρέπει να τον χαρακτηρίζει η διατήρηση του ελέγχου πάνω στο παιχνίδι.
    Αν δώσει εντολή να τον δέσουν, ή να τον μαστιγώσουν ή να του ερεθίσουν το σημείο P για το οποίο συζητάμε, όλα αυτά δείχνουν μερική έστω απώλεια ελέγχου.

    Ακόμη στις απόψεις των υποτακτικών γυναικών υπάρχει διχογνωμία.
    Έτσι κάποιες απο αυτές υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν πλέον να τον δεχθούν σαν Κυρίαρχο γιατί κάτι έχει αλλάξει πλέον στον τρόπο που τον βλέπουν (στραβισμός;   ).
    Ενώ κάποιες άλλες μπορούν να του προσφέρουν αυτή την απόλαυση είτε γιατί η απόλαυση τους προέρχεται απο την ικανοποίηση Του (σχέση Αφέντη - σκλάβας),
    είτε γιατί αυτό δεν μειώνει την ικανότητα Του να κυριαρχεί κατα τα υπόλοιπα επάνω τους (σχέση Κυρίαρχου - υποτακτικής).

    Η προσωπική μου άποψη: Σημασία για εμένα δεν έχει τι δηλώνει κάποιος στην κοινότητα αλλά τι εκπέμπει στην συντροφό του.
    Άν λοιπόν η υποτακτική ενός κυριάρχου τον βλέπει ώς τον Αφέντη ή ως τον Κυρίαρχο της δεν έχει και πολύ σημασία τι θεωρώ εγώ ή ο κάθε ένας πως είναι.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιων switch (αλήθεια πως τους λέμε στα ελληνικά  οι οποίοι κυριαρχούν ή υποτάσσονται ανάλογα με το τι τους εκπέμπει ο κάθε σύντροφος.
    Επίσης αρκετός κόσμος του μπιντιεσέμ όταν ανακαλύπτει και διαφορετικές ηδονές ή αλλάξουν οι ανάγκες του δεν φοβάται να αλλάξει αντίστοιχα και τον αυτοπροσδιορισμό του.
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2007
  6. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Στις σεξουαλικές προτιμήσεις, η προτίμηση δεν καθορίζεται από την εμφάνιση, και η εμφάνιση δεν καθορίζεται από την προτίμηση. Αν αυτό συνέβαινε, δε θα είχαμε εκπλήξεις του στυλ «ο τάδε είναι/δεν είναι gay». Και η LGBT κοινότητα δε θα είχε ανάγκη συστήματα όπως το «hanky code» για να γνωστοποιούν τα μέλη τις προτιμήσεις τους.

    Το άλλο πρόβλημα με την πρότασή σου είναι η υπόθεση ότι υπάρχει ένας αυστηρά προκαθορισμένος ρόλος (ενεργητικός/παθητικός). Παιδιά, αυτό είναι μύθος. Και είναι καθαρά ελληνικός μύθος. Σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση, δε θες και να δίνεις και να δέχεσαι ηδονή; Γιατί πρέπει να διαφέρει αυτό στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις;



    'Σωστό;' Ντεν καταλαμπαίνει καρντιά μου! Να κρίνεις παρατηρώντας τον εαυτό σου, όχι τους άλλους! Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, υπάρχουν προσωπικές προτιμήσεις.
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Δε διάβασα όλες τις απαντήσεις και ίσως να επαναλάβω κάποια άλλη απάντηση..

    Θεωρώ αστείο να μη δεχόμαστε πως ο άντρας που επιζητά τη διείσδυση δεν έχει κάποιο βαθμό αμφισεξουαλίκοτητας.Ναι μεν ο τρύπα είναι ερωτογενής ζώνη,αλλά όταν υπάρχει κανονικό χώσιμο ,ενεργοποιούμε τη ζώνη αυτή πέρα του δέοντος για str8 κριτήρια...

