Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έγκλημα και... μια κυρία.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Sipper, στις 3 Δεκεμβρίου 2022.

1. Sipper

Sipper New Member

Σαν καινούργιο μέλος και εγώ είπα να μοιραστώ την πιο έντονη εμπειρία μου.

Ήταν μια μέρα φέτος το καλοκαίρι, η ζέστη έξω ήταν αφόρητη και η αφέντρα μου ήταν στο δρόμο για να έρθει στο σπίτι μου. Της τα είχα ετοιμάσει όλα για όταν έρθει, κρύο νεράκι, aircondition, της παντόφλες της.. Το μόνο που έμενε είναι να με πάρει τηλέφωνο να μου πει ότι φτάνει.

Επιτέλους χτυπάει το τηλέφωνο και την καλωσορίζω στο σπίτι, καταϊδρωμένη και χωρίς ανάσα η κακομοίρα. Γνώριζε τα κατατόπια οπότε πέρασε στον καναπέ μου και ξαπόστασε όσο εγώ της έφερνα νερό.

Όταν πλέον είχε συνέλθει, επανήλθε η αυταρχικότητα της και εκείνο το γοητευτικό της βλέμμα που έλεγε.. Θα σε γαμήσω με αγάπη. Πριν έρθει είχαμε ξεκινήσει ένα session μέσο μηνυμάτων στο οποίο με έβαζε να κάνω πόζες γυμνός με το κολάρο μου, και ως αντάλλαγμα μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες της χωρίς να φαίνονται τα επίμαχα σημεία γιατί «Δεν αξίζεις να τα δεις».

Πάντα με καύλωνε πολύ όταν το έκανε αυτό, ήταν ένα κίνητρο για μένα να μένω υπάκουος με την ελπίδα ότι θα δω λίγο παραπάνω αυτή την φορά. Για αυτήν ήταν ένα δόλωμα που χρησιμοποιούσε για να συμφωνώ πιο εύκολα στα πρόστυχα βίτσια της. Άλλο που δεν ήθελα..

Επιστρέφοντας στο παρόν, είχε έρθει ήδη καυλωμένη από τις φωτογραφίες μου, οπότε περάσαμε πολύ γρήγορα στο θέμα. «Γδύσου» ήταν η πρώτη λέξη που βγήκε από το στόμα της, χωρίς πολλά γδύθηκα και άφησα διπλωμένα τα ρούχα μου κάπου πιο δίπλα. «Στα τέσσερα για επιθεώρηση» αμέσως έπεσα και άρχισε να κοιτάει αν είμαι καλά ξυρισμένος.

Όταν είδε ότι όλα είναι εντάξει μου έβαλε το κλουβί μου στον πούτσο, μου έδεσε τα μάτια με blindfold και τα χέρια πίσω από την πλάτη. Κάποτε της είχα πει για τις chastity φαντασιώσεις μου και τις είχε απορρίψει γιατί ήθελε να με νιώθει μέσα της… Άραγε πως φτάσαμε μέχρι εδώ..

Όλα φαινόντουσαν έτοιμα, δεν έβλεπα, δεν μπορούσα να κουνηθώ και ο πούτσος μου δεν μπορούσε να καυλώσει…Άλλαξε ρούχα χωρίς να βάλει βρακί, κάθισε στον καναπέ και έφερε το κεφάλι μου κοντά στο μουνί της. «Μην ακουμπήσεις τίποτα, απλά μύρισε το» Μπορούσα να μυρίσω τα υγρά της κάτι που με εξίταρε πάρα πολύ, ήθελα τόσο πολύ να την γλύψω ανελέητα αλλά είχα ξεκάθαρες διαταγές..

Πήρε τον δονητή της και άρχισε να αυνανίζεται, δεν μπορούσα να δω τις εκφράσεις της, μπορούσα μόνο να ακούσω τα βογκητά. Είναι πολύ πιο αισθησιακά όταν είσαι αναγκασμένος να αφοσιωθείς σε μια λιγότερη αίσθηση, ήδη ήθελα να βάλω τα κλάματα από την καύλα. Στο κεφάλι μου σκεφτόμουν πως ήταν η ζωή πριν κλειδωθεί ο πούτσος μου και αναπολούσα τις μέρες που ήταν έξω, ενώ ήμουν κλειδωμένος για μόλις τριάντα λεπτά!

