Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 30 Ιουλίου 2006.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

    "Κανείς ελεύθερος άνδρας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τους ανελεύθερους. Όταν υπάρχει μια δουλειά που θέλουν οπωσδήποτε να γίνει, ο βασιλέας και οι επίσκοποι δείχνουν να υπηρετούν τους δουλοπάροικους τους. Ο άρχοντας τρέφεται από τους δουλοπάροικους τους οποίους πρέπει να θρέφει".
    Αδαλβήρος, Επίσκοπος της Λαν (977-1031 περ.) Poème au Roi Robert, ed. C. Carozzi, (Paris 1979), vers. 290-294

    Η διαλεκτική Αφέντη - Δούλου.

    Βλ. και Hegel, Φαινομενολογία του Πνεύματος, το μνημειώδες σχετικό κεφάλαιο. O Φαράκλας μεταφράζει το Geist, Νου - έχω ενστάσεις.
    Ο Μάρκος Βαμβακάρης θα το απέδιδε: 'Τζιτζί'.
     
  2. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Κατά τη γνώμη μου όταν ο άλλος είναι διαθέσιμος για κάτι τέτοιο σε προδιαθέτει ανάλογα, τώρα αν δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι και οι ταπεινώσεις τον παραξενεύουν ή ακόμα τον χαλάνε τότε είναι ξενέρωτα και δε τείνει προς εκπαίδευση μα προς ψάξιμο. Μα όταν είναι συνειδητοποιημένος ακόμα και άπειρος τότε τα πράγματα είναι ποιο εύκολα γιατί είναι δεκτικός δέχεται ‘’τα πάντα’’ έχοντας πάντα την διόραση να δεις τα ίσως όρια του. Τώρα όσων αφορά το αντίθετο φύλο δε μπορώ να έχω γνώμη και άποψη, αν όμως έχεις ομοφυλοφιλικές τάσεις ψάξτε το.
     
  3. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Απάντηση: Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

    Αυτη την απορια την εχω και εγω.(για τους Αλλους/Αλλες). Προσωπικα, on the "giving end" θεωρω ιδανικο ο υποτακτικος να μην εχει ταμπου, κολληματα (και λοιπα χαζα ελληναρικα αντριλικια), αλλα να εχει προσωπικοτητα και να μην δινεται απλα και μονο γιατι παιζει ενα ρολο, η γιατι η Κυρια κραταει ενα μαστιγιο η φοραει ενα strap-on. Οχι για να γινει η Κ σκλαβα του και να τον παρακαλαει να την αφησει να του ριξει μια αναποδη. Αλλα γιατι το να εισαι Κυριαρχος σε bdsm πλαισιο τουλαχιστον οπως εγω το καταλαβαινω, ειναι ακριβως το ταλεντο και η δυναμη να καταλαβαινεις τι θελει ο υ που εχεις απεναντι σου, τις αδυναμιες του, and what makes him click, και να τον κανεις να θελει να κανει πραματα που αλλιως δεν θα κανε. Για την ικανοποιηση Σου. Σε τελικη αναλυση σου εμπιστευεται το "well being" του, σωμα και ψυχη, και η εμπιστοσυνη δεν χαριζεται, κερδιζεται.

    Ερωτησεις σχετικες με αυτο το θεμα γενικα, που ειχα καιρο στο μυαλο μου και τωρα ξαναθυμηθηκα:

    1. Προς Κυριαρχους: η ερωτηση του jimboy αλλα για υποτακτικες.

    2. Προς Κυριαρχες:
    Αν και εχω υπαρξει τυχερη, εχοντας συναναστραφει με ανοιχτομυαλα αρσενικα (με αυτα που διαβασα εδω φλεβα πετυχα τι να πω!) αληθεια, πως πιστευετε οτι ξεχωριζει ενας υποτακτικος που πραγματι αρεσκεται στο να εξουσιαζεται ολοκληρωτικα, απο καποιον που:
    Aπλα βαρεθηκε να τα κανει ολα εκεινος στο κρεβατι- του αρεσουν οι γυναικες με δερματινα/εχει δει πολλες τσοντες- ακουσε τη φραση "αν δεν εχεις παει με αντρα, που ξερεις οτι δεν εισαι αδερφη;" και ειπε να το κανει και αυτο- νομιζει πως ολο αυτο ειναι ενα θεατρο και πως αφηνει την αλλη να κανει το κομματι της, αφου ξερουμε ολοι ποιος εχει τα αρχειδια στη σχεση-;

    p.s. jimboy, μπορω ισως να απαντησω πιο αναλυτικα στην ερωτηση σου, αλλα δεν ειμαι καθαροαιμη οποτε δεν ξερω αν θελω τα ιδια πραματα που θα ηθελε μια Αφεντρα απο εναν υποτακτικο
     
  4. master_gr30

    master_gr30 New Member

    πολη σωστη ι αποψη σου.
     
  5. foolmoon_23

    foolmoon_23 New Member

    Γυναίκες στο στρατό πως τους βάζουν στην θέση τους ?
    Όλοι, λίγο-πολύ απο άντρες είχαν φαντασίωση με μπατσίνα.
    Εξαρτάται απο την χημεία, απο τους δυο, το παιχνίδι που θα κάνουν και τη γούστα έχουν.
    Θέμα ειναι πόσο θα αντέξει η γυναίκα να βλέπει τον άντρα υποτακτικό και αν της αρέσει αυτή η εικόνα.
    Εγω αμα γνωριζα %100 οτι ειναι τρελή για μένα και οτι κάνει το κάνει για ευχαρίστηση και τον δύο μας χωρίς εγωισμό με συναίσθημα και δεν θα χρησιμοποιήσει της εμπειρίες αυτες για να με πληγώσει στο μέλλον , θα τα ανεχόμουν όλα.
    Απο την άλλη η γυναίκα θέλει άντρα διπλα της , να νιώθει ασφάλεια να στηρίζεται στα μπράτσα του κτλ.
    Αμφιβάλλω να υπάρχουν γυναίκες που θα αντέξουν τέτοιου είδους μακρόχρονη σχέση.
    Πάντος σαν ερωτικό παιχνίδι στο κρεβάτι αξίζει.
     
    Last edited: 8 Ιανουαρίου 2009