    Κάπου διάβασα πως εκείνος που δέχεται να σοδομιστεί,αλλά δεν έλκεται από άντρες δεν είναι gay/αμφι.Θα μπορούσα να απαντήσω πολλαπλά.Θα περιοριστώ στα εξής:
    Και πως είμαστε σίγουροι πως οι εν λόγω τύποι δεν θάβουν πολύ καλά την ελάχιστη ως μικρή έλξη αυτή και εκτονώνονται με πράξεις ,οι οποίες με το κατάλληλο περιτύλιγμα,θεωρούνται str8 βίτσιο. Εξάλλου η έλξη σε τέτοιες περιπτώσεις εξωτερικεύεται διαφορετικά.Εξάλλου τα πάντα μπορούν να ανατραπούν στην κατάλληλη περίσταση.
    Χιλιάδες αμφισεξουαλικοί παντρέυονται,κάνουν οικογένειες,έχουν ομοφυλοφιλικές επαφές συχνότητας από μία το χρόνο ή τη δεκαετία ως συχνότερες ή και αραιώτερες ακόμα επαφές.Τώρα αν το 1% ή το 0,1 ή το 0,01% του (αυθαίρετου) ποσοστού αμφισεξουαλικότητας,μεταφράζεται σε str8 ,προσωπικά το ίδιο μου κάνει..Αν και με ενοχλέι λίγο ιδεολογικά το όλο ζήτημα εν τούτοις βαριέμαι να το συζητάω ,εφόσον δεν έχω διοριστεί σταυροφόρος της καθαρότητας της κάθε ταυτότητας..Προτιμώ να περνάω δημιουργικά την ώρα μου,από το να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τις όποιες εσωτερικές συγκρούσεις που αναγάγονται σε μέγιστο επίπεδο ταυτότητας..
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2007
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Να προσθέσω πως κατά τη δική μου άποψη τον κάνει λιγότερο Αφέντη παράλληλα.Θεωρώ ,αρχικά,πως ο Αφέντης δε θα κατέφευγε στη σκλάβα του για kinky ενασχολήσεις και απολαύσεις...Έπονται τα αυτονόητα...
     
  9. Panacotta_of_Doom wrote:

    "'Σωστό;' Ντεν καταλαμπαίνει καρντιά μου! Να κρίνεις παρατηρώντας τον εαυτό σου, όχι τους άλλους! Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, υπάρχουν προσωπικές προτιμήσεις."

    Δεν θα μπορούσα να το είχα θέσει πιο σωστά

    Ιncomplete_ wrote:

    "πως ο Αφέντης δε θα κατέφευγε στη σκλάβα του για kinky ενασχολήσεις και απολαύσεις...Έπονται τα αυτονόητα..."

    Ποια αυτονόητα??? Και γιατί να ΜΗΝ μπορεί ΚΑΙ να απολαύσει μέσω της σκλάβας του ΚΑΙ kinky ενασχολήσεις??? Kαι γιατί μου μοιάζει να θεωρείς πιο υποτημητικές τις kinky ασχολήσεις??? Και ΠΟΙΟΣ τον περιορίζει??? Και από πότε η αναζήτηση της ηδονής μέσω του σώματος να θεωρείται πιο υποτημητική και απο ποια σκλάβα (are we talking or are we farting?) ??? Και από πότε κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα??? Και από πότε ο Κυρίαρχος στο bdsm κατέντησε ένας ΔΟΝΗΤΗΣ - ΘΕΟΣ - ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΑ για πεοθηλάζουσες με βάση τι γράφει το σημερινό τους μενού (για τις σκλάβες μιλάω ΝΑΙ). Τι σοί vanillizousa οπτική είναι αυτή??? Και μετά θέλουμε να έχουμε και την 1ο καθεδρία στην άποψη του τι είναι σωστό και τι λάθος στην κοινότητα?? Where the fuck are we heading for???

    Θα το θέσω απλά

    Όποιος θεωρεί εαυτόν η στάτους ή φύλλο ή αυθεντία στο ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ είναι για τα μπάζα και ΔΕΝ έχει καμία μα καμία θέση εδώ

    Το σωστό και το λάθος όταν γράφονται πράματα που παραπέμπουνε σε ψυχοπαθολογία και κτηνωδία μοιάζει να το ξεχνάτε μερικές μερικοί... το θυμόσαστε όμως καλά όταν αναφέρετε σε κωλοτρυπίδες... έτσι δεν είναι???? (χειρότεροι και περισσότεροι υποκριτές δεν μπορούσαν να είναι μαζεμένοι σε ένα φόρουμ όσο σε αυτό)
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Φιλε Master Jp και φυσικα δεν αγοραζουν οτι πεσει μπροστα τους......(χαμογελαει), η δικη μου αποψη ειναι οτι η σκλαβα επιλεγει σε πoιον θα δοθει, και ο Κυριαρχος επιλεγει και κρινει αν θα γινει δεκτη απο αυτον η προσφορα της σκλαβας.

    Για την δευτερη παραγραφο σου δεν εχω καμια αντηριση, αλλα στο σποτ που εγραψα ειναι η διαπιστωση που εχω κανη με της αγγελιες στο φοριουμ.

