Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άβα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 10 Φεβρουαρίου 2025.

1. Σάββατο βράδυ.

Δεν είχα διάθεση. Το σώμα μου βαρύ, το μυαλό κουρασμένο από το εξαντλητικό επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα. Κι όμως, ο Άκης ήταν αμετάπειστος. Τα γενέθλια της Μαρίνας, της γυναίκας του, απαιτούσαν την παρουσία μου. Δεν υπήρχε χώρος για άρνηση.

Έφτασα στις εννέα. Το φως από το μπαλκόνι στον πέμπτο όροφο έδινε ζωή στη νύχτα, ανακατεμένο με γέλια, φωνές, μουσική. Χτύπησα το κουδούνι, μπήκα στο ασανσέρ. Όταν η πόρτα άνοιξε, με περίμενε εκείνη. Η Μαρίνα. Πάντα όμορφη, λαμπερή, με ένα χαμόγελο που σε έκανε να νιώθεις οικεία, σχεδόν... ασφαλής. Της έδωσα τα λουλούδια και ένα άρωμα Dior. Ρισκαδόρικη επιλογή για μια αισθητικό, αλλά ήξερα πως θα της άρεσε.

Και τότε, μια φωνή.
    «Μπορώ να μαντέψω τι είναι.»

Γύρισα. Και χάθηκα.

Ξανθιά, με μάτια που θύμιζαν καλοκαιρινό ουρανό λίγο πριν τη Δύση. Ένα στράπλες φόρεμα που χάιδευε το κορμί της, αναδεικνύοντας το ηλιοκαμένο δέρμα της, τη λεπτή της μέση, τους ώμους της που υπόσχονταν αγγίγματα και σιωπηλές εξομολογήσεις.

«Η φίλη μου, η Άβα» είπε η Μαρίνα.
    «Μάριος» συστήθηκα, καθώς το βλέμμα της με φυλάκιζε.

Ένα χαμόγελο. Σαν υπόσχεση.

Ο Άκης με τράβηξε στο μπαλκόνι για μια μπίρα, αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού. Σε εκείνη. Τα βλέμματα μας συναντιόνταν στιγμιαία, ένα κρυφό παιχνίδι μέσα στη φασαρία της γιορτής.

«Σου άρεσε η Άβα;»
    Ο Άκης χαμογελούσε. Ήξερε.
    «Σε ποιον δεν αρέσει;» απάντησα.

Η τούρτα ήρθε. Στάθηκα δίπλα της. Κοντά της.

«Πώς ήξερες για το άρωμα;»
    «Ήμουν εκεί όταν το αγόρασες το πρωί.»
    Το βλέμμα της παιχνιδιάρικο, προκλητικό.

«Με θυμόσουν, λοιπόν.»
    Ένα γέλιο εθιστικό.

Κάποια στιγμή την άκουσα να λέει ότι θα έφευγε. Μια ξαφνική αγωνία με χτύπησε. Δεν μπορούσε να τελειώσει έτσι.

«Να σε πάω εγώ;»
    Μια παύση. Ένα βλέμμα.
    «Δεν θες να μείνεις στο πάρτι;»
    «Είμαι κι εγώ κουρασμένος» – μισή αλήθεια.

Περπατήσαμε μαζί προς το αυτοκίνητο. Της άνοιξα την πόρτα.
    «Είσαι ευγενικός.»
    «Είσαι πανέμορφη.»

Ένα γέλιο χαμηλό, σχεδόν ψιθύρισμα.

Ο δρόμος κύλησε με λέξεις που γέμιζαν τα κενά της νύχτας. Μου μίλησε για τη ζωή της, για τον χωρισμό της, για τις πληγές και τα όνειρά της. Και εγώ… ήθελα να την ακούω για ώρες.

Σταματήσαμε κάτω από το σπίτι της. Μια σιωπή γεμάτη ένταση.

