Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Tops / Bottoms' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 13 Νοεμβρίου 2010.

  1. her-ald

    her-ald Regular Member

    Να μου φέρνει η σ άλλες κοπέλες για σεξ ενώ εκείνη είναι στερημένη. Να αναγκάζεται να βλέπει χωρίς να μπορεί να χαιδευτει και στο τέλος να καθαρίζει με την γλώσσα
     
  2. slave32

    slave32 Contributor

    Δειξε γυμνη φωτο κ σ απανταω μετα
     
  3. sfougokolarios

    sfougokolarios Regular Member

    Na me ξεφτιλίζει η Αφέντρα μου δημόσια. Να πάμε στο εστιατόριο, να παραγγείλει η ίδια και όταν έρθει η σειρα μου και με ρωτήσει η κοπέλα τι θα πάρω να απαντήσει για μένα, "μην τον ρωτάς, ο μαλάκας δεν θα πάρει τίποτα για να πληρώσει τον έφερα...". Και μετά να με ρωτήσει: "θες κάτι μήπως;" κι εγώ να απαντήσω, όχι Κυρία.
     
  4. sfougokolarios

    sfougokolarios Regular Member

    Ένα άλλο, πάλι σε εστιατόριο, να ρωτάω την σερβιτόρα που είναι η τουαλέτα και πριν εκείνη απαντήσει, μπροστά της, να γυρίσει η Κυρία και να μου πει: "πήρες άδεια για να πας τουαλέτα, ρε μαλάκα; Με ρώτησες αν στο επιτρέπω;" Και μετά να στραφεί στην κοπελα: "πηγαίνετε δεσποινίς, δεν θα πάει τουαλέτα είναι τιμωρία, θα πάει σπίτι, αλλιώς ας τα κάνει πάνω του"
    Γενικώς δημόσιους εξευτελισμούς, αλλά που να μην μπορούν να γίνουν viral με τα κινητά. Πχ όχι να με βάλει να τις φιλήσω τα πόδια. Αλλά να μου μιλαει απότομα, να με βρίζει ή να λέει δυνατά, αδιαφορώντας αν την ακούν πως δεν την ικανοποιώ σεξουαλικά, πως πρέπει να βρει γκόμενο, πως ειμαι μαλάκας και άχρηστος, ή να λέει τι δουλειές πρέπει να κάνω την άλλη μέρα, πως πρέπει να πλύνω καλά τα βρακιά της και να προσέχω μην τα χαλάσω, αλλιώς θα με κάνει μαύρο στο ξύλο. Αυταρχική και ειρωνική συμπεριφορά, μπροστά σε τρίτους.