Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντρες σε απόγνωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 13 Ιουλίου 2010.

1. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Άντρες σε απόγνωση

Άντρες σε απόγνωση, γυναίκες σε απόγνωση γιατί ακριβώς είνια άντρες και γυναίκες και όχι άφυλοι. Ευτυχώς. Εγώ πάντως οικοδόμος δεν γίνομαι, ούτε πρόκειται να βγάλω τα βραχιόλια μου την ώρα που εργάζομαι για να αποδείξω ότι δεν έχω στερεότυπα.

Όμως το νήμα διαπραγματεύεται αυτό το ρημάδι το "πρέπει", που τσακίζει άντρες και γυναίκες, ανεξαιρέτως χωρίς να κάνει διάκριση, απομακρύνοντάς τους από την ύπαρξή τους από το φύλο τους. Στο ίδιο καζάναι βράζουμε όλοι

ΥΓ. Προσωπικά, μου είναι αδιάφορο ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο σε μια σχέση. Άμα με τον άλλον είσαι στο "μαζί" αυτά έχουν λυθεί και δεν έχουν καμία σημασία. Άμα δεν είσαι εκεί, ας αποφασίσουν οι εγωισμοί και οι ευφίες, τα στερεότυπα, τα μη στερεότυπα και ό,τι του καθενός κατεβάσει η κούτρα.

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αγαπητή μου deviantsub, η προσφώνηση "Κυρίες - Κύριοι" απευθύνεται προς όλα τα μέλη του φόρουμ ασχέτως status.

Τα ερωτικά σου "θέλω", όσο και εξευτελιστικά και να είναι, δεν αναιρούν για εμένα την προσωπικότητά σου και την ανθρώπινη αξιοπρέπειά σου.

Την καλημέρα μου.

Επί του θέματος τώρα.

Κατ΄ αρχάς να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που συμμετείχαν με τις απόψεις τους στο νήμα μου.

Στην ζωή μου έχω βγάλει το εξής συμπέρασμα: τα "πρέπει" και τα κοινωνικά στερεότυπα κάνουν τον άνθρωπο να νιώθει σαν ηθοποιός που "πρέπει" να παίξει τον ρόλο του στο θέατρο της ζωής ανάλογα με το φύλο του, σύμφωνα πάντα με τα κοινωνικά στερεότυπα. Πέραν τούτου, όλες οι άλλες εκφράσεις θεωρούνται μη σωστές ή ανώμαλες. Απτό παράδειγμα το bdsm, το οποίο αυτές τις ελληνικές απόψεις πληρώνει και είναι στο στόχαστρο των καθώς "πρέπει"... συνανθρώπων μας.

Η ανθρώπινη έκφραση και των δύο φύλων δεν χρειάζεται στερεότυπα και "πρέπει".
    Ας την αφήσουμε λοιπόν να εκφραστεί ελεύθερα! Τότε μόνο τα φύλα θα ξεφύγουν από την θεατρική παράσταση που τα έχουμε βάλει να παίζουν... Τότε θα βρούμε την λεωφόρο που θα μας οδηγήσει στην αληθινή έκφραση της φύσης μας!

Last edited: 14 Ιουλίου 2010
  3. kali crow

kali crow Guest

τωρα να την πω την αμαρτια μου...
    δε μου αρεσει καθολου προσωπικα που οι γυναικες εχουν ξαμολυθει και καμακωνουν τους αντρες...
    κρα κανω να δω εναν αντρα να "κυνηγησει"...
    τα περιμενουν ολα στο πιατο ακομα και το καμακι....
    τι πιο ξενερωτο?

4. devine_sub

devine_sub Contributor

Καλημέρα Σας.  

Αντελήφθην εξαρχής το πνεύμα Σας γι' αυτό και απάντησα. Κι επειδή ξέρω πόσο εύκολα παρεξηγείται το διαδικτυακό χιούμορ, φρόντισα να το επισημάνω καταλλήλως, ως τέτοιο.  

5. seductive_kiss

seductive_kiss New Member

Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

η θρησκεια ειναι το όπιο του λαου..μην ξεχνας τα οικονομικα συμφεροντα την προπαγανδα και τα ΜΜΕ

6. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Δεν υπάρχει Άντρας, δεν υπάρχει Γυναίκα. (Δεδομένου ότι το τι σημαίνει αυτό αλλάζει ανάλογα με τη γεωγραφία του χώρου και του χρόνου). Η μόνη ειδοποιός διαφορα΄έγκειται στο αν είσαι "καταλύτης αλλαγών" ή "ακόλουθος του ρεύματος". Κοινώς, αν επηρεάζεις το γύρω σου περιβάλλον και το προσαρμόζεις στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, ή αν επιζητείς την ασφάλεια του να παίρνουν άλλοι αποφάσεις που σε αφορούν.Και οι δύο κατηγορίες έχουν τα ντεσού τους, με τη δεύτερη να έχει το έξτρα μείον ότι γκρινιάζει περισσότερο.

7. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Η γεννετκή μνημη του ανθρώπου κανει τον ανδρα και τη γυναικα με 6 θηλες ο καθενας, αλλα μτωρα πια μονο στις γυναικες αναπτυσσεται ο μαστος. Αυτο σημαινει οτι καποτε θηλαζαν και οι ανδρες. Καλό ε; Αλλωστε μην ξεχναμε οτι οιστρογόνα εχοτυν και οι ανδρες καθως και οτι τεστοστερότη εχουν και οι γυναικες.

Επιπλέον (ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ) καπου ειχα διαβασει οτι στη μεσαιωνική Ιαπωνία την πιο φασιστική κοινωνία που υπήρξε, οι samurai μερικες φορες θεωρούσαν εντελώς φυσιολογικό το να συναπτουν ερωτικες σχεσεις μεταξύ τους, διοτι το θεωρουσαν εντιμοτερο απο το να συναψουν ερωτικη σχεση με οποιοδηποτε αλλο πλασμα που θεωρειτο οτι ειναι λιγοτερο εντιμο (ειτε ειναι γυναικα ειτε ειναι κατσίκα   )

Ακομα μιλάμε για φυση;;;;

ελεοc πια με την «ερωτοθηρία» (κοινώς καμακι). Λες και 2 ανθρωποι που γουσταρονται δεν εχουν το θαρρος να πουν «σε γουσταρω, παμε να τη βρουμε», αλλα πρεπει να περασοτυν απο μια τελετουργία απο στερεοτυπα, φοβίες και ταμπού και αλλες παρομοιες μαλακιες που τις ονομαζουμε «ρομαντισμό». Αρχίδια ρομαντισμός.

8. Ninevi

Ninevi Regular Member

Το καμάκι πρέπει να το κάνει... αυτός που το κάνει καλύτερα!

9. kali crow

kali crow Guest

πιστεψε με δεν ειναι ετσι...

ουτε εναν δεν εχω δει να τολμα -οιμε- να πει "σε γουσταρω κοπελια"...

εκτος κιαν εδω που ζω ειναι αλλος πλανητης... 

α και δεν αναφερθηκα σε ρομαντισμο...
    αναφερθηκα σε καθαρα δικη μου οπτικη...
    μου αρεσει οι αντρες να φλερταρουν πρωτοι...δε νομιζω οτι ειναι κακο.

10. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

<χιούμορ>
    Να σου στείλω μερικούς;  
    Θες από εκείνους που το λένε σε όλες, ή από εκείνους που θα το πουν "μόνο" σε σένα;
    {Και μετά "μόνο" στην επόμενη ... κλασσικά!}
    </χιούμορ>

Οι θηρευτές ενίοτε δεν ξέρουν να χρησιμοποιήσουν το κατάλληλο βλήμα / δόλωμα για το θήραμα.   Γι' αυτό και δεν είναι όλοι εύστοχοι.  

11. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Ειμαι "παλαιων αρχων" και αυτο μου αρεσει!
    Δεν μου αρεσει οταν διασκεδαζω να μοιραζομαι τα εξοδα μισα μισα με την γυναικα,
    δεν μου αρεσει να δουλευει, την προτιμω σπιτι περιποιημενη, και τα παντα ετοιμα οπως θελω.
    Απαιτω απο τον εαυτο μου παντα κατι το εξαιρετικο αλλα πρεπει να εχω και ''τα κοτσια'' να το συντηρησω..ειτε σπιτι ειναι,ειτε αυτοκινητο,ειτε γυναικα,ειτε οτιδηποτε!

12. llazouli

llazouli Contributor

Αυτό πες το πάλι..τι σημασία έχει ποιος κάνει την αρχή..το θέμα είναι πόσο γοητευτικά παίρνει ο άλλος τη σκυτάλη για να κορυφωθεί απολαυστικά η 'ανταλλαγή'.

Η γυναίκα θήραμα είναι ένα παραμυθάκι που μας το 'χουν μάθει απέξω κι ανακατωτά χρόνια τώρα..η προσποίηση ότι τάχα αδιαφορούμε, τον/την 'φτύνουμε' ή είμαστε υπεράνω...Τι ανείπωτες σαχλαμάρες μιας νοοτροπίας που καθηλώνει τη γυναίκα να μην εκφράζει την επιθυμία της, ανέραστο κ κρυόκωλο πλάσμα.
    Όταν το σώμα ΄μιλάει' και υπάρχει έλξη, ο τρόπος προσέγγισης έρχεται αβίαστα από μόνος του, σαν κουβάρι που ξετυλίγεται...Κάποιοι/ες έχουν τη μαγική ικανότητα και μεσουσιώνουν την ερωτική προσέγγιση σε τέχνη, εξαιρετικό χάρισμα πράγματι, χωρίς όμως να εγγυάται αν η συνέχεια θα είναι εξίσου μαγική..