Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έκθεση σε Γυναίκα συγγενικό πρόσωπο.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Guruni, στις 10 Νοεμβρίου 2016.

1. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Ένα από τα πιο βασικά ζητήματα που με έχουν απασχολήσει ως άνδρας σκλάβος είναι η έκθεση μου ως σκλάβος μπροστα σε συγγενικό πρόσωπο δικό μου ή της Κ μου.

Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής:

Πώς αντιμετωπίζω αυτό το πρόσωπο όταν πλέον γνωρίζει για εμένα;
    Με ελευθερώνει κάτι τέτοιο ή με κάνει να ντρέπομαι περισσότερο;

Η πίστη μου στη Γυναίκα, στην Ανωτερότητα της και στην Κυριαρχία της κλονίζεται, καθώς δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Πώς να το αντιμετωπίσω; Είναι οι αξίες μου ως υ αρκετά δυνατές για να το αντέξουν;

Και κάποιες ακόμα, πιο γενικές;

Γιατί να το κάνει; Γιατί να με εκθέσει και να μη μείνει μόνο μεταξύ μας;

Είναι αποδεκτό να με παρουσιάσει σε τρίτους ακόμα και όταν αυτοί είναι συγγενείς;

Διευκρινήσεις:

1.Το θέμα αυτό μπαίνει στην Γυναικεία Κυριαρχία, ο λόγος είναι ότι με ενδιαφέρει μόνο για να συζητήσουμε γύρω από την έκθεση του άνδρα υποτακτικού σε συγγενικό πρόσωπό το οποίο είναι γυναίκα. Με λίγα λόγια θέλω να περιοριστεί μόνο γύρω από αυτή την θεματολογία το θέμα.

2. Αφορά σχέση 24/7

3. Είναι εντός ορίων και όρων της σχέσης.

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Γιατί να εκτεθεί, ποιος ο λόγος; Εγώ με τους συγγενείς έχω μια σχέση μακριά και αγαπημένοι.
    Διακρίνω μια υπερβολή αν βέβαια δε θέλει κάποιος να ''εκτεθεί'' ,δεν είναι έτοιμος κ.τ.λ θα έπρεπε να σεβαστεί την επιθυμία του.
    Δεν έχω ιδέα πως αντιδρούν οι σκλάβοι άντρες, θα το συζητήσουν με την Κ, σωστά;
    Στην τελική ''κρυφό'' το έχουν;

3. angel42

angel42 Regular Member

@Guruni

"Ένα από τα πιο βασικά ζητήματα που με έχουν απασχολήσει ως άνδρας σκλάβος είναι η έκθεση μου ως σκλάβος μπροστα σε συγγενικό πρόσωπο δικό μου ή της Κ μου.

Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής:

Πώς αντιμετωπίζω αυτό το πρόσωπο όταν πλέον γνωρίζει για εμένα;
    Με ελευθερώνει κάτι τέτοιο ή με κάνει να ντρέπομαι περισσότερο;"

Δε νομίζω ότι κανείς μπορεί να δώσει μία μόνη και γενική απάντηση για όλες τις περιπτώσεις... Λείπουν πολλά δεδομένα... Το ότι είναι δικό σου ή δικό Της συγγενικό πρόσωπο είναι μόνο ένα δεδομένο αλλά όχι αρκετό... Φαντάζομαι ότι αυτού του είδους η έκθεση μπορεί να είναι από απόλυτα "ντροπιαστικά" δυσλειτουργική έως καβλωτικά απελευθερωτική... Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το ποιόν, η προσωπικότητα, οι αντιλήψεις του προσώπου στο οποίο εκτίθεσαι όπως και η αποδοχή ή η απόρριψη και εκείνου του προσώπου ως συνέπεια της έκθεσης...

"Η πίστη μου στη Γυναίκα, στην Ανωτερότητα της και στην Κυριαρχία της κλονίζεται, καθώς δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Πώς να το αντιμετωπίσω; Είναι οι αξίες μου ως υ αρκετά δυνατές για να το αντέξουν;"

Εμπιστεύεσαι την Κ σου να σε πάρει από το χέρι, να σε οδηγήσει μέσα από αυτό το βίωμα και να σε περάσει στην αντίπερα όχθη; 'Οσες αξίες και να έχεις ως "υ" και όση πίστη στη Γυναίκα και στην Ανωτερότητά της, είναι άσχετες από το αν η δική Σ/σας σχέση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να υπάρχει η εμπιστοσύνη ως προς αυτό το θέμα... Δεν είναι σίγουρα δουλειά σου ως υ, να πάρεις το θέμα πάνω σου και να το αντιμετωπίσεις μόνος σου. Δουλειά σου είναι να μεταφέρεις όλα σου τα δεδομένα, τους φόβους, τα ερωτήματα σε Εκείνη... Δουλειά σου είναι να δηλώσεις αν νιώθεις έτοιμος για κάτι τέτοιο προς τα συγκεκριμμένα συγγενικά πρόσωπα ή όχι. Δουλειά σου είναι αν δε νιώθεις έτοιμος να παρακαλέσεις να μη συντελεστεί μία τέτοια πράξη ακόμα... Δουλειά σου μετά είναι να ακολουθήσεις την απόφασή Της... Αν δεν μπορείς, δουλειά σου είναι να το δηλώσεις και να υποστείς τις συνέπειες...