    Τους φιλικους μου χερετισμους Master Jp
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Τα αυτονόητα.Όταν μιλάμε για 24/7 σχέση.

    Γιατί κάποιες kinky ενασχολήσεις όταν αντιστρέφονται σε ρόλους,αντιστρέφουν και τα status.

    Ειλικρινά μπερδεύομαι ώρες ώρες...

    Όπως το πες.Σου μοιάζει.Δικό σου συμπέρασμα φίλε μου.Λατρεύω το kinky.Θα άλλαζα όμως status αν υπό το πνεύμα του kinky lover έβαζα να με πηδήξουν ,να με χτυπήσουν,να με κατουρήσουν,να με κάνουν αλογάκι,να με δέσουν κτλ κτλ κτλ..

    Δεν είναι περιορισμός.Όταν πραγματικά πορεύεσαι μέσα από τις επιθυμίες σου δεν τα λαμβάνεις ως περιορισμό.Απλά ,ασυνείδητα τα αποκλείεις.Πόσο θεωρεί ως περιορισμό πχ ένας 100% str8 το κατούρημα από άντρες;

    Υποτίθεται πως καθορίζεις το status,ανάλογα με αυτά που σου δίνουν ηδονή.Όταν αυτά διευρύνονται,διευρύνεις και το status..

    Υou know..

    Δε θυμάμαι ημερομηνία.Φαντάζομαι από τότε που άρχισα να προσδιορίζω τον εαυτό μου,μέσα σε αυτόν τον χώρο..Βαρέθηκα..

    Από τότε που οι Αφέντες τις εκπαιδεύσαν ή έτσι ή αλλιώς.Και στο αλλιώς με το να χτυπάνε,να κατουράνε,να γαμάνε κτλ πάλι σκλάβες δεν είναι..

    Θα μας τρελάνεις ρε φίλε;Απαντάς με τόση ορμή και απαξίωση και μετά κατηγορείς για αδιαλλαξία και έπαρση και άλλα τέτοια χαριτωμένα;


    Μέσα στα πλαίσια της ίδιας κοινότητας υπάρχουν και αυτοί(ή εμείς εφόσον μιλάς και για μένα).Ο καθένας θα προσφέρει αυτό που μπορεί και υπόλοιποι θα λάβουν αυτό που μπορούν και θέλουν.Aμα θα πάρουμε πορτιέρη να τσεκάρει τους διαλλακτικούς και τους open minded να υποβάλεις αίτηση.Μέχρι τότε αναλογίσου τη μεγάλη αντίφαση στην οποία πέφτεις..


    Μπορείς να προσδιορίσεις το πλαίσιο της συγκεκριμένης υποκρισίας και να κατονομάσεις ή να απευθυνθείς άμεσα στους υποκριτές,ώστε να υπάρξει διάλογος;Αυτά τα εκδηλοσυνθηματικά είναι λίγο κουραστικό και το μόνο που κάνουν είναι να αντιπροβάλουν..

    Επίσης αν υπάγομαι στους υποκριτές,θα εκτιμούσα να μου το πεις ευθέως,όπως και το λόγο..
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2007
  12. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αυτό που είπαμε είναι ότι τα δύο είναι αμοιβαίως ανεξάρτητα. Σχετίζονται, αλλά με κοινές αιτίες -- δεν είναι το ένα αίτιο του άλλου.

    Δε μπορεί, πχ, να εννοείς ότι κάποιος που δεν έλκεται από άντρες είναι gay αν τον σοδομίσει μια γυναίκα.

    Όπως δε μπορεί να εννοείς ότι ένας ομοφυλοφιλος που δε θέλει πρωκτικές επαφές είναι ετεροφυλόφιλος (για του λόγου του αληθές, η Λ~, η θηλυκή Πανακότα [χε] γνωρίζει έναν-δυο).

    Η σεξουαλικότητα αλλάζει (η μάλλον μετατίθεται). Πολλοι γεννιούνται σε ένα σημείο της κλίμακας Κinsey και καταλήγουν σε άλλα (η κλίμακα είναι συνεχής, όχι διακριτή, όπως ελπίζουμε να έχεις συνειδητοποιήσει, δεν υπάρχει μόνο gay/bi/straight). Aυτό δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι είναι «in the closet».

    Το κοινό γνώρισμα είναι η αυτοσυνείδηση και η ενδοσκόπηση. Κάποιος που «ψάχνεται» είναι πιο ικανός να δοκιμάσει διαφορετικές εμπειρίες, και είναι πιο δεκτικός στην ιδέα ότι και οι προτιμήσεις του μπορεί να αλλάξουν με τον καιρό.