Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άει γσμήσου εσύ και ο γρύλος σου!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 7 Απριλίου 2009.

1. s/m

s/m Regular Member

μου την δινουν οι τριχες....δεν τις θελω γενικοτερα...

2. ariadni

ariadni Regular Member

Μου ανάβουν τα λαμπάκια όταν μου τραβάνε τα μαλλιά.
    Ξενερώνω και εκνευρίζομαι τόσο πολύ που είναι σχεδόν αδύνατο να μου ξαναέρθει η διάθεση. Το χειρότερο που έχω κάνει εξαιτίας του μαλλιοτραβήγματος ήταν να σηκωθώ να φύγω, αφού βέβαια του το είχα ζητήσει κάμποσες φορές...οχι μωρό μου τα μαλλιά, άσε μου τα μαλλιά, σου είπα όχι τα μαλλιά γαμω το κέρατο μου (αυτή ήταν η τελευταία δήλωση...).

3. Ξέρω ειπώθηκε σε προηγούμενές απαντήσεις αλλά δεν μπορώ να μην το αναφέρω για άλλη μία φορά..

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ στο κεφάλι μου όταν παίρνω πίπα .....
    θα μου πεις προσπαθεί να δώσει ρυθμό .. ΡΥΘΜΟ στην σοκολατάρα??? Ρε πάμε καλά? Εμένα που δίπλα στην λέξη ρυθμός υπάρχει η φωτογραφία μου;?εμένα που αν υπήρχε παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμού θα μου το είχαν δώσει χωρίς καν να αγωνιστώ??? Εμένα που τα τσαουλια μου παίρνουν αγκαλιά την τσαχπίνικη μου γλώσσα και χορεύουν ξέφρενα σάλσα και ρούμπα???
    Ρε παρτο θα στο κόψω λέμε θα στο βάλω στον κώλο.
    Οτι τι? Αμα πιέσεις πιο μέσα να φτάσει σπλήνα θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ??? Νομίζεις φιλαράκι ... πατάς πατάς ρε καραγκιόζη λες και κάνεις γεώτρηση να βγάλεις πετρέλαιο να πούμε.το πολύ πολύ πιέζοντας να μου έρθει εμετιλα και να αδειάσω πάνω στο πουλί σου τον αρακά με κεφτεδακια του μεσημεριανού ..
    Θες να χαϊδέυεις μαλλακια? Πολύ ευχαρίστως. Θες να κρατάς τις κοτσίδες μου??? Με μεγάλη μου χαρά. Θες απλά να ακουμπάς ευλαβικά το κρανίο σας καθολικός παπάς που εξομολογεί ? Κανένα πρόβλημα.
    Απλά κράτα το γαμωχερο σου σταθερό χωρίς να παρεμβάλεις στο έργο μου γιατί δεν το έχω σε τίποτα να βάλω δοντάκι και να στον κάνω κοτλέ ..

4. Just_Me

Just_Me Contributor

Να πω ότι δεν δάκρυσα από τα γέλια    
    θα ήτανε ψέμα!!!
    Σκέψου όμως πως υπάρχουν εκεί έξω άτομα που τη βρίσκουν και μάλιστα πολύ, με τον εμετό  

5. Ναι το σκέφτομαι ..απλά ας σκεφτούν διπλά κι αυτοί ότι αντί για αρακά με κεφτέδες μπορεί να είχα για μεσημεριανό πρασόρυζο η φασουλονταβα..

6. Just_Me

Just_Me Contributor

Χαχαχα!!!  
    Είσαι θεά!!!  

7. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Κανενα σωστο φαγητο θα φας επιτελους?

8. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Το έκανα εικόνα σε manga κινούμενο! 

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Κορίτσια και αγόρια που κάνετε πίπα, λυπάμαι που θα σας χαλάσω την ονείρωξη αλλά:
    1. Είσαι εκεί για να ευχαριστήσεις εμένα, το να το ευχαριστηθείς δεν είναι είναι στις προτεραιότητες μου.
    2. Κανείς δεν μπορεί να δώσει καλύτερο ρυθμό από τον ιδιοκτήτη της πούτσας, εσύ είσαι στα γόνατα για να τον ακολουθήσεις, όχι για να σχολιάσεις.
    3. Και μέχρι τον αστράγαλο να σου έχει φτάσει, πάλι πάει βαθύτερα. Όταν λέω βάτραχος η σωστή απάντηση είναι "πόσο ψηλά;" και όχι βρεκεκεξ κουαξ κουαξ
    4. Κοριτσάκι/αγοράκι, περισσότερο σημασία από τη γλώσσα σου έχουν οι μύες του λάρυγγα, αν δεν το ξέρεις τότε λυπάμαι που θα στο χαλάσω αλλά *νομίζεις* ότι ξέρεις να κάνεις καλή πίπα.
    5. Σκάσε και ρούφα, για αυτό είσαι γονατισμένη/ος μπροστά μου με το στόμα γεμάτο. Αν θέλω να το ρίξω στη βαριά φιλοσοφία θα διαβάσω Λακάν.

Last edited: 26 Ιουλίου 2020
  10. Αγαπημένε..εσείς που είστε κυριαρχικοί και οι επαφές σας είναι με υποτακτικές πολύ καλά κάνετε και θεωρείται ότι είναι εκεί για την ευχαρίστησή σας και μόνο...
    Υπάρχουμε όμως κι εμείς που κάθε άλλο παρά υποτακτικά δηλώνουμε και κάνουμε ότι κάνουμε για να ευχαριστήσουμε και (αν όχι κυρίως! ) τον πολύτιμο εαυτούλη μας!
    Συγνώμη κιόλας αλλά αν δεν το επιθυμώ εγώ δεν πα να χτυπιέται και να παρακαλά ο άλλος .. ε δεν τον βάζω στο στοματάκι μου!
    Οσον αφορά τον ρυθμό ..δεν επιμένω ότι εγώ γνωρίζω καλύτερα από τον φέροντα του καυλίου ..αλλά εμπειρικά μιλώντας ο ρυθμός μου πάντα κατάφερνει να ξεσηκώσει χωρίς να χρειάζεται να φτάσει λάρυγγα, οισοφάγο με το χεράκι από πάνω σαν να ξεβουλώνει νεροχύτη .... βέβαια γούστα είναι αυτά και κυρίως ταλέντα. .και το deep throat σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά...

Κατά τα αλλά όπως είπα αρχικά, πολύ συμφωνώ μαζί σας εφόσον πρόκειται για σχήμα κυριαρχίας υποταγής. Ο καθένας στην θέση του.

11. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

το 4ο point πρέπει να το δώσω, και να το εμπεδώσει, σε μια γνωστή μου τώρα που το θυμήθηκα

12. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν είμαι κυριαρχικός.

Η οπτική μου είναι του Top.

Η πίπα είναι για μένα, όχι για αυτόν που μου την κάνει, το αν το ευχαριστιέται δε με απασχολεί. Αν δεν το κάνει για μένα τότε μη σώσει να με πάρει στο στόμα του/της, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.