Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άει γσμήσου εσύ και ο γρύλος σου!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 7 Απριλίου 2009.

1. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Τι να ρωτάμε μας λες, τον άλλο που σε ρώταγε τον σταύρωσες τον άνθρωπα!
    Επίσης μια παρατήρηση: το thread έχει θέμα "τι μας ξενερώνει" και όλες έχετε να πείτε μια (ή πολλές) ιστορίες για πρώην γκόμενους απ' την κόλαση! Μη χαραμίζετε βρε κορίτσια την ευκαιρεία σε καμένες exceptional περιπτώσεις... πιό πολύ πλάκα έχουν τα εξακολουθητικά εγκλήματα  

Εμένα μου τη σπάνε οι γκόμενες που κάθονται ακίνητες. Μωρό μου, όταν είμαι σε φάση για νεκροφιλία, θα το κάνω σωστά: θα σε αλευρώσω με μέικ απ, θα σε ντύσω νυφούλα, θα σου τραγουδάω "candle in the wind"...the works. Οταν λέμε "takes two to tango", το ενοούμε: τwo. Now, tango.

2. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άει γ@μ@σου εσύ και ο γρύλος σου!

Δη ρωτάου τι μ'ς ξηνερών..Ρωτάου τι μ'ς την δίν..!Τι μ'ς τσ'ντίζ!

3. Babylon

Babylon Regular Member

Αγαπητε Ντολτσε, ξερεις πολυ καλα πως αν αρχιζα με ιστοριες απο την κολαση με πρωην δεν θα τη γλιτωνατε ετσι ευκολα. Οι δυο συνηθειες του πρωην απο την jigoku ειναι προφανως δυο "εξακολουθητικα" εγκληματα που με ξενερωνουν τρελα.

4. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άει γ@μ@σου εσύ και ο γρύλος σου!

5. Dolcett_Cabana

Δηλαδή τί; σου βιάζουν συχνά το στόμα βεντουζόχειλα;

6. Babylon

Babylon Regular Member

Ντολτσε, δεν πας στο νημα με τα κλισματα να δεις αν ερχομαι;

7. Dolcett_Cabana

Τσου.Αν θέλω πραγματικά να σε δώ να "έρχεσαι" θα πάω στο νήμα με τους Ρωμαιοκαθολικούς  

8. Babylon

Babylon Regular Member

Σταματα επιτελους να ψαχνεις τα νηματα για να βρεις τι με κανει να "ερχομαι" και τι οχι, δεν λεω, κολακευτικο ειναι, αλλα it's starting to get weird.

: )

9. Dolcett_Cabana

Ι'm a perv, what's your excuse?

(...και, σημαντικότερο, πόσο ακόμα θα το συνεχίσουμε αυτό μέχρι απλά να κάνουμε και οι δύο copy paste τον τίτλο του thread?)

10. Lady_D_Arbanville

Lady_D_Arbanville Regular Member

Απάντηση: Άει γ@μ@σου εσύ και ο γρύλος σου!

Οκ.....ναι....το καταλαβαινω.....θες να μιλας....αλλα ειναι αναγκη να με ρωτας ανα μισο δευτερολεπτο αν μου αρεσει?
    βρε μωρο μου....αν δεν μου αρεσε θα καθομουν???????και ενταξει εχεις αναγκη για επιβεβαιωση...
    αλλα ελεος....καθε τρεις και λιγο....

Θα συμφωνησω με την φιλη Lady Dragon.....
    γιατι πρεπει να γινω τηγανοκεφαλη ή γιατι θες τοσο πολυ να περασει αμυδγαλες και να βγει απο το κρανιο πανω στην παλαμη σου???την ωρα που σπρωχνεις με το χερι σου το κεφαλι μου μπας και μπει ποιο μεσα ενω εχει χαθει στα βαθυ του λαρυγγα μηπως αντι να φτιαχνεσε με το deep throat φτιαχνεσε με το palm fucking?

Και ενταξει μωρο μου...τελειωσες το ευχαριστηθηκες...καλα περασες εχεις αναψει και τσιγαρακι...
    Hellooooooo μηπως ειναι και καποιος αλλος στο κρεββατι???μηπως λεω μηπως αυτος ο αλλος θελει τιποτα ακομα?μηπως λεω μηπως....να τελειωσει????????

Αχ αυτες οι καλτσες!!!!!!αχ ομως πες τα βρε Lady Dragon!!
    και συγνωμη βρε χρυση μου γυναικα μην τις κολαριζεις τις καλτσες...παρ του ζαρτιερες μπας και τουλαχιστον γινει ποιο πεταχτο το κωλαρακι και εχουμε να βλεπουμε και κατι...γιατι ολο ανασκελο ανασκελο εχω κανει χαρτογραφηση του ταβανιου....η γωνια ε2 θελει στοκαρισμα ασταρωμα και βαψιμο...αα και αυτην την φορα οχι τσαπατσουλιες γιατι φαινετε!!!!

Και κατι ακομα......γλυκε μου μην μπερδευεις την γωνια με το moon-aki...
    ΔΕΝ ειναι γνωνια για σπατουλαρισμα!!!!!

(οχι δεν τα εχω με μπογιατζη!!!!!!!)

αυτα!!!!

11. cider

cider Kitchen master

Σταμάτα πια να λες ότι πάχυνες και γέρασες... Ξεκόλλα! Είσαι Θεά!

12. extreme32

extreme32 Regular Member

να σε φιλήσω;

να βαλω και γλωσσα;

να σου τον ακουμπήσω και λιγουλάκι;

αγαπη μου,θες αχλάδι;;;;