Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άρρεν/ Ανδρική/ Αρσενική Κυριαρχία..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ορίων, στις 12 Ιανουαρίου 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Πείσε με για το αντίθετο ;-)

2. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Μήπως γράφεις ακόμη το αβγό με υ; Ή το τρένο με αι;
    Αδιάφορη η επισήμανση σου, αναφέρεται σε άλλη εποχή,
    στην εποχή της παλαιάς κοπής που τόση ώρα κοντράρεις..

3. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Θα φταίει που είμαι από τον Πειραιά.

4. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Επάνω (τοπ) από κάτω (μποτομ).. Δε θα πάρω..

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Α, ρε γατάκι, Ιονέσκο, σ΄εχουμε σκίσει λέμε!

6. aenaosss

aenaosss Regular Member

Πρώτος , νομίζω, μίλησα για επιχειρήματα.
    Δεν νομίζω να ανεφερα πουθενά ότι είναι κακό να διαφωνού δυο άνθρωποι. Το άντίθετο θάλεγα, πολύ υγιές
    Όταν μια διαφωνία φτάσει σε "τοίχο" και τα επιχειρήματα (που δεν υπάρχουν πια) μετατρέπονται σε προσωπικές ύβρεις, εντάσεις, τότε , ισχύει και το " συμφνωνούμε στη διαφωνία ¨και κλείνει το θέμα. 37 σελίδες ακόμη να γεμίσουμε δεν θα οδηγηθεί πουθενά. Εκτός τούτου σε πολλές των περιτπωσεων "διυλίζουμε τον κώνωπα " με το να "πιάνουμε" μια λέξη και πάνω σ αυτήν να οικοδομούμε κάτι το οποίο , ίσως, δεν είναι έτσι.

7. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Σε λυπάμαι, αλήθεια. Ένας σωστός άνθρωπος, ασχέτως κοπής, θα έλεγε "έκανα λάθος". Θέλει κότσια όμως.

8. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Οι όροι σου;

9. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Για να τελειώνουμε τότε. Δεν έχω προσβάλλει κανέναν. Το αντίθετο θα έλεγα και δεν εννοώ εσένα.

Όσο δεν με πείθουν και όσο προσπαθούν να περάσουν αποψαρες ως οικουμενικες αλήθειες θα επανέρχομαι. -

10. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Μα ήμουν σίγουρη. Είπαμε, αφέντης

11. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Σε λυπάμαι ακόμη πιο πολύ. Δεν ξέρεις πότε να σταματήσεις.

12. aenaosss

aenaosss Regular Member

όσα είπα ισχύουν για... ένθεν κακείθεν. Προσωπικά δεν αναφέρθηκα, νομίζω ούτε είχα κάποια αντιπαράθεση μαζί σου  Ειδικά γι αυτούς που προσπαθούν να επιβάλλουν απόψειςχωρίς στοιχειώδη επιχειρήματα

Thread Status:
Not open for further replies.