Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άει γσμήσου εσύ και ο γρύλος σου!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 7 Απριλίου 2009.

1. Εγώ το κάνω για μένα γι αυτό το κάνω και καλά!    

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Η πίπα του Schrödinger: δεν γνωρίζω οπότε δεν έχω λόγο ούτε να απορρίψω αλλά ούτε και να το δεχτώ.

3. Just_Me

Just_Me Contributor

3η περίπτωση δεν υπάρχει βρε παιδιά;
    Ανταλλαγή ευχαρίστησης ας πούμε?
    Ότι η πίπα η καλή θέλει μεράκι και να γουστάρει αυτός /η που την κάνει νομίζω συμφωνούμε όλοι σε αυτό. Αν θα είναι σαλιάρικη, βαθιά, μόνο γλώσσα κλπ καταλήγω πάλι στο περί ορέξεως τσιμπουκόπιτα!

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Μα δεν λέμε όχι στο να τι ευχαριστιέται αυτός που τσιμπουκώνει αλλά δεν είναι και το ζητούμενο, από τη μεριά του Τοπ, that is.

Αν είναι ο Τοπ που το κάνει τότε συμφωνώ πως η δική του ευχαρίστηση είναι η προτεραιότητα.

5. tithon

tithon Contributor

μην βάζετε υπογραφή σε κωλόχαρτα.

που τσιμπουκώνεται.

6. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

ειδικότης σου οι πίπες?

7. Είπες τώρα σαλιάρικη και θυμήθηκα μία που δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα σαλάκια μου, ενώ δεν το συνηθίζω αυτό το στυλ.. και πραγματικά βγήκε καλή.. ένιωθα σαν γριά που έχει αφήσει διπλα στο κομοδίνο την μασέλα και δεν υπήρχε κάτι ρε παιδί μου..ένα τοιχακι να τα συγκρατεί.απλά τρέχανε στο πηγούνι στο πουλί και στο σεντόνι ...
    Δεν ξέρω αν του είχε δώσει κάποιο όνομα ο παρτενέρ μου αλλά άνετα θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι τον ξανάβαφτίζω εκείνη την ώρα με τόσο σάλιο ..

8. Τότε είμαι brat top!!

9. Brt

Brt #ολαπολυ

Κι όμως αν του μιλάει, εσυ μην πετάγεσαι να διακόψεις. Θυμάσαι ένα ΤΥΝ που το έφαγε μια επειδή τραγουδούσε Ρέμο στο “ μικρόφωνο“; Έλεος κάπου...μεράκλωσε, να μην πει ένα «ένα να με τελειώσεις;» Αμέσως ΤΥΝ...

10. Sejanus

"μόνο εσύ μπορείς"...

11. Brt

Brt #ολαπολυ

Εμένα μου αρέσουν οι καντάδες
    «Κελαηδηστε, ωραία μου πουλάκια κελαηδηστε»...να μην με αφήνετε να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου...κανεις...ποτέ.

12. Sejanus

α έχει και πολλά "πουλάκια" η σκηνή..και όλα Top?