"Και κάποιες ακόμα, πιο γενικές;

Γιατί να το κάνει; Γιατί να με εκθέσει και να μη μείνει μόνο μεταξύ μας;

Είναι αποδεκτό να με παρουσιάσει σε τρίτους ακόμα και όταν αυτοί είναι συγγενείς;"

Εδώ μόνο με εικασίες μπορεί να απαντήσει κανείς επίσης... Φαντάζομαι ότι υπάρχουν στιγμές ειδικά σε μία μακροχρόνια σχέση που στόχο έχει και τη συνέχιση της κοινής ζωής, να εξελιχθεί πέρα από το "μόνο μεταξύ μας" και την πιθανή εντροπία που αυτό το "μόνο μεταξύ μας" μπορεί να προκαλεί... Μπορεί ένα τέτοιου είδους "coming out", όσο δύσκολο και αν είναι όταν συμβαίνει και με ό,τι και αν προκαλέσει μετά, γιατί οπωσδήποτε κάτι θα προκαλέσει, να είναι επιθυμητό από Εκείνη για τους δικούς της λόγους. Μπορεί να μη θέλει να ζει "κρυφά"... Μπορεί να θεωρεί ότι υπάρχει πεδίο "συνεργασίας" με το άλλο συγγενικό πρόσωπο ως προς τη χρήση σου... Το αν είναι αυτό αποδεκτό ή όχι δεν μπορεί να διατυπωθεί ως γενικός κανόνας της ζωής... Είναι για σένα αποδεκτό; Δεν είναι για σένα αποδεκτό αλλά για Εκείνη είναι σημαντικά επιθυμητό; Κομβική στιγμή λοιπόν επανατοποθέτησης στη σχέση και των Δ/δύο... Αν και παρακάτω λες ότι είναι εντός συμφωνημένου πλαισίου, ορίων/όρων της 24/7 σχέσης... Αυτό σημαίνει ότι ήταν αρχικά αποδεκτό από εσένα και στην πορεία άλλαξε και δεν είναι πλέον αποδεκτό; Ή ότι τώρα που έρχεται η στιγμή να επιβεβαιωθεί η αποδοχή σου για κάτι τέτοιο στην πράξη, τα "έχεις παίξει" από το άγχος/φόβο/ενοχές/ διεύρυνση της έκθεσης και τη γνώση ότι εδώ θα γίνει ένα μεγάλο βήμα που θα επιφέρει ίσως και μεγάλες αλλαγές;

"Διευκρινήσεις:

1.Το θέμα αυτό μπαίνει στην Γυναικεία Κυριαρχία, ο λόγος είναι ότι με ενδιαφέρει μόνο για να συζητήσουμε γύρω από την έκθεση του άνδρα υποτακτικού σε συγγενικό πρόσωπό το οποίο είναι γυναίκα. Με λίγα λόγια θέλω να περιοριστεί μόνο γύρω από αυτή την θεματολογία το θέμα.

2. Αφορά σχέση 24/7

3. Είναι εντός ορίων και όρων της σχέσης.[/QUOTE]

Προσωπικά δεν Μου έχει τύχει να εκθέσω Εαυτόν και υ σε συγγενικό πρόσωπο δικό Μου ή δικό του... Τους συγγενείς προτιμώ να τους κρατώ όσο πιο μακρυά γίνεται από την προσωπική ζωή Μου, δεν τους θέλω δηλαδή ούτε συμπαίκτες, ούτε έχοντες λόγο, μακρύ ή κοντό...

Ως Κ όμως την ανάγκη της έκθεσης δικής Μου ή και ενός υ με το οποίο η σχέση δεν είναι επιφανειακή σε άλλους ανθρώπους από τη bdsm ζωή την έχω... Δε Μου αρέσει να ζώ κατά μόνας. Δε Με φτιάχνει να έχω μία μυστική σπηλιά όπου θα ζούμε ήρεμα, μυστικά και αποκλειστικά με ένα υ...

Α.

4. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Χχμμ...δύσκολο θέμα αλλά αν το αποφασίσει Εκείνη δεν νομίζω να μου πέφτει λόγος.