Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντρες vs Γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 25 Ιανουαρίου 2015.

1. Hankok

Hankok Hell is empty and all the devils are here!

Μάλλον "μπάλες" εννοεί  

2. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Χαχαχα...Οχι,μια φορα μου αρκει!!! 

3. whisperer

whisperer Regular Member

4. espimain

espimain Contributor

5. Libertin

Libertin Regular Member

[Το έλεγα κι εγώ σαν αστείο, ότι τον έχω μάθει καλούς τρόπους κι όταν βλέπει μια κυρία σηκώνεται

6. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

7. lexy

lexy .ti.va.

8. MASTER--YODA

MASTER--YODA Vincit qui se vincit

δεν θα άντεχα ποτέ σε μια κοπέλα την δηθενιά και το τουπέ που προκύπτει απο αυτήν .
    μου αρέσουν οι αληθινοί άνθρωποι και τους δέχομαι ακόμα και αν τα πιστεύω μας δεν μπορούν να συμβαδίσουν
    μισώ τις κοπέλες που ειναι ψευτομαγκες αλλα αγαπώ τις πραγματικά μάγκισες . αυτές που μέσα στο βλέμμα τους κρύβουν όλες τις δυσκολίες που έχουν περάσει. Τις σέβομαι και τις εκτιμώ.

9. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

"θέλω να δω πως αισθάνεσαι όταν οδηγάς δυνατό αυτοκίνητο" αυτό ήταν το επιχείρημα της είπα οκ  ...
    μια φορά έκανα την μαλακία και το έδωσα (ναι είμαι η ντροπή των ανδρών) πριν 2 η 3 χρόνια, ακόμα τρέμω...  (οι καημένες ταχύτητες)

10. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Xaxaxa και εγώ έχω πάθει κάτι παρόμοιο στα 20 μου όμως ....

11. Ermioni

Ermioni Regular Member

άτιμα στερεότυπα...

12. Ermioni

Ermioni Regular Member