Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιό πιστεύετε ότι πρέπει να είναι το πρόγραμμα μίας σκλάβας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Πέγγυ, στις 4 Απριλίου 2022.

  1. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Αυτό που θα ορίσει το Κ
     
  2. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Καλέ ναι, τώρα που το λες κάτι βλέπω, δώσε μας τα φώτα σου
    Έχομεν και τεμπέληδες, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
     
  3. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Το καλύτερο πρόγραμμα είναι να μην υπάρχει πρόγραμμα ....ότι κ όταν διαταχθει
     
  4. BDSM_Couple

    BDSM_Couple New Member

    Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ.

    Γίνεται εναλλαγή χαστούκια, βρισιμο, φτύσιμο και squirting μέχρι να την ξεζουμισω. Δεσίματα κτλ όταν είμαστε τελείως μόνοι.

    Γαμησι όταν με παρακαλέσει και είναι απίστευτα καυλωμένη.

    Οι δραστηριότητες γίνονται σύμφωνα με την διαθεσιμότητα και τα γούστα μου καθώς έχουμε δύο παιδιά οπότε ο ελεύθερος χρόνος μας είναι πολύτιμος ώστε να εκτελεστούν σωστά.

    Μερικές φορές τις στέλνω να κάνει μόνη της κάποιες δραστηριότητες ως εκπαίδευση.

    Φυσικά ως λαμόγιο που είναι δεν το κάνει όπως της το είπα και μετά έρχεται η τιμωρία.
     
  5. Mpakis

    Mpakis κι όμως ναι είμαι ..I am a dark spirit

    Κανένα μυαλό ίδιο..........
     
  6. xdx

    xdx New Member

    Το προγραμμα της σκλαβας αν θες να οριστει ετσι δεν μπορει να ειναι σταθερο γιατι δεν ειναι σταθερη η ψυχολογια, η διαθεση, ο χωρος κ.λ.π. του Κυριου ή της σκλαβας.
    Καθε Κυριος εχει διαφορετικες προσλαμβανουσες ερεθιστικες πηγες, σημασια εχει να ταιριαξεις ή να προσαρμοστεις μ αυτες (σαν σκλαβα)
    Θα ηταν ελλιπες να ορισει κανεις ενα προγραμμα κ να πει πχ πρεπει να εχει μαστιγωμα, φτυσιμο, κατουρημα, δεσιμο κ.ά. γιατι τοτε δεν θα θα υπηρχε "ισορροπια" σ ολο αυτο.
    Το προγραμμα μιας σκλαβας δεν πρεπει να ειναι σταθερο. Δεν μπορει να ειναι. Ο Κυριοςς οφειλει να παιρνει τον παλμο της και να καθοδηγειται απο αυτον.

    (Θελω μια σκλαβα τωρα!!!)
     
  7. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Σας επισημάνθηκε πρόσφατα -έστω και εμμέσως- σε άλλο νήμα, ότι τα όσα παραθέσατε ως τιμωρία πόρρω απέχουν από το τι θα μπορούσε να συνιστά (και, φυσικά, να εκληφθεί ως) actual punishment. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στην ερώτηση που σας απηύθυνε το μέλος @espimain

    Παρατηρώ πως και στο παρόν νήμα, καταθέτοντας την άποψή σας περί το πρόγραμμα, οι αναφερθείσες δραστηριότητες εμφανίζουν μία αξιοσημείωτη τάση προσκόλλησης και περιορισμού σε όσα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εν γένει ως "κινκιές" και "καυλοπαίχνιδα", τα οποία δεν αποκλείεται μεν να τα συναντήσει κανείς μέσα σε κάποιους M/s σχετισμούς αλλά μπορούν, κάλλιστα, και να απουσιάζουν παντελώς, χωρίς να δύνανται επ' ουδενί -εν πάσει περιπτώσει- να χαρακτηρίσουν ή να αποτελέσουν ραχοκοκαλιά ενός σχήματος Κ/υ. Βλέποντας ότι υπάρχουν ποστ και από άλλα μέλη με παρεμφερείς παρανοήσεις, κατανοώ πως κανείς δεν μπορεί να σας απαγορεύσει να ισχυριστείτε ότι "αυτό δέχομαι, εγώ, ως bdsm" ή ότι "εγώ κάνω το 'δικό' μου bdsm", θα σας παρότρυνα όμως να διαβάσετε προσεκτικά το παρόν (για παράδειγμα -χωρίς να υποβαθμίζω και άλλες αξιόλογες συνεισφορές- τις παρεμβάσεις της @kinvara ), αλλά και άλλα νήματα, ώστε να σχηματίσετε μια καλύτερη εικόνα για το πως έχει επικρατήσει να δεχόμαστε κάποιες έννοιες, μετά από πολλά έτη συζητήσεων και -κυρίως- βιωμάτων.

    Αυτό, όμως, που θέλω να τονίσω, κυρίως επειδή το θεωρώ απότοκο της συγκεκριμένης επιφανειακής ανάγνωσης των όρων "σκλάβα", "Ιδιοκτήτης" και "M/s", είναι ότι σε καμία -ΜΑ ΚΑΜΙΑ- περίπτωση δεν μπορεί να υφίσταται "καθοδήγηση" του Αφέντη, ιδίως δε από την όποια... "διάθεση" της σκλάβας!
     
  8. xdx

    xdx New Member

    Εχετε δικιο. Χρειαζεται αρκετη ωρα διαβασματος να κατανοησω τους ορους. Θα προσπαθησω ομως κ σε επομενο ποστ ελπιζω να ειμαι ευστοχος.
    Ευχαριστω
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    εύστοχα επισημαίνετε οτι η εξυπηρέτηση των διαθέσεων, ιδεών, φαντασιώσεων, αυτοπροσδιορισμών, απαιτήσεων, κλπ, της "σκλάβας", δεν αφορούν σε m/s ή σωστότερα αφορούν σε ένα m/s που ο υπηρέτης ονομάζεται "αφέντης", και η αφέντρα ονομάζεται "σκλάβα", για όχι επαρκώς ή ασφαλώς κατανοητούς λόγους.

    χρειάζεται να διαπιστώσουμε όμως ότι αυτό το μπερδεμένο σχήμα δεν είναι ιδιαίτερα σπάνιο, και σ' αυτό το φορουμ έχει τους φανατικούς και διάσημους οπαδούς του.
     
  10. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Καποιο υποτυπώδες ημερήσιο πρόγραμμα πρέπει να υπάρχει. Κάποια δηλαδή standard πράγματα που πρέπει να κάνει. Το πρωί που σηκώνεται και το βράδυ πριν κοιμηθεί για παράδειγμα.
    Ωστόσο από εκεί και μετά τίποτε δεν είναι είναι απαραίτητα ίδιο για όλες. Πλην του οτι πρέπει να εξυπηρετεί την όποια διάθεση του Κυρίου.
     
  11. Alessandro M.

    Alessandro M. New Member

    Να είναι δεμένη και φιμωμενη
     
  12. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Καλέ, θα πεθάνει