Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άρρεν/ Ανδρική/ Αρσενική Κυριαρχία..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ορίων, στις 12 Ιανουαρίου 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Εγώ η τάλαινα το κάμνω αλλά την τελευταία φορά, μου λέγει αναφωνώντας ένας που πάω να του ανοίξω την πόρτα ότι τον ευνουχίζω και ξάνοιξα να δω μήπως εμάγκωσα το πουλάκι του τρομοκρατημένη.

2. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Οχι. Δεν είναι έτσι. Απλά αφού φτάσαμε στο ότι δεν είμαστε ίδιοι είμαστε ισοτιμοι, χαίρομαι. Τώρα για τα παρακάτω συγχωρέστε με αλλα δεν γίνεται ούτε να γράφω μόνο εγώ, ούτε και με θεωρώ ειδική στο θέμα όπως έχω ξαναπεί.

Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να το πάει παρακάτω ας το κάνει  

3. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Υπάρχει και η βιολογική διαφορετικότητα....μια γυναικα με μια αλλη γυναικα, όπως και ενας άνδρας με εναν άλλον άνδρα, δεν είναι ίδιοι σε όλα, όχι δεν είναι ίδιοι σε τίποτε

4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Χαίρομαι για την αυτογνωσία σας δεσποινίδα.
    Με έχει πιάσει το ευγενικό της νέας κοπής εδά.

5. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Παιδιά κάποιος να απαντήσει παρ' όλα αυτά και στο ερώτημα που έθεσε ο νηματοθέτης

6. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Συμφωνούμε.

Διαφωνούμε ως προς την καθολικότητα της πρότασης σου. Υπήρχαν και αρχοντογυναίκες και πολυερωτικές και καπνιστές και μέθυσες (ως θηλυκό του μέθυσος) και γυναίκες που είχαν οικονομική ανεξαρτησία και αυτό θα το δεις επίσης σε πολλές Ελληνικές ταινίες. Το κακό είναι ότι δεν υπήρχαν ίσες ευκαιρίες και ότι αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών βίωνε ως καταπίεση θεωρούταν φυσιολογική συμπεριφορά. Επίσης δεν ήταν το ότι δεν επιτρεπόταν πράγματα και θάματα σε μία γυναίκα ήταν ότι η γυναίκα ανατρεφόταν συνήθως για ένα συγκεκριμένο λόγο. Η γυναίκα επί το πλείστο συναινούσε και αποδέχονταν ένα συγκεκριμένο ρόλο γιατί μεγάλωνε σε συγκεκριμένα κοινωνικά καλούπια.

Προφανώς δεν έχεις ακούσει για την Ιωάννα της Λορένης και για το πόσο μάγκας υπήρξε κάποια κάτι αιώνες πριν. Το 'μάγκας΄είναι κοινωνική ιδιότητα και χαρακτηρισμός, μη ψάχνεις επιστημονική λογική πίσω από κοινωνικούς προσδιορισμούς. Κοινωνικούς προσδιορισμούς μπορείς να τους εξετάσεις μόνο υπό το πρίσμα της εκάστοτε κοινωνικής λογικής. Τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα, τώρα είναι διαφορετικά, μεθαύριο μπορεί να είναι αγνώριστα.

Ας αποφύγουμε να αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες ως κοπάδι με τον ίδιο τρόπο ειδικά που τις αντιμετωπίζαμε έως μία με δύο δεκαετίες πριν. Ας πούμε ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ότι κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του θέλω και χάρες και σε αυτήν την διαφορετικότητα ας συμπεριλάβουμε και κάποιες γυναίκες που θέλουν να ίσες και ίδιες με άντρες και κάποιες που θέλουν να είναι πιο μαγκιόρες από άντρες και κάποιες γυναίκες που θέλουν ή αρέσκονται να παίρνουν τον παλαιών πατρών Γερμανών ρόλο του αδύναμου φύλου. Το θέμα είναι η ίση πρόσβαση και κανείς να μη αναγκάζει κάποιον να υιοθετήσει συγκεκριμένες συμπεριφορές και τρόπους ζωής.

7. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Ούτε και για αυτό..

8. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Αγαπητέ. Ή θα μιλήσουμε για το κοινωνικό πλαίσιο μιας χώρας σε μια δεδομένη χρονική στιγμή ή θα κάνουμε αναδρομή συνολικά. Και τα δύο ταυτόχρονα δεν μπορούν να γίνουν.

