Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντρες vs Γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 25 Ιανουαρίου 2015.

1. S/M Healing

S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

Τα (πάρα) πολλά λόγια ( και ειδικά αν κάποια δεν ξέρει να χρησιμοποιεί και τα κατάλληλα λόγια) κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής ( η σκέψη μου πυροδοτήθηκε απο μία παλιά εμπειρία που είχα ζήσει). Τα βρωμόλογα είναι πολύ ωραία, αλλα θέλω να υπάρχει ένα μέτρο. Αν αυτό το μέτρο ξεπεραστεί, καλύτερα να σταματήσουμε το σεξ να φτιάξουμε καφέ φίλτρου και να κάνουμε διάλογο!

2. S/M Healing

Μάλλον στάθηκες πολύ άτυχος στις γνωριμίες σου και γι' αυτό είσαι πληγωμένος. Με τι κύκλους και με τι παρέες αλληλεπιδρούσες φίλε μου; Με τα καρακατσουλιά της κοινωνίας; Άλλαξε παρέες και όλα θα πάνε καλα.

3. libra

libra Regular Member

4. libra

libra Regular Member

5. S/M Healing

Παιδιά συγνώμη το πόστ αρχικά ρωτάει τ
    Υπάρχει συνεχόμενη ευτυχία, εικοσιτέσερις ώρες το εικοσιτετράωρο; Και θα πληγωθείς και θα μαλώσεις και δεν θα περάσεις και καλά! Έτσι είναι η ζωή. Γιατί εσείς δεν το κάνετε στους άντρες αυτό; Και οι άντρες πληγώνονται δεν είναι από μάρμαρο!

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Οι άντρες φταίτε γ όλα, δατς λαιφ.