Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 30 Ιουλίου 2006.

  1. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Δεν είμαι κανενός σκλάβα και ούτε υπάρχει τέτοια περίπτωση blindfold.
    Εάν ήμουν σκλάβα απλά θα υπέκυπτα στον κάθε "σκλάβο" και απλά θα τον είχα στα πόδια μου μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω κάποιον μόνιμο.
    Εάν ποτέ κάνω αυτό το λάθος να είσαι σίγουρος ότι εγώ θα είμαι αυτή που θα πω "το έκανα".
    Μέχρι τότε λοιπόν ας αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν blindfold. 
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    εχμμμμ γενικά μιλώ πάνω σε αυτό το θέμα... και όχι μόνο σε αυτό το νήμα αλλά και αλλού μιάς και διακρίνω παντού το ίδιο πνέυμα,,,
     
  3. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    blindfold ένας άνθρωπος σταθερός έχει σταθερά πιστεύω , γι αυτό διακρίνεις παντού το ίδιο πνεύμα  
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τώρα Κυρίες μου μιλάμε όμορφα . Δεν διαφωνώ μαζί σας , αλλά το θέλω τους είναι πραγματικό . Το πως θα οδηγηθούν εκεί πέρα είναι θέμα εκπαίδευσης και προφανώς όπως και οι γυναίκες υπό μπορούν να εκπαιδευθούν , έτσι κι οι άντρες . Οι μέθοδοι είναι διαφορετικές , θέλει υπομονή , θέλει εμπειρία , θέλει θεωρία , θέλει πρακτική . Είστε πρόθυμες να το ψάξουμε ;
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Θέλει, Θέλει, Θέλει και όλο Θέλει.....
    Eγω ψηφίζω ΟΧΙ (Δαγκωτό)
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Σας καταλαβαίνω SM_Art Lady, αλλά έχω την εξής απορία, όλο απορίες είμαι σήμερα, απολογούμαι στο φόρουμ γι αυτό...

    Τελικά σηκώνουν κανονική πειθαρχία - discipline δηλαδή, μη της αρεσκείας τους, οι άντρες υποτακτικοί.

    Εννοώ, σε περίπτωση που η Κυρά τους τους στερεί το BDSM αλλά και την καλημέρα της ακόμη για λόγους πειθαρχίας, θα καθήσουν να σκεφτούν τί λάθος έκαναν και πώς θα το διορθώσουν και με τί τρόπο θα απολογηθούν και θα ικετεύσουν για συγχώρεση;

    Ή θα διαμαρτυρηθούν, θα δικαιολογηθούν, θα κριτικάρουν (ίσως) και ακόμα θα κοιτάξουν για άλλη Κυρία λογω "διαφοράς απόψεων" και "επειδή δεν καλύπτονται οι ανάγκες τους";

    Και σε περίπτωση που σηκώνουν μη - αισθησιακή πειθαρχία, το κάνουν από ανάγκη υποταγής ή από έρωτα;
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ο καθένας με την δική του οπτική . Σεβαστό ...
     
  8. sclavos

    sclavos New Member

    Απάντηση: Re: Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

    Συμφωνω απολυτα.Ειναι καθαρα εγκεφαλικο το θεμα και απο τις δυο πλευρες...
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

    Ηλια αν και δεν εχω γνωσεις επι του θεματος θα σου πω την αποψη μου και το τι πηστευω εγω
    Το Αρσενικο απο την φυση του εχει γεννηθει κυνηγος, επιβητορας, δυναστης , δυνατος, σατραπης, σκληρος, πολυγαμικος, εγωιστης,δεν ειναι ευκολο ολλα αυτα να τα αποβαλει ακομα και το Αρσενικο που θελει να ειναι σκλαβος, θα παει με μια Μιστρες απλως για να κανει την φαντασιωση του πραγματικοτητα για λιγες ωρες να ξεκαυλωσει (χυσει) και μετα θα επανελθει στο αρχικο του σταδιο νιοθωντας ενοχες γι'αυτο που εκανε, εκτος φυσικα ολιγον εξαιρεσεων,γι' αυτο και οι Μιστρες δεν βρισκουν πραγματικους σκλαβους οπως σωστα γραφουν.
    Με λιγα λογια ειναι σαν να προσπαθεις να κανεις μια φεραρι γιουκο.........,αρκετα εγωιστηκο αυτο που γραφω αλλα δυστυχως, η ευτυχως αυτη ειναι η αληθεια κατ'εμε φυσικα,σεβαστη καθε αλλη αποψη.
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2007
  10. Alepouditsa

