Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντρες σε απόγνωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 13 Ιουλίου 2010.

1. devine_sub

devine_sub Contributor

Last edited: 16 Ιουλίου 2010
  2. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Άντρες σε απόγνωση

Συνηθισμενο παραδειγμα γυναικειας συζητησης, ειναι θυματα της μοδας φορουν οτι βλακεια δειχνει η τηλεοραση για να ειναι τρεντυ και καθε χρονο αλλαζουν γκαρνταρομπα μη τις πουν γυφτισες
    (ειδικα σε μικρες κοινωνιες που υπαρχει εντονος ανταγωνισμος γιατι γνωριζει ο ενας τον αλλο και φυσικα δεν ειναι ολες ετσι αλλα ερκετες) και εμεις θυματα της εικονας που θελουν εκεινες να δειχνουμε. Δεν με νοιαζει τι κανουν οι ψωναρες, οι καλες κοπελες κανουν σχεση κατα βαση με απλους ανδρες που δεν κοιτουν πως φαινονται αλλα πως ειναι.
    Οσα χρονια και να περασουν οι ανθρωποι θα εχουν τις ιδιες αδυναμιες, βλεπω μια εποχη που οι γυναικες ειναι παντοδυναμες αν ειναι διατεθημενες να κανουν τα παντα για να φτασουν το στοχο τους γιατι η μετοχη του μουν.... ειναι υπερτιμημενη και ας λενε ποσο περισσοτεροι ειναι οι αντρες σε σχεση με τις γυναικες. πχ οι τελευταιες τσοντες με γνωστες αταλαντες στα παντα διασημες ελληνιδες δειχνει την σαπια τηλεκρατουμενη δημοκρατικη κοινωνια των λιγων, οχι των καλυτεχνων αλλα των σελεμπριτι που κανουν τα παντα απαισια και τιποτα σωστα, κατα βαση γυναικων αλλα και ομοφυλοφιλων.

3. MastroMitsos

MastroMitsos New Member

Δυστυχως εδω στο φτωχοελλαδα, λεγονται αρκετα ψεματακια, κ δεν ερχομαστε αντιμετωποι με τον εαυτο μας!
    Εχω να πω πολλα επι του θεματος (ισως τα πω στην συνεχεια).
    θελω να αναφερω οτι ,πχ ποτε γυναικα εδω στο ελλαδα δεν θα πει οτι ειναι διαθεσιμη προς οτιδηποτε ερωτικο,σε ενα πεσιμο καμακι,{(ασχετο)ποσο μαλλον σε ενα "ανωμαλο"   φορουμ οπως εδω μεσα9ασχετο)}!!!!! εχουμε μαθει να κρυβουμε τα θελω μας στην ζωη,στον καμακι μποι! κ ποσο μαλλον δημοσια οπως ειναι ενα φορουμ! φταιμε κ εμεις τα λιγουρια τα αγορια κ οι ανδρες! 
    1) δεν θα παρω το μερος των γυναικων ουτε των ανδρων, απλα θελω να πω οτι δε ξερουμε να παιξουμε κ να φλερταρουμε εμεις οι ανδρες, κ οι γυναικες δεν γνωριζουν πως να το δεχτουν ! ειμαστε λιγο αγαρμποι ,λιγο αγχωμενοι, κ λιγο καπως!!ολα αυτα ειναι φυσιολογικα! οταν ομως εχεις απεναντι σου καποια που δεν ξερεις εαν εχει διαθεση να δεχθει καποιον στο τραπεζι της η στο γραφειο της η οπουδηποτε, η απλα δεν ειναι συνηθησμενη πλεον να την φλερταρουν αντιδρα κ αυτη αγαρμπα κ χαζοβιολικα, λεγοντας χαζομαρες η μην κοιτωντας αυτον που της μιλαει!  !
    Μπορω να γραφω πολλες ιστοριουλες απο πεσιμο σε γυναικες απο τα 14 μου χρονια, κ να γελαμε ολοι μαζι! αλλα ισχυει κ κατι ακομη. Εμεις οι 40φευγα παιζει να βαρεθηκαμε κιολας να συνανταμε συνηθως χαζακοριτσακια η χαζογυναικες ωριμες που δεν ξερουν να παιξουν, δεν εχουν ορεξη , δεν θελουν,δεν καυλωνουν, η δεν γενικα η θελουν μονο τους "θεους ομορφους κ φραγκατους"