«Δεν είμαι καλός σε αυτά, αλλά… μου αρέσεις πάρα πολύ.»

Τα μάτια της φωτίστηκαν. Έσκυψε και τα χείλη της άγγιξαν το μάγουλό μου. Ένα άγγιγμα που με διαπέρασε σαν ηλεκτρισμός.

Κατέβηκε.
    «Ωραίο αμάξι έχεις» είπε, χαμογελώντας πριν χαθεί στην είσοδο.

Και τότε κατάλαβα. Δεν είχα πάρει το τηλέφωνο της.

Κυριακή.

Ξύπνησα αργά. Το σώμα μου βαρύ, το μυαλό μου κολλημένο σε εκείνη.

Έφτιαξα έναν εσπρέσο, βγήκα στη βεράντα. Ζέστη, Μάιος στην πόλη. Ησυχία. Αλλά μέσα μου, θόρυβος.

Θα μπορούσα να ρωτήσω τη Μαρίνα για το τηλέφωνο της. Θα μπορούσα να τη βρω στη δουλειά της. Αλλά όχι. Δεν ήθελα να μοιάζει με καταδίωξη.

Έπρεπε να ξεχαστώ. Κατέβηκα στο υπόγειο, στο προσωπικό μου καταφύγιο. Ένα εργαστήριο γεμάτο 3D εκτυπωτές, κυκλώματα, τεχνολογία. Nerd εντελώς.

Το κινητό χτύπησε. Μαρίνα.

«Μάριε, γεια σου.»
    «Μαρίνα, δεν περίμενα να σε ακούσω τόσο σύντομα.»
    «Ο Άκης έχει εφημερία, και έχω ένα χάος στο σπίτι. Έλα να με βοηθήσεις.»

Ήξερα τι σήμαινε αυτό. Και ήξερα ότι δεν μπορούσα να της πω όχι.

Μισή ώρα αργότερα ήμουν εκεί.

Η Μαρίνα με υποδέχτηκε με ένα χαμόγελο που μύριζε αναμνήσεις. Με πλησίασε, άγγιξε το μάγουλό μου με τα χείλη της.

«Παραμένεις το ίδιο υπάκουος.»
    «Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω σε αυτά τα καλέσματά σου.»
    «Μου αρέσει που έρχεσαι.»

Έκατσα στον καναπέ. Τα γυμνά της πόδια ήρθαν πάνω μου. Μια παλιά, γνώριμη κίνηση. Τα άκρα της, κάποτε αγαπημένα μου, τώρα απλώς φαντάσματα του παρελθόντος.

Και τότε, το κουδούνι.

«Άβα μου…»

Ο κόσμος μου σταμάτησε.

Μπήκε μέσα σαν καλοκαιρινή καταιγίδα. Μάτια γαλάζια, κορμί σμιλεμένο στην τελειότητα. Ένα σορτσάκι, ένα μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της, σανδάλια με λεπτά τακούνια.

Σηκώθηκα.

«Μάριε…»

Ένα βλέμμα, μια στιγμή.

Η Μαρίνα χαμογέλασε συνωμοτικά.

«Ξέρεις, η Άβα είναι η καλύτερη μου φίλη» είπε. «Μου στάθηκε πολύ. Ξέρει… τα πάντα.»

Τα πάντα.

Πήγα να φτιάξω καφέ, προσπαθώντας να ηρεμήσω την καρδιά μου. Της έδωσα ένα φλιτζάνι.

«Έχεις σχέση, Μάριε;»
    «Όχι.»
    «Τόσο ωραίος άντρας… μόνος του;»

Ένα χαμόγελο, ένα παιχνίδι.

«Ξέρω πως ήσουν με τη Μαρίνα παλιά» είπε η Άβα, διαπερνώντας με το βλέμμα της.

«Ξέρω τα πάντα…»

Ένιωσα να καίγομαι.

