Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άρρεν/ Ανδρική/ Αρσενική Κυριαρχία..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ορίων, στις 12 Ιανουαρίου 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gaby

gaby Guest

Να σου πω, αγαπητέ νέε,

μια ευχέρεια ταξινόμησης ανάλογα με ειδοποιές διαφορές είναι αναγκαία για μια νέα ή και σιτεμένη κόρη για να μπορεί να ξεχωρίσει το καλό, παλαιάς κοπής, πράγμα. Αυτή η συγκεκριμένη που έχει όρεξη να ξεχωρίζει θα θέλει θεματολογία όχι ακριβώς "συγκεκριμένη και μόνον" αλλά ούτε και συγκεχυμένη, άσχετη, πώς το λέγανε αυτό α ναι, συνειρμική και πάει λέγοντας.

2. Iagos

Iagos Contributor

Άνδρες παλαιάς κοπής
    Οι παρακάτω κατσαπλιάδες είναι Πρόγονοι των χιπστερς γιατί το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει άσχετα αν είναι μεταλλαγμένο στην όψη

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αν είναι υποτακτικός, θα τσουμπίσω έναν μεζέ.

4. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Μεσήλικας πλέον και αρκετά κοντά..
    Παρόλα την σεβαστή άποψη σου αγαπητή
    το φόρουμ μετράει 10 χρόνια και ίσως
    παραπάνω, όλα τα θέματα έχουν γραφτεί
    κατά πάσα πιθανότητα, για το συγκεκριμένο
    κανένα. Είσαι και του σταφ, οπότε θα το είχατε
    καρφιτσώσει. Εμένα το δικό μου ποσώς με
    ενδιαφέρει να καρφιτσωθεί.

5. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Ω ρε φίλε, άντε πάλι...
    Δεν τα φτιάχνεται με τις φίλες των γιαγιάδων σας να ησυχάσει το δικό μας το κεφάλι?

6. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Προτροπή προς αξιόποινη πράξη;

7. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

Είναι αξιόποινο να τα φτιάξει κάποιος νέος με τις φίλες των γιαγιάδων του;
    Δε νομίζω.

8. whisperer

whisperer Regular Member

9. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Να σου δώσει η αγαπητή μας @gaby απάντηση εάν η νεκροφιλία ή η προσβολή μνήμης νεκρού είναι
    ποινικό ή ακόμη και συνταγματικό αδίκημα, γιατί για τους κανόνες του φόρουμ είμαι βέβαιος..

Last edited: 12 Ιανουαρίου 2017
  10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Δεν είμαι σίγουρη αν σήμερα υπάρχουν παλαιάς κοπής άντρες και αν υπάρχουν τότε είναι τόσοι λίγοι που δεν φαίνονται. Ελπίζω να υπάρχουν η αλήθεια είναι. Δεν μου αρέσουν όλοι αυτοί οι μοντέρνοι-μοδατοι,χιπστερς κλπ κλπ κλπ.
    Άντρας παλαιάς κοπής αν μπορούσα να το παρόμοια δω με κάτι τότε αυτό είναι 5αστέρι ξενοδοχείο.
    Είναι ο άντρας που αισθάνεσαι ασφάλεια δίπλα του, αισθάνεσαι ότι έχεις έναν ευφυή και σίγουρο για τον εαυτό του άντρα δίπλα σου.
    Δεν θα υποκινεί σε χαζά παιχνίδια και θα ξέρει πως να φερθεί είτε για να σε κάνει να αισθανθείς η πιο ωραία και ποθητή γυναίκα που υπάρχει και από την άλλη για να σε βάλει στην θέση σου όταν και αν πρέπει.
    Δεν θα υπολογίσει τα χρήματα σε κάποια έξοδο και θα προσβληθεί αν κάνω κίνηση να πληρώσω. Έτσι μου έχει μάθει ο μπαμπάς μου άλλωστε. Ένας σωστός Κύριος ποτέ Δεν αφήνει μια Κύρια να πληρώσει. Ξέρει άλλωστε αυτή να ανταποδώσει με παρά πολλούς άλλους τρόπους και δεν εννοώ σεξουαλικού περιεχομένου απαραίτητα.
    Μπορώ να πω ακόμη πολλά άλλα νυστάζω λίγο. Θα επανέλθω όμως ☺

11. danos

danos Regular Member

εγω με μουστάκι....... 

12. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Βρίσκω κάπως άστοχο τον όλο συνειρμό να συνδεθεί ή να προσπαθεί το «παλαιάς κοπής» με ένα ερωτικό χώρο που προάγει την ερωτική συνειδητότητα, συναίνεση, ελευθεριότητα, κυρίως, με μία εποχή που μόνο από συναίνεση και ελευθεριότητα δεν χαρακτηρίζεται στις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων. Όπως επίσης οι «νέας κοπής» να είναι μόνο υποψήφιοι κλαρινογαμπροί, μετροσέξουαλ ή αισίως χιπστεράδες. Δεν υπάρχουν αξιόλογοι άντρες σήμερα; Τόσο χάλια είστε όλοι;
    Παλαιάς κοπής ήταν εκείνοι που χτυπούσαν το χέρι στο τραπέζι και το έπαιζαν πολλά βαρύς, παλαιάς κοπής ήταν εκείνοι που μεγάλωναν παιδιά ξένα και νόθα, παλαιάς κοπής ήταν κι εκείνοι που γέμιζαν παιδιά σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, παλαιάς κοπής ήταν κι εκείνοι που έπιναν κανά ποτηράκι παραπάνω και ξυλοφόρτωναν γυναίκα και παιδιά επειδή ήταν άντρες και το κέφι τους έκαναν, παλαιάς κοπής ήταν κι εκείνοι που διακρίνονταν από ευγένεια, τρόπους και παιδεία κι ένα σωρό κατηγορίες ακόμη. Παλαιάς κοπής είναι όσοι έζησαν σε παλαιά χρόνια, που χαρακτηρίζονται από άλλες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες, συνήθειες και νοοτροπίες.
    Γιατί και προς τι η όλη σύνδεση με το bdsm και με το Κ/υ;

Thread Status:
Not open for further replies.