Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Κ στα 4 ! Την κάνει λιγότερο αφέντρα ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος blonde mermaid, στις 31 Μαϊου 2019.

  1. Max21

    Max21 Regular Member

    Είμαι λίγο παρτάκιας και αγαπώ υπερβολικά τον εαυτό μου για να μπορέσω να συμβιβαστώ με αυτό. Μάλλον απλά μου αρέσει ο υποτακτικός ρόλος στο σεξουαλικό τομέα. Δεν θα στερήσω σε μένα να απολαμβάνω αυτό που επιθυμώ στην καύλα ακόμα και αν έρχομαι σε ρήξη με την Κ. Μάλλον δεν είμαι υποτακτικός με την καθαρή έννοια.
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    κι εγώ σοβαρά, αν θες να σε πλακώσει στις μάπες η σούμπα σου αλλά είναι πολύ ελαφροχέρα, έρχομαι ως guest sub αν θέλεις να τη βοηθήσω. πες μου αν είναι να ζητήσω άδεια...
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    νομίζω πως ελάχιστοι (κι αν) είναι χωρίς να τους κάνει το αφεντικό τους.
    έχω, μάλιστα, την αίσθηση πως αυτό ακριβώς συζητάμε και σ αυτό και στο γονικό νήμα. αν δηλαδή τα υ τα φερνει το αφεντικό στα μέτρα του ή είναι έτοιμα προψημένα σε συσκευασία δώρου μιας χρήσης.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    αν είναι να πλακωθείτε στις μάπες, να ξέρεις την έχω εκπαιδεύσει για σωματοφύλακα.  
     
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    i wouldn't dare!!!
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    @lizard_
    Εμείς έλα να κάνομε μία σούμο-πάλη.
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μπααα... Ή λεθ πθέμματα ή βαριέθαι..!
     
  8. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    @blonde mermaid : Κατ'αρχήν συγχαρητήρια. Ίσως φαντάζει αυτονόητο, αλλά τελικά θέλει πολλά κιλά @ρχίδι@ για να ανοιχτεί κάποιος/α επάνω σε θέματα που αφορούν τον εαυτό του. Το τονίζω, έχοντας απογοητευτεί προσφάτως από την απόπειρά μου στο νήμα της Αυτοτιμωρίας, όπου τα περισσότερα μηνύματα που έλαβα (κυρίως από females) ανέφεραν πως δεν ΤΟΛΜΟΥΝ να ανοιχτούν από φόβο επίθεσης και χλευασμού. (Και)Τέτοια, λοιπόν, ποστς με θάρρος δημιουργούν τις καλές στιγμές του φόρουμ!

    Σκόρπιες και ίσως πρόχειρες* σκέψεις, επάνω στο θέμα:

    Καλό είναι να διαχωρίζεται η αλγολαγνεία από τον μαζοχισμό. Μην μπλέξουμε, όμως όλοι, τις λαγνείες μας, τις τάσεις μας και τα moods μας και γίνει εδώ του switch-αρίσματος το ανάγνωσμα. Έχω γνωρίσει Κυρίαρχους και Κυρίαρχες αλγολάγνους. Αν, όμως, ξεκινήσεις με αλγολαγνεία, έχεις και λίγη ποδολαγνεία, φτύσιμο, βρίσιμο κ.λ.π., ε, μην έρθεις να μας το παίξεις και... Αφεντικό στο τέλος, ε?

    Σε γενικές γραμμές, μου ταιριάζουν τα όσα λέει ο @tithon για την εκπαίδευση και ταυτίζομαι με τα 'περί κατισχύσεως' του @MasterJp, με τον οποίο τελευταίως τείνουμε -παραδόξως- να συμφωνούμε (για πρώτη φορά, εδώ και δεκαετίες, Να το... προσέξουμε αυτό, λολ).
    Πάνω σε αυτά, θα είχα να προσθέσω, μόνον, το εξής:
    @blonde mermaid : εάν, ευρισκόμενη στα 4, φτάνει το χέρι σας να γραπώσει τα @ρχίδι@ του υ που σας πηδάει, τότε μια χαρά μου ακούγεται. Και μπορείτε να κοντρολλάρετε και το ζητούμενο βάθος και πόνο. Και συνοδεύεστε από απολαυστικές ηχητικές υποκρούσεις σε 2 κλίμακες -τουλάχιστον- υψηλότερα. Τίποτε από αυτά δεν θα σας κάνει λιγότερο Κ.

    * ζητώ συγγνώμη που θα καταχραστώ τον χώρο του νήματος για προσωπική χρήση, αλλά βρήκα ευκαιρία κι εγώ να πω τον πόνο μου. Λοιπόν, είναι πρόχειρες και σκόρπιες οι σκέψεις μου και επίσης "τσουβάλιασα" τις απόψεις των 2 φίλτατων, αντί να αναλύσω λεπτομερώς την θέση μου, γιατί:
    προσπαθώ να ανασυνταχτώ και να επανακάμψω εις το φόρουμ (ε, δεν μπορεί, κάποιοι θα πρόσεξαν πως έλειπα τελευταία), διότι άνοιξα τα ματάκια μου και είδα 2 κλέφτες στην κρεββατοκάμαρα, επάνω από το κεφάλι μου. Σπίτι κώλος από τοποθέτηση νέας θωράκισης και κλειδαριάς. Σπίτι ακόμα πιο κώλος από τοποθέτηση συναγερμού.
    Ζητούνται -για το καλό του φόρουμ, πάντα- 3 με 4 σουμπιά για καταναγκαστικά έργα αποκατάστασης οικίας. Μόνη προϋπόθεση, η χαρά της εργασίας και η γνώση πως θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων μετά το πέρας της εργασίας. Από την βοηθό μου, θα έχετε και αναμνηστικό αναπτηράκι με το όνομά μου, χαχαχα.

    Πέρα από πλάκα... Περιπέτειας τέλος. Καλή μου επιστροφή.
    Και μη... χειρότερα!!!
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Madame Dark, έτσι και κατρακυλήσουμε εμείς αγκαλιασμένοι, θα τρέχουν οι μάστερ να σωθούνε...
     
  10. whisperer

    whisperer Regular Member

    το σιδερωμα ειναι σκληρο οριο για ορισμενα υ
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    πρώτη φορά τ ακούω
     
  12. whisperer

    whisperer Regular Member

    δεν εχεις γνωρισει τα ορισμενα υ