«Οπότε… ευτυχώς που δεν σου ζήτησα το τηλέφωνο σου χθες. Θα μου έλεγες όχι, έτσι δεν είναι;»

Η Μαρίνα γέλασε.

«Μα τι χαμηλή αυτοεκτίμηση!»

Οι δυο τους γελούσαν. Είχαν στήσει αυτό το παιχνίδι. Αλλά εγώ… εγώ την ήθελα ήδη υπερβολικά πολύ.

Σηκώθηκα να φύγω.

«Κάθισε κάτω» διέταξε η Μαρίνα.

Και υπάκουσα.

Η Άβα ήρθε δίπλα μου.

«Δεν έκλεισα μάτι χθες» μου είπε, το βλέμμα της μια φλόγα.

Τα χείλη της βρήκαν τα δικά μου.

«Σε σκεφτόμουν…»

Ξανά. Και ξανά.

«Δεν σε ενοχλεί που…» πήγα να πω.

Γέλασε.

«Αν δεν ήσουν έτσι, δεν θα σε επέλεγα.»

2. Η Κυριακή είχε πάρει μια τροπή που δεν μπορούσα να φανταστώ. Η Μαρίνα έφυγε για λίγο από το σαλόνι, αφήνοντάς μας μόνους. Δεν ήξερα τι σκεφτόταν, ούτε αν είχε καταλάβει αυτό που γεννιόταν ανάμεσα σε εμένα και την Άβα.

Τα μάτια μου έμειναν καρφωμένα πάνω της. Δεν μπορούσα να τη χορτάσω.

«Σε ερωτεύομαι», της ψιθύρισα, αφήνοντας την αλήθεια να γλιστρήσει ανάμεσα στα χείλη μου.

Χαμογέλασε. Με φίλησε ξανά, αλλά αυτή τη φορά τα χέρια της διεκδικούσαν περισσότερο. Τα δάχτυλα της χάραζαν αργές, βασανιστικές διαδρομές στην κοιλιά και στο στήθος μου, κάνοντας το δέρμα μου να ανατριχιάζει στο πέρασμα τους. Δεν τόλμησα να την αγγίξω—όχι μέχρι που πήρε το χέρι μου και το τύλιξε γύρω της, προστάζοντας με σιωπηλά να την κρατήσω κοντά μου.

«Πάμε σπίτι μου», είπε, και η φωνή της δεν ήταν ερώτηση.

Σηκωθήκαμε μαζί, αφήνοντας τη στιγμή να μας οδηγήσει. Στη διαδρομή με φιλούσε σε κάθε κόκκινο φανάρι, κάθε χάδι της μια υπόσχεση για όσα θα ακολουθούσαν. Όταν φτάσαμε, με άφησε να παρκάρω στο γκαράζ της.

Μόλις μπήκαμε στο σπίτι της, δεν μου έδωσε χρόνο να παρατηρήσω τον χώρο. Με τράβηξε αθόρυβα στην κρεβατοκάμαρα, το άρωμα φράουλας στον αέρα να αναμειγνύεται με τη μυρωδιά της προσμονής.

Με έριξε στο κρεβάτι και ανέβηκε πάνω μου, τα χείλη της να εξερευνούν το δέρμα μου, να απαιτούν κάθε εκατοστό μου. Τα ρούχα μου έπεφταν ένα-ένα, το στόμα της άγγιζε κάθε σημείο που άφηναν ακάλυπτο. Δεν με άφηνε να την αγγίξω—όχι ακόμα. Με βασάνιζε, με δοκίμαζε.

Όταν τελικά την άγγιξα, όταν οι άμυνες της έπεσαν, το κορμί της παραδόθηκε κάτω από τα δικά μου χείλη, τα δάχτυλα της μπήγονταν στο δέρμα μου. Η ανάσα της βάραινε, το σώμα της ανοιγόταν για μένα. Την ένιωσα να τρέμει καθώς τη γευόμουν, καθώς έπαιζα με τις αντιδράσεις της.