Υ.Γ.1 Εχω κυκλοφορησει με Πορσε καποια λιγα βραδυα στην ζωη μου,(φιλου),
    χωρις να ασχοληθω καθολου , μαζευα ισα με 5-10 καρντβιζιτ κ χαρτοπετσετε τηλεφωνα απο αγνωστες καθε φορα! χαχαχα
    Ημουνα ο ιδιος ασχημος που δεν με ηθελε καμμια την επομενη ημερα στο γραφειο οταν συναδελφισσα,-ες μου ζητουσε-αν πολυ συχνα, σχεδον καθημερινα ,να της κανω μασαζ , κ να μου λεει κλαιγοντας οτι δεν υπαρχουν ανδρες, κ οτι θελει να βρει γκομενο κ να κανει οικογενεια!
    οταν ελεγα οτι εγω ειμαι εδω προθυμος κ διαθεσιμος να βγουμε κ να γνωριστουμε καλυτερα, αφου ετσι κ αλλιως σου κανω μασαζ εδω στο γραφειο, να σου κανω κ αλλου... μου απαντουσε μα τι θα πουν στην εταιρια αν το μαθουν.. 

οτι ; τι;   
    1 χρονο μετα παντρευοταν σχεδον κρυφα, με αγορι καλουλι παιδουλι κοντουλι , πλην ομως με φραγκουλια πολλουλια κ αντιπροσωπεια αυτοκινητων.. 

Last edited: 1 Αυγούστου 2010
  4. Vanda

Vanda Regular Member

Χμ...αντρες σε απογνωση? Προσωπικα δεν εχω δει κανεναν ετσι.Ισα ισα ολοι χαρουμενοι ειναι. Υπαρχει πληθωρα γυναικων(ημασταν που ημασταν πολλες οι ντοπιες ηρθαν και οι ξενες παρτυ κανουν)το σεξ πλεον ειναι φτηνο ευκολο και ευκαιρο, ο γαμος και η οικογενεια μπορουν να ερθουν και μετα τα σαραντα οποτε το παρτυ διαρκει πολυ. Ε και αν δεν ειναι η δουλεια τους καλη οταν ερθει η ωρα να αραξουν βρισκουν μια νυφη με δουλεια οποτε ολα μια χαρα. Για ποια απογνωση μιλαμε?

5. anima0

anima0 Regular Member

Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

Εχω πολλές φορές καταλήξει στο συμπέρασμα πως το πιο ερωτικό πράγμα για μένα είναι να "κυνηγήσω" - όπως και να καταλήξει υ / Κ, η πράξη. Πιστεύω πως μπορεί να έλξεις, να καμακώσεις, να κυνηγήσεις εξίσου γυναίκα κυριαρχική ή υποτακτική, με διαφορά στο δια ταύτα.

Γυναίκες να κυνηγούν; με πιάνει συνήθως ανέτοιμο, μερικές φορές όμως μου αρέσει. Τη στιγμή της ερωτικής πράξης πάντως μια γυναίκα που θα είναι επιθετική πρέπει να είναι πλήρως κυριαρχική και να με κατακτήσει. Αυτή που θα μου την πέσει απλά επειδή είναι λυσσάρα αλλά θα ανοίξει τα πόδια για μαμήσι, προτιμώ να μη με κατευθύνει καθόλου.

γούστα..

6. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Η μεγάλη αλήθεια είναι πως "καλή και η μαλακία αλλά με το σεξ γνωρίζεις και κόσμο".

Η τυχούσα επιθετικότητα των γυναικών ούτε με πειράζει ούτε με προβληματίζει ιδιαίτερα. Μερικές φορές τα πράγματα είναι πολύ απλά: αν πεινάς και νυστάζεις τότε φάε και κοιμήσου.

Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο.

7. blindfold

blindfold Contributor

αν πλησιασουμε για ένα όμορφο γαμίσι είμαστε χυδαίοι, επιφανειακοί, ζώα που κοιτάμε μόνο το σεξ ...

αν πλησιάσουμε πιό συναισθηματικά είμαστε μαλάκες, φλώροι, ξενέρωτοι, που δεν έχουμε τα αρχίδια να τη πέσουμε

κατά τ'άλλα δεν υπάρχουν άνδρες .

