Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άγιε μου Βασίλη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 16 Δεκεμβρίου 2015.

1. Ήμουν καλό παιδί αυτό τον χρόνο, άκουγα τον κύριο μου και για αυτό θα ηθελα να σου ζητήσω να μου φέρεις κάποια δώρα για τα χριστούγεννα.. η αν δεν προλάβεις φέρτα την πρωτοχρονιά...

1. Ένα φορέμα πολύ όμορφο φουσκωτουλι κατω με τούλι μπόλικο σαν τουρτιτσα medium.

2. Γοβες μαύρες νούμερο 36.5

3.μποτακια mid calf suede σε μαύρο χρώμα με χοντρό τακούνι όχι πανω από 8 εκατοστά

4. Ένα πληρωμένο ραντεβού σε κομμωτήριο όπου θα βάψω τα μαλλιά μου δαμασκηνι και θα κόψω φράντζα

5.ένα κασκόλ φουντωτό πολύ απαλο (όχι μάλλινο. κάτι άλλο δεν ξέρω )

6. Μια μάσκαρα και ένα eye liner μαύρο χρώμα

7. κάρτα απεριοριστων παραγγελιών από ένα γυραδικο και ένα ζαχαροπλαστείο

8. Βαλιτσακι με εργαλεία (practiker σελίδα 6 κάτω δεξιά το μεγάλο με τα Allen και τα γερμανικά )

9. Πυτζαμες φλις /βελουτε

10. Ρολόι

11. Άρωμα Armani si ή la vie est belle

Γράψτε κι εσείς τι δώρα θα θέλατε!!! Όχι αγάπη, υγεία και world peace! Υλικά πράγματα!!! Τι θα θέλατε να σας φέρει!!

Last edited: 17 Δεκεμβρίου 2015
  2. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Θα ηθελα ενα αμαξι κοκκινο.
    Μαυρο ψηλο παπουτσι ανετο να ταιριαζει με ολα.
    Θα ηθελα ενα σπιτι στο κεντρο της πολης σαν καλυβακι.
    Θα ηθελα το μολυβι το ροζ του κορρε για τα χειλη που δεν το βρισκω πουθενα.
    Θα ηθελα τις εργασιες μου φτιαγμενες αριστες και τσαχπινικες σε ηλεκτρονικη μορφη.
    Θα ηθελα ενα δερματινο μπουφαν γιατι παντα χρειαζεται ενα δερματινο μπουφαν.

Θα ηθελα παρα πολλα υλικα πραγματα. Τα υλικα πραγματα ποτε δεν τελειωνουν.
    Γι αυτο συνηθως ζηταμε αγαπη, υγιεία και ειρήνη.

3. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Λίγο μυαλό για μένα...    

EDIT: @sokolata το 7 το θέλω και εγώ  

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ, φέτος θέλω μόνο να μπορώ να κουμαντάρω το μυαλό.
    Ξέχασα και μια Lamporgini,... Mercy ; - )

5. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Εγώ πάλι δεν ξέρω πόσο καλό παιδάκι ήμουν τη χρονιά, που ετοιμάζεται σιγά σιγά να μας αποχαιρετήσει. Επομένως βλέπω να μου ετοιμάζει μπουντρούμι σκοτεινό και κρύο...

Γόβες, φούστες, τσιμπιδάκια για τα μαλλιά και τα σχετικά, που διαβάζω πιο πάνω, δε θέλω  . Αν φανεί μεγαλόκαρδος, θα ήθελα μόνο ένα αυτοκίνητο (diesel ή φυσικό αέριο, εεεε) και μερικά αεροπορικά εισιτήρια. Ή ακόμη καλύτερα ένα λαχείο, όχι μεγάλο, για να καταλάβω πραγματικά την αξία του και να πιάσει και τόπο.

Πάνω απ'όλα όμως θέλω να γεμίσει τους σάκους και το έλκηθρο με αγάπη και χαμόγελα. Ξέρω ότι δε φτάνουν για όλο τον κόσμο όσα δρομολόγια κι αν κάνει φέτος, όμως είναι σημαντικό να φέρει ευτυχία και λιγότερο πόνο στις καρδιές όλων μας.

Αυτά αρκούν, νομίζω...

Υ.Γ. Αν τελικά με μπουντρουμιάσεις, θέλω και παρέα εκεί... επομένως βάλε και θέρμανση, σε παρακαλώ πολύ. Γιατί θα κρυώνει... Μη βάλεις μόνο σταυρούς, μαστίγια, σφήνες και κροπς  

6. pistols

pistols Regular Member

εγω επειδη ημουν πολυ κακο παιδι και εκανα απεριοριστες αταξιες μεσα στην χρονια στειλε μου σε παρακαλω...
    μια κυρια να με μαστιγωση να μου ριξει κερι να .... να .... να .....

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΒΑΣΙΛΑΚΙ!!!!!!

7. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

8. Μόνο υλικά!

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εγώ ήμουν πολύ κακό κορίτσι  , δεν έχει δώρο (και φέτος)

10. pistols

pistols Regular Member

και εσυ για ξυλιες πας ε?

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Είμαι για πολύ ξύλο!