Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντρες σε απόγνωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 13 Ιουλίου 2010.

1. Re: Απάντηση: Άντρες σε απόγνωση

Ευχαριστώ πολύ  

Πάει η καρδάρα με το γάλα  

2. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Re: Απάντηση: Άντρες σε απόγνωση

Ορθόν. Κι όταν γίνεται σωστά, λέγεται "ρίξιμο". Όταν γίνεται άγαρμπα, λέγεται "πέσιμο".

3. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

οι ανδρες αυτοι ειναι πανω απ 45 χρονων
    και ισως δεν πας στα μερη τους
    παντως υπαρχουν και ειναι πολλοι

4. kali crow

kali crow Guest

Re: Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

αν ειναι για να βρω αντρα που θα μου την πεσει στα ισια, να πρεπει να παω εκει που συχναζουν 40χρονοι, συγγνωμη αλλα θα μεινω με την ελπιδα...
    μου πεφτουν λιγο μεγαλοι..... 

5. devine_sub

devine_sub Contributor

Διαφωνώ {εκ πείρας} με το ηλικιακό όριο που θέσατε.   Αυτή την ατάκα την έχω ακούσει άπειρες φορές: από 18-19χρονα {νεαρότερη κι εγώ, εννοείται} έως ... ούτε που ξέρω!

{Μην απελπίζεσαι kali!}

Την εκστομίζουν άφοβα, όλοι, όταν αισθάνονται ότι δε θα φάνε {κυριολεκτικό} χαστούκι. Λεκτικό δεν τους ενοχλεί, ας φάνε πολλά. Τα αντέχει το πετσί τους. Με τα κυριολεκτικά έχουν μια φοβία.

6. Elysium

Elysium Contributor

Ένας λόγος που δε θα την «έπεφτα» ποτέ σε γυναίκα είναι το ότι στη 2η περίπτωση θα κατέληγα στη φυλακή.

7. kali crow

kali crow Guest

δεν απελπιζομαι καλη μου...
    δε μου ταιριαζει σα χαρακτηρα η απελπισια...

το θεμα ειναι οτι μου χουν παραδεχτει οτι χωρις κανενα ιδιατερο λογο φοβουνται μη φανε χαστουκι,εννοω απορριψη...
    ε και?
    εγω οταν την πεφτω δε φοβαμαι?αλλα ολα μεσα στο παχνιδι ειναι... 

8. devine_sub

devine_sub Contributor

Ίσως αν διατηρείτε απόσταση ασφαλείας {δύο μπράτσων, ας πούμε};
    Ξέρετε, όπως στοιχίζονται οι μαθητές στην παρέλαση.

---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

Έτσι!  

<χιούμορ>
    Μήπως να βγάλεις τη φωτεινή πινακίδα "δέρνω άγρια!" από το κούτελο;
    </χιούμορ>

Ίσως, χρειάζονται διαφορετική προσέγγιση.  

9. kali crow

kali crow Guest

θεωρεις οτι δειχνω κατι τετοιο? 

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Άντρες σε απόγνωση

ποτε μου δεν "την εχω πεσει" .... ειμαι σιγουρος οτι απο το αγχος μου , θα ελεγα τις μεγαλυτερες μπουρδες που θα μπορουσε να ξεστομισει ανθρωπος ...
    ομως δεν ειναι μονο αυτο .... μου ειναι και ιδεολογικα αντιθετο ....
    ποιο νοημα εχει το "πεσιμο" , το "καμακι" ..?
    ειναι 3000 αλλα πραγματα που πρεπει να συνυπαρχουν για να νιωσεις ελξη και σιγουρα δεν θα τα διαπιστωσεις την στιγμη που απλα θα διασταυρωθεις ....
    προσωπικα λειτουργω συνηθως μεσα απο ηδη εγκαταστημενη επικοινωνια και αφου γεμισουν τα "κουτακια" της ελξης .
    παραδεχομαι ομως οτι η δειλια αυτη μου εχει στοιχισει ... πρωτα απο ολα ΠΟΤΕ στην ζωη μου δεν εχω επιλεξει .. παντα με επελεγαν .. ισως και γι αυτο να μην κρατησε τιποτα , ομως ρωτωντας τον εαυτο μου "Γιατι πας να της μιλησεις ? " , η απαντηση που μου δινω : "Διοτι ειναι πολυ ωραια γκομενα .. " , δεν με ικανοποιει για να κανω το πρωτο βημα, και δεν μπορω να φανταστω , τι αλλη απαντηση θα μπορουσα να δωσω οταν βλεπεις απλα κατι που σου αρεσει εμφανησιακα .
    με την λογικη αυτη θα επρεπε να γνωριζω το 50% των γυναικων που συναντω καθημερινα ....
    παλι σκεφτομαι οτι αμα θα ειναι εκεινη που πρεπει , ολες οι αμφιβολιες θα δυαλιθουν και θα τρεξω να της μιλησω ... αλλα αυτο μοιαζει περισσοτερο με παραγωγη του Σπιλμπεργκ παρα με λογικη προσδοκια ...

11. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

OK, αν είναι να παρεξηγείτε {και παρεξηγείται} κάθε απόπειρα που κάνω για χιούμορ, θα το κόψω! :Ρ

Συγνώμη, πριν σε γνωρίσω από κοντά {να διαπιστώσω πώς μιλάς / φέρεσαι} θα ήταν τουλάχιστον άστοχο να έχω άποψη για κάτι τέτοιο.

12. kali crow

kali crow Guest

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

δεν παρεξηγουμαι τοσο ευκολα καρδια μου....

αυτο μας ελειπε.

εγω ειμαι ενα πλασμα αγγελικο,
    γεματο καλοσυνη,
    γλυκυτητα...
    ρωτα και αυτους που με εχουν δει....