8. jorge1970

jorge1970 Regular Member

Μου έκανε εντύπωση το θέμα όπως το θέτει ο MasterPerris αλλά και οι μεστές απαντήσεις. 

MastroMitso λες πολλές αλήθειες μαζεμένες και μου αρέσει η προσέγγισή σου από την πλευρά και των 2 φύλλων. Γενικά συμφωνώ ότι και οι άνδρες έχουμε γίνει άγαρμποι & αγχωμένοι και οι γυναίκες άγαρμπες & χαζοβιόλικες στις αντιδράσεις τους.

Για να μιλήσω από την πλευρά μου, όταν πάω να πλησιάσω μια (νεοελληνίδα τουλάχιστον) γυναίκα σαν άντρας α) αντιμετωπίζω μια κάποιου βαθμού υπεροψία (λίγη ή πολλή!) και β) αισθάνομαι ότι δίνω ένα τεστ εκείνη την στιγμή για το αν είμαι όμορφος, αν είμαι φραγκάτος και large (κυρίως το 2ο, κι ας μην είμαι το 1ο - θα χαρακτηριστώ έτσι κι αλλοιώς με τη μια 'τσιγκούνης'), αν έχω αυτοπεποίθηση, αν τα λέω καλά, αν, αν...

Διαπιστώνω 'στο Ελλάδα' δύο μεγάλες κατηγορίες γυναικών (όχι όλες φυσικά): α) τις "υψηλοβλεπούσες": αυτές που τις λες γεια και ανταποκρίνονται με ένα ύφος "ποιός είσαι και μου μιλάς (ΕΜΕΝΑ)?"  , και β) τις χαμηλοβλεπούσες : αυτές που στο γειά κατεβάζουν 'ενοχλημένες'(!) τα μάτια. Όπως λες MastroMitso, δε σε κοιτάνε. Και ρωτάω σαν άντρας: με τι καρδιά ν' αρχίσω να της μιλάω? τη στιγμή μάλιστα που - και ας μη της αρέσω - δε μπορεί έστω να αναγνωρίσει ότι από τη μεριά μου έκανα το 'καθήκον' μου και την προσέγγισα? Ας μου χαμογελάσει ένα ευγενικό: "Όχι, ευχαριστώ", αντί να 'μουρτζουφλιάσει'.

Από την άλλη, και οι συνθήκες δεν ευνοούν τελικά το ανδρικό φύλο. Ενώ κάποτε ο άνδρας ήταν πιο εκτεθειμένος στη φύση, κυνηγούσε, είχε περισσότερη κινητικότητα & φυσική εξάσκηση (κάτι που επηρεάζει και την ποσότητα της Τεστοστερόνης), πολεμούσε ενίοτε, κλπ,
    σήμερα μεγαλώνει σε ένα διαμέρισμα, χωρίς ελεύθερους χώρους - άρα χωρίς κοινωνικοποίηση - συχνά μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή της TV. Οι παραστάσεις δε βοηθάνε στη δημιουργία του κυνηγού δυστυχώς.

Ένα άλλο "κουφό" είναι και το επερχόμενο φαινόμενο της "θηλυκοποίησης"!  Πολλές από τις ουσίες που χρησιμοποιούνται ευρέως για άσχετους λόγους όπως τα εντομοκτόνα, ψεκαστικά κλπ, μοιάζουν στερεοχημικά με τις θηλυκές ορμόνες οπότε λειτουργούν σαν τέτοια με την είσοδο στον αντρικό οργανισμό! Ίσως - λέει - το αντρικό σπέρμα να είναι το No-1 ζητούμενο σε σε 200 χρόνια..

Ίσως να είναι και αυτά μέρος της εξήγησης γιατί οι μισοί να είναι μπακούρια ενώ οι αναλογίες είναι υπέρ των ανδρών (αν και δε νομίζω 1/7).

9. Απάντηση: Άντρες σε απόγνωση

Δεν είναι κανείς άμοιρος ευθυνών. Γιατί πρέπει σε όλα να βρίσκουμε μια δικαιολογία; Αν μη τι άλλο, όλοι, γυναίκες άντρες, ενήλικες είμαστε.