Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άρνηση οργασμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος blonde mermaid, στις 16 Αυγούστου 2016.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ο Φρόιντ ήταν γυναίκα; όχι.
    Άρα ασχέτως το τι ειπε στη θεωρία του, η πράξη για κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και καθαρά υποκειμενική.  
    Αυτή κρίνει ποιος οργασμός την ικανοποιεί καλύτερα

2. ThanPerko

ThanPerko Regular Member

Η επιστήμη πάντα προσπαθεί να αποδείξει τον εαυτό της λάθος, οπότε miss Madeleine Rk, ίσως να μην είσαι παιδάκι afterall...

Τουλάχιστον σωματικά  

3. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@G_E: αμοιβαίο αγαπητέ! πλην Dolmance, ο οποίος δεν βρίσκεται δυστυχώς πλέον εν ζωή, οι υπόλοιποι, όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι καλά.

4. MasterJp

@Dark_Explorer : αναφέρομαι σε αυτό:
    αγνοήστε τα έμφυλα χαρακτηριστικά λόγω συγκεκριμένου νήματος, αν σας ενδιαφέρει και ψάξετε, έχει εκφράσει και αλλού τη συγκεκριμένη θέση ανεξαρτήτως φύλου.

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Βρίσκω ιδιαίτερα επιπόλαιο το συμπέρασμά σας αναφορικά με την δική μου τοποθέτηση. Αν δεν είστε σίγουρος για κάτι, σας προτείνω να ζητάτε διευκρινήσεις.

Η αναφορά μου στις υποτακτικές τάσεις είχε να κάνει με τα εξής που υπογραμμίζω:
    Συμφωνώ, όμως, ότι όλα είναι στο μυαλό.
    Γι'αυτό κι όταν ερωτούμαι το κλασικό cosmopolitan "Είστε κλειτορική; Κολπικη; Το σημείο G σας;" ανταπαντώ "Πέσε στα 4 και μην μου ανησυχείς."

6. MasterJp

@Dark_Explorer : Ακριβώς στα σημεία που υπογραμμίσατε εστιάστηκα, όσον αφορά το συμπέρασμά μου δεν είστε υποχρεωμένη να το δεχθείτε αφ' ενός, μπορείτε αν θέλετε να το συζητήσουμε κατ' ιδίαν ώς μη άμεσα σχετικό με το νήμα αφ' ετέρου.

Είμαι σίγουρος όταν τοποθετούμαι αναφορικά με κάτι, αλλιώς πάντα ρωτάω.

7. Dark_Explorer

Στην προκειμένη, διαψευστήκατε ως προς την τοποθέτησή σας. Να είστε πιο προσεκτικός όταν βάζετε στο στόμα μου σκέψεις αυθυποβαλόμενες δικές σας.

8. Dark_Explorer

Δημοσίως επιχειρήσατε στρέβλωση της θέσεώς μου, οπότε δημοσίως και το λήγουμε για να επανέλθει το νήμα στη ρότα του.

9. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Σαδιστική, ενίοτε δε και μαζοχιστική απόλαυση.
    Εργαλείο εκπαίδευσης και επιβεβαίωσης της κυριαρχίας.
    Εάν πρόκειται περί στέρησης οργασμού,η χρήση του καλό είναι να γίνεται με μέτρο και λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα της κάθε περίπτωσης,ειδικά σε ό,τι αφορά στη χρονική διάρκεια της στέρησης.Αν ξεπεραστούν κάποια όρια υπάρχει ο κίνδυνος για να μην πω η βεβαιότητα να αχρηστευτεί η χρησιμότητα του με άσχημες συνέπειες.

10. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Τον βιώνω τον έλεγχο οργασμου. Κ Μαρεσει πολυ. Παραδίδεις τα παντα...

11. Soraya

Soraya Guest

άρνηση οργαμου...
    τον πρώτο καιρό που το βίωνα είχα τρομερό θέμα...
    όχι στο να σταματάω τον εαυτό μου να τελειώσει.
    εκείνο το ψυχαναγκαστικό "σταμάτα"... "ξεκίνα"... "σταμάτα"... "ξεκίνα"... έφτανα σε ένα σημείο που όταν άκουγα το "χύσε" δεν μπορούσα να τελειώσω...
    έπειτα από πολύ προσπάθεια κατάφερα να ελέγχω το να τελειώνω με εντολή...
    και τώρα έχω άλλο πρόβλημα...
    δεν χύνω χωρίς εντολή...
    ούτε μόνη μου...

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Το έχω ξανακούσει αυτό, ούτε μόνη σου;