Ανέβηκε πάνω μου, τα μάτια της φωτιά. Με οδήγησε μέσα της αργά, σκόπιμα, αφήνοντας έναν αναστεναγμό να ξεφύγει από τα χείλη της καθώς τα σώματα μας γίνονταν ένα.

Οι κινήσεις μας ήταν ρυθμικές, άλλοτε αργές και αισθησιακές, άλλοτε άγριες και απαιτητικές. Τα βογκητά της, η έκφραση στο πρόσωπό της όταν έφτανε στην κορύφωση, με έκαναν να τη θέλω ακόμα περισσότερο. Κάθε φορά που την έβλεπα να παραδίδεται στην ηδονή, ήθελα να την οδηγήσω ξανά εκεί.

«Μου επιτρέπεις;» της ψιθύρισα, ζητώντας της άδεια να την οδηγήσω σε ένα ακόμη ταξίδι απόλαυσης.

Χαμογέλασε, το βλέμμα της γεμάτο φωτιά και τρυφερότητα.

«Ναι», μου απάντησε, και εκείνη τη στιγμή, όλα γύρω μας διαλύθηκαν—μόνο τα κορμιά μας, οι αναπνοές μας, η απόλαυση που μας τύλιγε σαν ηλεκτρισμός.

Δεν είχα ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Κοιμηθήκαμε στο κρεβάτι της, τα κορμιά μας ακόμα ζεστά από όσα είχαν προηγηθεί. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει όταν άνοιξα τα μάτια. Ήταν δίπλα μου, γυμνή, ξαπλωμένη στο πλάι. Τα δάχτυλα της χάιδευαν αργά τα μαλλιά μου, έπειτα το στήθος μου, ζωγραφίζοντας αόρατα μονοπάτια πάνω στο δέρμα μου.

«Μου αρέσεις...» ψιθύρισε, και τα χείλη της βρήκαν τα δικά μου.

Τα χέρια της περιπλανήθηκαν πιο χαμηλά, με τον ίδιο αργό, ερεθιστικό ρυθμό. Ένας ηλεκτρισμός με διαπέρασε καθώς το άγγιγμα της γινόταν πιο απαιτητικό, πιο διεκδικητικό.

«Τώρα θα απολαμβάνεις και θα ακούς. Μην μιλάς», πρόσταξε, και η φωνή της με τύλιξε σαν μετάξι.

Έκλεισα τα μάτια. Αφέθηκα. Χάθηκα μέσα στην αίσθηση.

«Η Μαρίνα μου έχει πει τα πάντα για τη σχέση σας...» Η φωνή της ήταν απαλή, σχεδόν ερωτευμένη με την ίδια της τη δύναμη. «Μου άρεσε πολύ αυτός ο τρόπος σχέσης. Αλλά…»

Το άγγιγμα της έγινε πιο έντονο, σχεδόν απαιτητικό. Ένα μικρό κύμα πόνου με έκανε να αναστενάξω, ένα κράμα ηδονής και παραδοχής.

«Θέλω να σε δημιουργήσω από την αρχή.»

Τα μάτια μου άνοιξαν, τη βρήκαν να με παρατηρεί.

«Σε θέλω ολόδικό μου.»

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου, χαμένος μέσα της.

Έσκυψε, τα χείλη της χάιδεψαν τον λαιμό μου.

«Αυτό σημαίνει ότι θα σε εκπαιδεύσω από το μηδέν. Αλλά όχι όπως τα ξέρεις.»

Τα νύχια της γλίστρησαν στην πλάτη μου, χαράζοντας απαλά το δέρμα μου, πριν τα μπήξει ξαφνικά πιο βαθιά, αναγκάζοντας με να βογκήξω.

«Δεν θα με φοβάσαι. Ούτε εμένα... ούτε το μαστίγιο μου.»

Ένιωσα την ανάσα της καυτή στο αυτί μου. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή.