Ήξερε ακριβώς τι σκέφτομαι και αυτό την καύλωνε περισσότερο, έκανε επίτηδες πιο δυνατές κραυγές, λαμβάνοντας μια σαδιστική ευχαρίστηση από τις αξιολύπητες αντιδράσεις μου. Σε κάποιο σημείο είπε «Να είχα έναν πούτσο να με γαμήσει». Προφανώς δεν εννοούσε τον δικό μου.. Έφερε ένα δεκαοκτώ εκατοστά dildo και μου είπε «Ήρθε η ώρα να γίνεις χρήσιμος». Έβαλε την βάση του στο στόμα μου και μου είπε κοροϊδευτικά «Η ευκαιρία σου να με γαμήσεις» Μου έλυσε τα χέρια χωρίς να μου βγάλει το blindfold.

Άνοιξα λίγο τα πόδια μου και χαμήλωσα τα γόνατα μου για να πάρω θέση μπροστά της, τα χέρια μου τα έβαλα στα μπούτια της. Το κλουβί μου και οι μπάλες μου ακουμπούσαν οριακά το κρύο πάτωμα. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν τόσο άσχημο και βοηθούσε κάπως με την συνεχή προσπάθεια του πούτσου μου να μπει σε στύση. Ξεκίνησα βάζοντας μόνο το tip σε μια προσπάθεια της να με κάνει tease ακόμα περισσότερο. Όσο το έβαζα πιο βαθιά οι παλμοί μου αυξανόντουσαν, μπορούσα να ακούσω τους ήχους που έκανε το μουνί της όσο το έβαζα και το έβγαζα αργά αργά ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσα να παίρνω ανάσες όταν ήταν βαθιά μέσα ώστε να μυρίσω το μουνί της από πιο κοντά. Η στιγμή ήταν πολύ έντονη και όλη η προσοχή μου ήταν στην κίνηση που έδινα με το στόμα μου, ώστε να την ευχαριστήσω το περισσότερο δυνατόν.

Πλέον δεν με ενδιέφερε καν αν έχω πούτσο το μόνο που με ένοιαζε είναι να την «γαμήσω» όπως είπε και αυτή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχα την αυτόματη υπενθύμιση του πόνου από το κλουβί.

Με το χέρι της στο κεφάλι μου καθόριζε τον ρυθμό που ήθελε και εγώ ακολουθούσα πιστά. Πήγαινα όλο και πιο γρήγορα και αυτή έβγαζε συνεχώς πιο δυνατές κραυγές. Κάθε φορά που έφτανε με τράβαγε από τα μαλλιά κοντά στο μουνί της ώστε να τελειώσει στο πρόσωπο μου. Μετά ο φαύλος κύκλος συνέχιζε. «Μπράβο! Γάμησε με πιο δυνατά και πιο γρήγορα μου αρέσει πολύ ο πούτσος σου, είναι τόσο μεγάλος!». Μα πως μπορεί κάποιος να είναι κάποιος τόσο άσπλαχνος…

Συνέχισα να την γαμάω για πολύ ώρα, αργότερα έβαλε σταυρωτά τα πόδια της πίσω από το κεφάλι μου και με πίεζε φωνάζοντας «Πιο βαθιά!». Όταν κουράστηκε ο λαιμός μου με έβαλε να το κάνω με το χέρι. Δούλευα σαν καλολαδομένη μηχανή οργασμών πηγαίνοντας με τους ζητούμενους ρυθμούς συνεχώς, αυτή έβγαζε ασταμάτητα βογκητά σαν να ήταν αληθινό και δεν σταμάταγε ποτέ να με πειράζει, γελώντας περιοδικά ανάμεσα στους οργασμούς της.

Όταν επιτέλους κουράστηκε να τον τρώει ήταν η ώρα μου να λάμψω. Δεν είχα την ευκαιρία να την γλύψω ακόμα παρ’ ότι γεύτηκα τους πολλαπλούς οργασμούς της. «Νομίζω μετά από τόση σκληρή δουλειά, θα σε ανταμείψω» Έφερε το κεφάλι μου πάλι κοντά και εκεί που νόμιζα ότι ήμουν ήδη στο ζενίθ της καύλας λέει.. «Αφού είσαι κλειδωμένος θα σου επιτρέψω να το δεις, νομίζω το κέρδισες».

Μου λύνει το blindfold..

To be continued….

Last edited: 3 Δεκεμβρίου 2022
  2. Max1

Max1 New Member

τελειο!!!