Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άποψη για Humiliation? Το έχετε δοκιμάσει ή θα το δοκιμάζαταί?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ArtofGR, στις 20 Νοεμβρίου 2022.

1. ArtofGR

ArtofGR New Member

Καλησπερίζω την όμορφη παρέα του GreekBDSMCommunity.

Γενικά όπως έχω δηλώσει και σε παλιότερα post μου είμαι νέος στον χώρο και αναζητώ νέες εμπειρίες (ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ).

Μία από της φαντασιώσεις που θα ήθελα να δοκίμαζα είναι αυτή του Humiliation.

Αλλά σίγουρα είναι μία κατηγορία που δεν μπορείς να δοκιμάσεις με τόν καθένα και η οποία χρειάζεται κάποια προστασία.

Θέλω να μάθω όσα περισσότερα γίνεται πρίν βρεθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω από κοντά για να είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος.

Όσοι έχετε εμπειρία με humiliation πια είναι η άποψή σας ?

Τι θα πρέπει να προσέξω σαν Dom κατά την διάρκεια της πράξης για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα την Sub?

Πώς προσεγγίσετε τον/την σύντροφό σας πριν το δοκιμάσετε?

Θεωρείται το humiliation κατηγορία του BDSM?

Και τέλος για όσους δεν έχουν δοκιμάσει...

Θα το δοκιμάσατε ή το έχετε σκεφτεί ποτέ?

Θα με ενδιέφερε πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας πάνω στο θέμα.

2. n0m3rcy

n0m3rcy La luz se fue... de vuelta a la oscuridad

Καλησπέρα. Humiliation σαν παιχνίδι ή σαν τιμωρία? Είναι πολύ ευρεία η έννοια οπότε με το εκάστοτε υ μπορείς να το συζητήσεις αν το επιθυμεί μέχρι ποιο σημείο το αντέχει.
    Ακόμη και αν δεν έχει κανένας εμπειρία αλλά το επιθυμούν όλα τα μέλη μπορείς να το δοκιμάσεις αργά και σταθερά και να το εξελίξεις. Πάντως εξευτυλιστικό είναι ένα χαστούκι ένα φτύσιμο μέχρι και να βγάλεις το υ σου γυμνό ή με κολάρο και λουρί στο δρόμο. Και όχι το τελευταίο δεν συνίσταται αν θες να αποφύγεις μπλεξίματα δημοσίας αιδούς.

3. ArtofGR

ArtofGR New Member

Θα έλεγα σαν παιχνίδι και σαν τιμωρία.

Σίγουρα δεν απευθυνόμουνά στο τελευταίο όταν μιλούσα για humiliation.

Στο μυαλό μου το έχω περισσότερο ως τιμωρία ή pet play.

4. KinkyGirl11

KinkyGirl11 New Member

Καλησπέρα, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κολάρο με λουράκι στην sub σου και να κάνετε ένα pet play, να της φορέσεις και κάποια μάσκα. Το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και ήταν αρκετά ενδιαφέρον και για τις 2 πλευρές. Αλλιώς μετά υπάρχουν golden shower, τα χαστούκια, μαστίγωμα, φτύσιμο και όσα προανέφερε πάνω ο/η φίλος/η του φόρουμ

5. brasco

brasco New Member

να προσθεσω εδω οτι εμενα μαρεσει να παιρνω κολαρα και λουρακια απο πετ σοπ,τζαμπο η σουπερ μαρκετ και οχι απο σεξσοπ.τα διαλεγω εγω και τις τα δοκιμαζω και μεσα στο μαγαζι αν το επιτρεπουν οι συνθηκες δλδ αν δν ειναι παραδιπλα καμια γιαγια,γερος η παιδακι.

6. ArtofGR

ArtofGR New Member

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Το έχω σκεφτεί το pet play. Για golden shower δεν ξέρω ακόμα αλλά έχω σκεφτεί διάφορα πράγματα.

Η sub δεν έχει βρεθεί ακόμα χαχα.

Γι'αυτό ρωτάω για να είμαι ενημερωμένος.

7. KinkyGirl11

KinkyGirl11 New Member

Είναι ότι καλύτερο να δοκιμάζονται και στο μαγαζί και έξω αν το επιτρέπουν οι αυνθηκες..

8. KinkyGirl11

KinkyGirl11 New Member

Χαίρομαι που βοήθησα έστω και λίγο.. εύχομαι να βρεθεί, καταλαβαίνω ότι η αναμονή είναι δύσκολη.. στην ίδια θέση βρίσκομαι απλά από την αντίθετη πλευρά

9. brasco

brasco New Member

χαιρομαι που συμφωνουμε.

Last edited: 20 Νοεμβρίου 2022
  10. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Απορώ πως δε σου βανδαλίσανε το thread με "χιούμορ"...

Αρχικά, καλωσόρισες. Προφανώς προτείνονται αρκετές πρακτικές. Εκεί που θα σου επιστούσα την προσοχή, είναι στην ψυχολογία της υποτακτικής. Έλεγξε αρχικά αν υπάρχει κάτι που μπορεί να συνδεθεί επιβλαβώς με σχετικές δράσεις, κάτι που ίσως να φέρνει στο προσκήνιο τραύματα. Μετά, αν ο ψυχολογικός σαδισμός έχει συζητηθεί, πράττεις ανάλογα. Αν δεν υπάρχει τέτοιο ζητούμενο, προσοχή να μην κάνεις ζημία άθελα σου.

Καλή πορεία.

11. KinkyGirl11

KinkyGirl11 New Member

Φαίνεσαι να είσαι πολύ έμπειρος πάνω στο θέμα

12. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Ειμαστε σοβαρό φόρουμ, δεν κάνουμε τέτοια!