Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άει γσμήσου εσύ και ο γρύλος σου!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 7 Απριλίου 2009.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

αυτο ακριβως σκεφτηκα .. ευχαριστω Extreme32 ..   ...
    αλλα επειδη οντως δεν εχω εμπειρια , ειπα να μην συνεχεισω να ρωτω για να μην ενοχλησω αθελα μου ...
    και ειναι κατι που συχνα πυκνα ακουγεται ....
    θεωρησα πως η απαντηση ειναι οτι η ευχαριστηση του να υπηρετεις ειναι δυνατοτερη απο το να πραγμοτοποιηουνται και οι δικες σου ιδιατερες επιθυμιες .. αν και παλι καταληγουμε στην αρχη : γιατι ο/η Κυριαρχος δεν μεριμνει στο να καλυπτει ΚΑΙ τις επιθυμιες του αλλου ... και στο κατω κατω αυτο δεν ειναι το θεμα ; .... Μηπως τελικα η χημεια που απαιτειται στις βανιλα σχεσεις , υποβιβαζεται ή υποσκελιζεται στις Κ/υ σχεσεις και μοναδικη απαιτηση ειναι η προσφορα και ζητηση Κυριαρχων και υποτακτικων προσωπων ; ....
    (ρωταω απλα .. δεν υπαινισομαι κατι ... )

2. Avel

Avel Regular Member

Απάντηση: Re: Άει γ@μ@σου εσύ και ο γρύλος σου!

Να Σας το ξαναπώ τότε παιδιά, με άλλα λόγια μπας και με "πιάσετε". Μου τη δίνει να μην με αφήνει να τελείωσω, αλλά γουστάρω να κάνω ό,τι θέλει ο Αφέντης μου. Αισθάνομαι πιο πλήρης όταν νιώθω ότι ικανοποιείται απόλυτα ο Αφέντης μου. Τί δεν καταλαβαίνεις extreme32??? Σε πείραξε που έγραψα σε αυτό το νήμα???
    isnogood φυσικά και δεν ενόχλησες! Όντως κατάλαβες σωστά. Η ευχαρίστηση του να υπηρετώ είναι δυνατότερη από το δικό μου "τελείωμα". Ο Κυρίαρχος μόνο και μόνο που ασχολείται μαζί μου μου καλύπτει τις επιθυμίες μου. Η χημεία είναι απαραίτητη και στις Κ/υ σχέσεις. Δεν μπορείς να δωθείς σε οποιονδήποτε δηλώνει Κυρίαρχος αν δεν σου κάνει κλικ. Τουλάχιστον όχι με τον ίδιο τρόπο......

3. extreme32

extreme32 Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Άει γ@μ@σου εσύ και ο γρύλος σου!

οχι βρε κουτο. γιατι να με πειραξει; αυτο καταλαβες απο αυτα που ειπα; εγω το μονο που εκανα ηταν να πω την απορια του Ιζνο με αλλα λόγια. Η αναφορα στο νημα ηταν ενα παραδειγμα. ειπα οτι αν γουσταρες κατι θα το εγραφες στο αναλογο νημα, εκει που γραφουμε αυτα που γουσταρουμε. Δεν ειπα "μη γραφεις εδω, απαγορευεται." και δεν υπαρχει κατι που δεν καταλαβα. αυτο που ειπα ηταν οτι ο Ιζνο καταλαβε κι ας μην υποτασεται σε αφεντη, και τελικα συμφωνησες κι εσυ οτι σωστα καταλαβε. Αρα όλοι μας καταλαβαμε. Αρα; παειιιι. λυθηκε η παρεξηγηση.  

4. μου την δίνουν οι τσαπατσουλιές και μετά να καμαρώνει και να με ρωτά με ύφος αν ήταν ο καλύτερος.... αν του πω μετά την αλήθεια θα φταίω?!

5. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δεν θα το κανεις ομως διοτι θελεις να εχει θετικες εντυπωσεις απο εσενα , με οποιο οφελος και αν συνεπαγεται σε αυτο ....
    δεν δικαιολογω τους αντρες αυτου του τυπου αλλα θεωρω και την παρτενερ τους εξισου "ενοχη" με την σιωπη της ....
    πιστευω , οτι αν οι γυναικες ηταν περισσοτερο ηθικες στο ζυγι : σχεση ειλικρινειας vs καλυτερη δυνατη σχεση ... οι αντρες θα ηταν περισσοτερο προσεκτικοι και εκπαιδευμενοι σεξουαλικα ...

6. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Άει γ@μ@σου εσύ και ο γρύλος σου!

Eίπα,σε προηγούμενο ποστ,πως δεν μπορώ την βρώμα στο σεξ.Δεν μου έχει τύχει -ευτυχώς- να συνευρεθώ ερωτικά με κάποιον,ο οποίος ήταν άπλυτος.

Ακόμη όμως και να ήμουν με κάποιον που δεν πλένεται,απ'την στιγμή που δεν αντιδρώ και τον δέχομαι,δεν θα μπορούσα ποτέ να τον αποκαλέσω "βρωμιάρη" ή να δυσανασχετίσω για αυτήν την κατάσταση,γιατί πολύ απλά έχω και γω τη συμμετοχή μου σ'αυτήν.

Από την στιγμή που είσαι με καποιον και δέχεσαι τα όποια ελαττώματά του,χωρίς να σε ενοχλούν (ή ακομη και αν σ'ενοχλούν,δεν αντιδράς για τους δικούς σου λόγους),τότε είναι εντελώς αναξιοπρεπές,να εξευτελίζεις τον σύντροφό σου στις φίλες σου,στις παρέες σου κλπ. γελώντας και χαζοχαχανίζοντας κοροϊδευτικά πίσω από την πλάτη του. Μην ξεχνάς πως ήταν καθαρά δική σου επιλογή να μείνεις μαζί του. Αν σε ενοχλουσε κάτι και δεν φρόντισες να φύγεις ή να το διορθώσεις με κάποιον τρόπο,τότε είσαι το ίδιο υπεύθυνη για αυτό.

Ένας πρώην μου,ήθελε να καπνίζει την ώρα που εγώ του έκανα διάφορα. Με ενοχλούσε πολύ αλλά δεν του ειχα πει τίποτα γι'αυτο. Όταν χωρίσαμε,θα μπορούσα να περιγράφω αυτές τις σκηνές στις φίλες μου και να γελάμε μετα δακρύων. Δεν το έκανα όμως,γιατί θα έδειχνα ασέβεια. Κυρίως στον εαυτό μου ..και στις επιλογές του.

7. extreme32

extreme32 Regular Member

Ti διάφορα;;;;;;;

Ελαααααααααααα
    πες πες!!!!!  

8. Lady_Dementia μην με καρφωσεις σε παρακαλω.
    Εγω παντα σ αγαπουσα.
    Με εκτιμηση
    Ο καπνουλας σου

Lady_Dragon μια ερωτηση.... Κανεις σεξ με αντρες που φορουν ασπρες καλτσες εκτος γυμναστηριου?

Last edited: 13 Απριλίου 2009
  9. bug

bug New Member

α με εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
    δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που οι συντρόφισσές μου δεν ανέχονται τις περισσότερες φορές την ανάγκη μου για τσιγάρο κατα την διάρκεια του σεξ.
    κ να πω πως τις χρησιμοποιώ για σταχτοδοχείο, να καταλάβω.

10. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Άει γ@μ@σου εσύ και ο γρύλος σου!

Παρ'ολο που διανύουμε την εβδομάδα των παθών..εντάξει δεν θα σε καρφώσω! ..καπνούλα (μου) !  

"Συντρόφισσες"; ..κάτι απο Παπαρήγα και Τσίπρα μου κάνει αυτο.. τελείως ντεκαυλέ για την ώρα της σεξουαλικής συνεύρεσης. 
    Θα προτιμήσω το τσιγάρο..

11. Δεν μπορώ τις τρίχες, το θέλω ξυρισμένο 
    Έκτος απ τις περιπτώσεις βέβαια που δεν βλέπω μπροστά μου ...

12. δεν θα διαφωνήσω απλά καμιά φορά μαλλιάζει η γλώσσα να προσπαθείς να ανοίξεις το ζήτημα και να λύσετε το πρόβλημα και να καταλήγεις να είσαι εσύ το πρόβλημα κι όχι εκείνος.. ναι έκανα το "σφάλμα" και το έθιξα σε μια σοβαρή συζήτηση που είχαμε.. αυτό είχε πονέσει πιο πολύ..

χμμ με ξενερώνει να "πρέπει" να "φτάσω" μόνη επειδή εκείνος "έφτασε" πριν από μενα.. τουλάχιστον ας δώσει ένα χέρι