«Θέλω έρωτα… θέλω αφοσίωση...»

«Αγάπη...» τόλμησα να ψιθυρίσω.

Ένα χαμόγελο άνθισε στα χείλη της, επικίνδυνο και όμορφο.

Ανέβηκε πάνω μου, το σώμα της έλιωσε πάνω στο δικό μου.

«Και τόλμη», γέλασε απαλά, πριν με διεκδικήσει ξανά.

Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει από τότε που αφέθηκα πλήρως στα χέρια της. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, φωτισμένο μόνο από το φως της πόλης που έμπαινε μέσα από τις γρίλιες, ρίχνοντας λεπτές σκιές πάνω στα σεντόνια, στο κορμί της, στο δικό μου. Ήταν ακόμα πάνω μου, τα χείλη της κολλημένα στα δικά μου, τα χέρια της να με κρατούν αιχμάλωτο, να εξερευνούν κάθε εκατοστό μου με απαιτητικότητα.

«Θέλω να σε φτιάξω από την αρχή», μου είχε πει.

Η φωνή της αντηχούσε ακόμα στο μυαλό μου, χαμηλή, σχεδόν ερωτευμένη με την ίδια της την εξουσία.

Δεν απάντησα. Δεν χρειαζόταν. Η απάντησή μου βρισκόταν στο βλέμμα μου, στο άγγιγμά μου, στο πώς το σώμα μου αντιδρούσε σε εκείνη χωρίς καμία αντίσταση.

Με οδήγησε αργά στο κέντρο του κρεβατιού, τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου.

«Μη μιλάς», με διέταξε ξανά.

Αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο απαίτηση—ήταν υπόσχεση.

Τα χέρια της κατέβηκαν στα πλευρά μου, αργά, εξεταστικά, σαν να ήθελε να με απομνημονεύσει μέσα από την αφή της. Τα δάχτυλά της χάραζαν αργούς, βασανιστικούς κύκλους πάνω στο δέρμα μου, μέχρι που σταμάτησαν στη μέση μου.

Τα χείλη της γλίστρησαν στον λαιμό μου, το δέρμα μου ανατρίχιασε αμέσως.

«Ξέρεις τι μ’ αρέσει σε σένα;» ψιθύρισε.

Άνοιξα το στόμα να απαντήσω, αλλά το δάχτυλό της ακούμπησε τα χείλη μου, κόβοντάς μου τη φωνή.

«Σου είπα... να μην μιλάς».

Έγλειψε αργά τον λαιμό μου, η γλώσσα της ζεστή, παιχνιδιάρικη, πριν κατέβει χαμηλότερα. Το στόμα της έκαιγε κάθε σημείο που ακουμπούσε. Ένιωθα το αίμα μου να βράζει, την επιθυμία να με τυλίγει σαν φλόγα που δεν μπορούσα να σβήσω.

Τα δόντια της με δάγκωσαν απαλά στο στήθος, ακριβώς πάνω από την καρδιά.

Αναστέναξα δυνατά.

Την άκουσα να γελάει απαλά.

«Έτσι σε θέλω», μουρμούρισε.

Τα δάχτυλα της κατέβηκαν χαμηλότερα, χάραξαν μια αργή διαδρομή στην κοιλιά μου, κάνοντας με να τρέμω ελαφρά.

«Θα με εμπιστευτείς;»

Η φωνή της ήταν απαλή, σχεδόν τρυφερή, αλλά η πρόκληση που έκρυβε ήταν ξεκάθαρη.

Έγνεψα.

Χαμογέλασε ικανοποιημένη και σηκώθηκε από το κρεβάτι. Με άφησε εκεί, ζεστό, έτοιμο, με την καρδιά μου να χτυπά δυνατά από την προσμονή.

