Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Επίπεδο» στις bdsm σχέσεις.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 12 Απριλίου 2007.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με Κυρίαρχο που είναι λιγότερο μορφωμένος ή έξυπνος από μένα, δίνοντας στον όρο μόρφωση την ευρύτερη ερμηνεία.
    Το αν κοινωνικά ή οικονομικά είναι σε διαφορετικό επίπεδο δεν με ενδιαφέρει.
     
  2. meira

    meira Regular Member

    Η ευρύτερη μόρφωση, η καλλιέργεια ψυχής και πνεύματος είναι στοιχεία που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Το αν έχει οικονομική επιφάνεια ή όχι από την στιγμή που τα οικονομικά δεν εμπλέκονται μέσα στην σχέση δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Χρειάζεται όμως πολύ προσοχή από τις υποτακτικές να μην γίνονται θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης στο όνομα της υποταγής.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα.
    Η πνευματική καλλιέργεια και η θέση που έχει κάποιος στο ευρύτερο περιβάλλον του, αναμφισβήτητα είναι σημαντικοί συντελεστές για μια σχέση (Ίσως και το χρήμα αν υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά).

    Η ερώτησή μου όμως είναι λίγο ποιο ωμή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εσείς θα μπορούσατε να έχετε έναν Κυρίαρχο που το επίπεδό του (όπως το περιέγραψα στο αρχικό post) είναι κατώτερο από το δικό σας.
    Η lara[E-p] έδωσε μια σαφή απάντηση. Και για να είμαι ειλικρινής με βάση και αυτήν της την απάντηση, σκέφτομαι πως ίσως τελικά για να νοιώθει τουλάχιστον, κάποια/ος σκλάβα/ος θα πρέπει όντως να αισθάνεται τον Κυρίαρχό του «ανώτερο» από τον ίδιο. Ίσως όχι σε όλα τα επίπεδα μιας κι αυτό είναι σχεδόν ανέφικτο αλλά ίσως στο σύνολο.
    Πάντοτε ήμουν αντίθετος με αυτού του είδους τις θεωρίες, αλλά το bdsm είναι από τη φύση του άνισο όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις των μελών. Δε γίνεται να γίνεις ακόλουθος κάποιου και σκλάβος του, αν δεν πιστέψεις τον άλλο για κάτι «παραπάνω» από εσένα.
    Συνεπώς αυτή η «διαφορά των επιπέδων» ίσως όντως να υφίσταται στις σκέψεις των υποτακτικών ατόμων.

    Θα ήθελα όμως να ρωτήσω και τους Κυρίαρχους/ες αν όντως θα μπορούσαν να έχουν κάποια/ο σκλάβα/ο όπου μπορεί να βρίσκεται ένα σκαλοπάτι τουλάχιστον ποιο ψηλά από τους ίδιους (σε κοινωνικοοικονομικό και μορφωτικό επίπεδο).
     
  4. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: «Επίπεδο» στις bdsm σχέσεις.

    όχι
     
  5. Ypo_keno

    Ypo_keno Regular Member

    Απάντηση: Re: «Επίπεδο» στις bdsm σχέσεις.

    συμφωνώ με την sapfw

    OXI
     
  6. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: «Επίπεδο» στις bdsm σχέσεις.

    Ούτε κάτι παραπάνω από μένα, ούτε ανώτερος, ούτε άριος. Απλώς να τον συμπληρώνω και να με συμπληρώνει, να αισθάνομαι ότι έχω κάτι ουσιαστικό να ανταλλάξω, εκφραζόμενη ερωτικά μέσα από ένα bdsm πλαίσιο. Ο θαυμασμός δεν δίνεται μόνο σε κάποιον που θεωρούμε ανώτερο. Μπορεί να τον αισθανθούμε και για κάποιον επειδή είναι αυτό που είναι.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Re: «Επίπεδο» στις bdsm σχέσεις.

      συμφωνώ
     
  8. hugger

    hugger Regular Member

    οι γκομενες γουσταρουν τους αλητες
     
  9. Dolce

    Dolce Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: «Επίπεδο» στις bdsm σχέσεις.

    Θα προσυπογραψω κι εγω.
     
  10. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: «Επίπεδο» στις bdsm σχέσεις.


    δηλαδη τι ειναι ?
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Πολύ ενδιαφέρον θέμα Lost boy. Διατυπώνεται σαν να αφορά μόνο υποτακτικούς και σκλάβους, αλλά σου γράφω και εγώ την άποψή μου ως Mistress. Καθώς κάνεις λόγο για σχέσεις, εγώ προσωπικά:
    α) Έλκομαι ερωτικά από υποτακτικούς ανθρώπους που θεωρώ, συναρτήσει με εμένα, ακμαίους σε κοινωνικό, μορφωτικό, οικονομικό, αισθητικό επίπεδο.
    β) Γνωρίζω ότι μόνο με τέτοιους ανθρώπους η συνύπαρξή μου είναι βιώσιμη.
     
  12. Eri

    Eri

    Νομιζω οτι η απαντηση εχει αμεση σχεση με την ηλικια αφου οσο πιο νεος και απειρος ειναι καποιος τοσο περισσοτερο τον διακατεχει ο ενθουσιασμος για την ανακαλυψη του νεου παρα το πως θα ειναι αυτος που θα τον οδηγησει εκει.Καθως μεγαλωνουμε ψαχνουμε με πιο αυστηρα κριτηρια αυτον που θα σταθει διπλα μας και οπωσδηποτε τον θελουμε στο ιδιο,αν οχι σε ανωτερο, επιπεδο απο μας(στους περισσοτερους τομεις τουλαχιστον).

    Συμφωνω(μιλωντας παντα για σχεσεις).