Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

¨"Είναι ντροπή να δέρνεις μια γυναίκα..."

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος aenaosss, στις 16 Ιανουαρίου 2017.

1. aenaosss

aenaosss Regular Member

τις οποίες κατακρίνουμε βλέποντάς τις στους άλλους......

2. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

Δεν ξερω μπορω να μιλησω μονο για το δικο μου κουφαρι. Μια κουβεντα ειπα θα πω κι εχω πει πεντε λολ

3. aenaosss

aenaosss Regular Member

ζώντες μέσα σε μια κοινωνία φυσικό είναι να μας απασχολεί και ο περίγυρός μας. Θέλοντας και μη , μας επηρεάζει, Πάντα, φυσικά, ξεκινώντας απο μας τους ίδιους.....

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Και οι γυναίκες εξίσου δέρνουν άντρες, ας μη το ξεχνάμε & αυτό. Το θεωρούν ντροπή να το παραδεχτούν, η βία είναι βία από όπου κι αν προέρχεται.

5. aenaosss

aenaosss Regular Member

Το θέμα είναι κατά πόσο κι εμείς οι ίδιοι .."επωάζουμε" το αυγό του φιδιού, είτε με τη σιωπή μας ,είτε με την ανοχή μας είτε με την αδιαφορία μας με το "ωχ βρε αδερφέ τι με νοιάζει..."

6. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Μίλησα για βιαιοπραγια.... Δεν είναι μόνο ξύλο
    Μίλησα για άτομα, όχι μόνο γυναίκες

Τίποτε δεν γίνεται για το θεαθηναι... Όλα υποκριπτουν αιτίες

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Κοίτα όταν συνέβη παλιότερα ένα περιστατικό μπροστά μου σε σπίτι φίλων βασικά της μίλησα και της είπα γτ το ανέχεσαι αυτό κ ξες τη απάντηση πήρα, μίλα σιγά μη σε ακούσει και μην ανακατευεσαι και από τότε δεν ασχολήθηκα με κανέναν κ καμία, άξιοι της μοίρας τους. Είναι λεπτό το θέμα και ο χειρισμός τους.

8. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Ενώ απλά πρέπει να τον πιάσεις σε μια γωνία να τον καταχεριασεις... εεεεεε ώπα εννοώ καταδικαζουμε.  

9. aenaosss

aenaosss Regular Member

Κάποτε είχα ένα γείτονα που είχε μια οικιακή βοηθό ( απ αυτές τις δύσμοιρες που είχαν έρθει απο τις χώρες πρώην ανατολικού μπλοκ ) της είχε πάρει το διαβατήριο και την είχε στο σπίτι του. Μια μέρα άκουσα φωνές, (ευτυχώς γι αυτήν είχε ανοιχτή την πόρτα) μπήκα μέσα και το σκηνικό, έτρωγε τις ...μπούφλες της αυτή και έκλαιγε κι αυτός όλο και πιο πολυ. Ο λόγος; Επειδή δεν τον γούσταρε, κάτι που μου το είπε η ίδια εκ των υστέρων. Μπορστά ένας φίλος του. Έβαλα τις φωνές και μου λέει ο φίλος "ρε συ τι σε νοιάζει εσένα";, αυτό μου είπε κι ο ίδιος όταν προσπάθησα να τον εμποδίσω. Φυσικά και κάλεσα την Αστυνομία και , φυσικότατα κόψαμε και την καλημέρα. Όμως η αντίδραση του φίλου τυ . τότε, με εξέπληξε. Γι αυτό τοποθετώ το θέμα στην υποκρισία μας και στο "τι με νοιάζει εμένα"......

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Θα του έφτιαχνα:

11. aenaosss

aenaosss Regular Member

αυτό πώς λέγεται; καλόπιασμα  ;

12. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Πολύ λεπτό το θέμα και ο φόβος της κοπέλας που αναφέρεις μάλλον ξεχυλιζε....
    Δεν είναι όλοι άξιοι της μοίρας τους. Δεν έχουν όλοι τη δύναμη.
    Πράξεις βιαιοτητας γίνονται από άκρως αδύναμα πλάσματα αξιοποιώντας συνθήκες.
    Πολλοί άνθρωποι θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση αν δεν ένοιαζε κανέναν