Περπάτησε αργά προς την ντουλάπα της, τα μακριά της πόδια φωτισμένα από το αχνό φως. Άνοιξε ένα συρτάρι και έβγαλε κάτι που δεν μπορούσα να δω ξεκάθαρα, μέχρι που επέστρεψε στο κρεβάτι.

Ένα λεπτό, κόκκινο μεταξωτό ύφασμα γλίστρησε στα δάχτυλα της.

«Κλείσε τα μάτια».

Το ένιωσα να τυλίγεται γύρω από το κεφάλι μου, να με βυθίζει στο σκοτάδι. Το κορμί μου αντιδρούσε μόνο από την αίσθηση.

«Πολύ καλά...»

Τα χείλη της βρήκαν το στομάχι μου, το στόμα της καυτό πάνω στο δέρμα μου. Το φιλί της έγινε πιο χαμηλά.

Η γλώσσα της με βρήκε ξανά.

Ένα έντονο ρεύμα ηδονής με διαπέρασε, το σώμα μου αναπήδησε ελαφρά, αλλά τα χέρια της με κράτησαν στη θέση μου.

Δεν ήξερα πόση ώρα πέρασε—πόσες φορές με ανέβασε στα ουράνια, πόσες φορές με κράτησε στην άκρη, παίζοντας μαζί μου, οδηγώντας με στα όρια μου.

Όταν τελικά αφέθηκα, άκουσα ένα σιγανό γέλιο δίπλα στο αυτί μου.

Το ύφασμα λύθηκε.

Τα μάτια μου άνοιξαν.

Ήταν ξαπλωμένη δίπλα μου, το βλέμμα της γεμάτο απαίτηση.

«Τώρα είναι η σειρά σου», μου είπε.

Γύρισα προς το μέρος της, τα χέρια μου βρήκαν τη γυμνή της μέση.

«Θα σε καταστρέψω», της υποσχέθηκα.

Τα χείλη μου βρήκαν τον λαιμό της, το κορμί της σφίχτηκε κάτω από το άγγιγμα μου.

Αλλά δεν ήθελα να βιαστώ.

Ήθελα να την κάνω να περιμένει.

Να την κάνω να με εκλιπαρήσει.

Τα δάχτυλα μου χάιδεψαν το δέρμα της αργά, κάνοντας το κορμί της να ανατριχιάζει.

Η ανάσα της έγινε πιο βαριά.

«Σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο», της ψιθύρισα στο αυτί.

Δεν απάντησε.

«Αλλά όχι αυτή τη φορά».

Τα χέρια μου την κράτησαν κάτω, το στόμα μου ταξίδεψε στο στήθος της, η γλώσσα μου έπαιξε με τις ρώγες της μέχρι που ένιωσα τα νύχια της να γρατζουνάνε την πλάτη μου.

«Πες μου τι θέλεις», τη δοκίμασα.

Αντιστάθηκε για λίγο, αλλά ήξερα ότι δεν θα κρατούσε για πολύ.

Τα χέρια μου την εξερεύνησαν, ένιωσα την αντίδραση της να με τυλίγει σαν κύμα.

«Πες το...»

Ένα σιγανό αναστεναγμό ξέφυγε από τα χείλη της.

«Σε θέλω», ψιθύρισε τελικά.

Και τότε, της έδωσα αυτό που ζητούσε.

Οι ανάσες μας μπλέχτηκαν, οι κινήσεις μας έγιναν ένα παιχνίδι εξουσίας και απόλαυσης, μια μάχη χωρίς νικητή.

Και όταν τελικά καταρρεύσαμε μαζί, λαχανιασμένοι, ιδρωμένοι, με τις καρδιές μας να χτυπούν ξέφρενα, ήξερα πως τίποτα δεν θα ήταν ξανά το ίδιο.

Χαμογέλασε, ακόμα ξαπλωμένη πάνω μου.

«Καλή αρχή», μου είπε.

Και τότε κατάλαβα—η εκπαίδευση μου μόλις είχε αρχίσει.