Άλλο η Ιωάννα της Λορενης , της οποίας προφανώς για να την αναφέρετε δεν γνωρίζετε το τέλος και άλλο οι γιαγιάδες και οι προγιαγιαδες μας.

Επίσης εξαιρέσεις υπήρχαν παντού και πάντα όμως τα κοινωνικά μοτίβα ποτέ δεν επηρεαστηκαν ούτε διαμορφώθηκαν από τις εξαιρέσεις όπως θα μπορούσε να επιβεβαιωσει και η Μαρία Αντουανετα.

Εάν θέλετε πιο λεπτομερή ανάλυση μετά χαράς αλλά όχι σε αυτό το νήμα γτ θα ήταν όντως σπαμ και αν μου επιτρέπετε όχι Σάββατο βράδυ.

Edit - με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι είναι Παρασκευή και όχι Σάββατο αλλά θα το αφήσω εκεί γτ έχει γέλιο.   Χαιρετισμούς.

Last edited: 13 Ιανουαρίου 2017
  9. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Ας πω και τη γνώμη μου για το ερώτημα του νηματοθέτη

Λοιπόν, άντρας παλαιάς κοπής....Νομίζω δεν τους πάτησε όλους το τραίνο δυστυχώς....
    Αυτή την παλιά κοπή εγω δεν την καταλαβαίνω.Μάγκας? Γαμάω και δέρνω? Λεφτάς? Συνδιασμός όλων?
    Τέτοιους δλδ δεν έχουμε σήμερα??? Ουυυυυυ γεμάτος ο τόπος........
    Τα παραπάνω κάνουν τον άλλον άντρα? Είναι κριτήριο αν κάνει μπάνιο με κρύο νερό, αν πληρώνει μονο αυτός και αν ανοίγει την πόρτα?
    Δλδ ωπα. Εμείς οι γυναίκες που κάνουμε μπάνιο με κρύο νερο, πληρώνουμε και ανοιγουμε και την πόρτα καμια φορά, τι είμαστε???????????

Προσωπικά λοιπον, ούτε ψευτόμαγκες παλιας κοπής (γεμισε ο τοπος χεστες), ούτε κλαρινογαμπρούς. Εχω κριτήριο να επιλέγω αυτον που θέλω δίπλα μου. Ουσιαστικά κριτήρια κατ εμε....

10. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Όταν η καημένη η Wirginia Woolf προσπαθούσε να "kill the angel in the house" το 1931 και έκανε την διάλεξη της σχετικά, οραματιζόταν έναν καλύτερο κόσμο. Αλλά να'μαστε εδώ, εν έτει 2017, να παλεύουμε ακόμα να σκοτώσουμε εκείνο το καταραμένο ποίημα.

11. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Τα μοτίβα τα γνωρίζω και ναι μιλάω για εξαιρέσεις και νομίζω ότι αυτό είναι ξεκάθαρο και ξεκάθαρα αποδεικνύει αυτό που θέλω να περάσω με την απάντηση μου. Επίσης γνωρίζω το τέλος της Ιωάννας της Λορένης αλλά αυτό για το οποίο την θαυμάζω ήταν ο λόγος για το οποίο έφτασε σε αυτό το τέλος. Και έχω και μια ιδέα σχετικά με το γιατί οι δύο μας εστιάζουμε σε δύο τελείως διαφορετικά γεγονότα του βίου της. Πιστεύω δε ότι η συγκεκριμένη έγινε διάσημη για την ζωή της και όχι για το τέλος της.

Όπως και να έχει δεν βρίσκω νόημα ή ζουμί σε μία συζήτηση για την ιστορικά ανισότιμη και καταπιεσμένη κοινωνική θέση της γυναίκας και τα κοινωνικά μοτίβα και στερεότυπα που την αφορούσαν μέχρι σχεδόν και σήμερα γιατί δεν νομίζω ότι σε κάτι θα διαφωνούσαμε παρά μόνο στην αιτιολογία ίσως και για την από εδώ και πέρα σημασία του κοινωνικού ρόλου των δύο φύλων μάλλον θα ακονίζαμε τα νεύρα μας γιατί πλέον αγγίζω τα όρια της militant antiqueer ιδεολογίας.

Από καρδιάς θα σου ευχηθώ ένα όμορφο και καυλιάρικο και συνάμα δημιουργικό Σαββατόβραδο and beyond.

12. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Παρασκευή δεν είναι σήμερα???

Thread Status:
Not open for further replies.