    Alepouditsa New Member

    Απάντηση: Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

    Ας πω κι εγώ την άποψή μου. MasterPerris μπροστά μου σ' έχω και πάλι και μάλλον εσύ θα τ' ακούσεις! Σε όλες αυτές τισ αρετές των αρσενικών "ξέχασες" να προσθέσεις .. ψεύτες, εκμεταλλεύτες, ανειλικρινείς,ανίκανοι, ανεπρόκοποι, αχάριστοι, και τόσα άλλα που αν τα πω θα με κόψει το ραδιοτηλεοπτικό!
    Ας μη το γενικεύσω παραπάνω και παρεξηγηθώ ότι έχω προηγούμενα με το αντρικό φύλο και πει κάποιος ότι "μισώ τους άντρες γι' αυτό και το παίζω Αφέντρα".
    Συμφωνώ απόλυτα με την SM Art Ladyκαι με την Mistress_of_Pain. Ωστόσο υπάρχουν και καλά παιδιά που ξέρουν γιατί είναι αυτό που είναι.
    Δυστυχώς στην Ελλάδα τα πράγματα είναι λίγο άδικα για το χώρο μας. Κυριαρχούν 2 απόψεις. 1. Κάθε τι μη ιεραποστολικό είναι ανώμαλο και 2. το σεξ είναι one night stand. Ότι φάμε δηλαδή, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας. Και οι άντρες είναι το μόνο που ξέρουν καλύτερα από όλα στη ζωή. Όχι μόνο στο BDSM αλλά και στις vanilla σχέσεις. (είπατε κάτι?)
    Στο θέμα τώρα. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι! Μόνο αυτοί που νιώθουν κατώτεροι είναι κατώτεροι. Και ποιοί είναι αυτοί? Tα sub!
    Αυτά είχα να πω, ευχαριστώ!
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μια γυναίκα κακοποιημένη μπορεί να νιώσει ότι της άξιζε αυτό . Κατώτερη της αξίας της . Και αφού Αλεπουδίτσα κατά πως λες όποιος νιώθει κατώτερος , είναι κατώτερος …

    Να περιμένω πιο στιβαρά επιχειρήματα στη θέση αυτή ; Ή απλά να προσπεράσω ;

    Υ.Γ. Στο ότι τα sub είναι κατώτερα , δεν απάντησα . Ίσως να μην κατάλαβα σωστά ...

    Αλλά από την άλλη αν κατάλαβα σωστά , τότε μάλλον μου αρκεί . Για να χαρακτηρίσω έναν άνθρωπο κατώτερο με βάση τα δικά μου κριτήρια περί επιπέδου. Ίσως όμως αλλάξω γνώμη και προσπαθήσω να το αποδείξω κιόλας...
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    tender lilly ...
    Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν είχα προσέξει το ερώτημα σου. Ήταν και ο λόγος που δεν είχα απαντήσει επ΄ αυτού.
    Στη συγκεκριμένη ερώτηση σου θα απαντήσω ότι, ένας συνειδητοποιημένος σκλάβος δεν θα φτάσει ποτέ σε σημείο να φέρει την Αφέντρα του, να του στερήσει την καλημέρα της για ένα "παράπτωμα" η "παρατυπία" του. Δεν χρειάζεται να υπάρξει μια τόσο ακραία αντιμετώπιση, από μέρους της Αφέντρας για να γίνει αντιληπτό το "λάθος". Ο σκλάβος έχει την δυνατότητα να το αντιληφθεί και με άλλους τρόπους, όπως μια καλή συζήτηση, έτσι η συγγνώμη του είναι δεδομένη. Ο σκλάβος δεν επιδιώκει την τιμωρία του εσκεμμένα. Δεν αναζητά τη ακραία συμπεριφορά της Αφέντρας, φέρνοντας την να αγγίζει τα όρια και τις ανοχές της απέναντι του. Σε άλλη περίπτωση θα υπομείνει καρτερικά τις όποιες διαθέσεις της Αφέντρας του και μάλιστα ευχαριστώντας Την.

    Δεν θα παραλείψω να πω όμως, ότι υπάρχουν υποτακτικοί, η και bottom που προκαλούν καταστάσεις για να εισπράξουν την ανάλογη σκληρή συμπεριφορά από την Αφέντρα, να της ξυπνήσουν τα άγρια ένστικτα της. Αυτοί προκαλούν πολλές καταστάσεις και πολλές φορές δοκιμάζουν και τα όρια και τα αντοχές της με σκοπιμότητα. Η ατάκα που χαρακτηρίζει τέτοιους τύπους υποτακτικών είναι " η δράση προκαλεί αντίδραση". Αν τα «θέλω» τους δεν ικανοποιούνται το σίγουρο είναι ότι θα τρέξουν να προσκυνήσουν πόδια άλλης Αφέντρας (αν βρούν). Στο παρελθόν έχω μιλήσει και για τους κεραμιδόγατους υποτακτικούς. (Αξίζει)