Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έλεγχος "διπλοεγγραφών"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Black swan, στις 6 Ιουνίου 2015.

1. Black swan

Black swan Regular Member

Βρε παιδιά γίνεται κάποιο control για τις διπλο εγγραφές μέσω IP ή μιλάμε με τον ίδιο άνθρωπο 3 φορές την ημέρα; Χωρίς πλάκα, οποιοσδήποτε δηλώσει μια διαφορετική Ηλ. Διεύθυνση είναι οκ να ανοίξει κάποιο λογ/μο;

* το γεγονός ότι είμαι 5 μέρες εδώ και λαμβάνω pm από ανθρώπους που έκαναν εγγραφή πριν "2 λεπτά" δεν με φτιάχνει ιδιαίτερα...

2. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος έλεγχος...Γιατί αν υπήρχε δεν θα είχαμε "συναντήσει" τον ίδιο άνθρωπο με 2-3 διαφορετικά προφίλ. Πράγμα που έχει συμβεί στους περισσότερους εδώ μέσα...
    Τώρα για το αν θα ήταν χρήσιμο ένα τσεκάρισμα μέσω IP, προφανώς και θα ήταν.. Ο λόγος που δεν έχει γίνει;
    Θα μπορούσαν να μας δώσουν μια πιο συγκεκριμένη απάντηση οι υπεύθυνοι του φόρουμ ίσως...

3. Black swan

Πολλοί μπαίνουμε και απο κινητό ή tablet αλλά χωρίς να είμαι ΙΤ θεωρώ ότι αυτό μπορεί να γίνει αυτοματοποιημένα .. Εάν κάποιος θέλει!

4. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Έχετε απόλυτο δίκιο αλλά από την άλλη καταλαβαίνω ότι μιλάμε για τεράστιο όγκο που θα πρέπει να ελεγχθεί.Και μιλάμε για δύο άτομα μόνο,που θα μπορούσαν να κάνουν αυτήν την δουλειά.
    Βέβαια αυτό δείχνει και την "παιδεία" κάποιον εδώ μέσα που με διπλά προφίλ προσπαθούν να επιτύχουν τους σκοπούς τους.
    Να πω επίσης ότι λόγο αυτής της καχυποψίας ορισμένα μέλη έχουν "κατηγορηθεί" από άλλα μέλη άδικα για διπλά προφίλ χωρίς να έχουν.

5. Ανήκει και αυτό, σίγουρα, στην ανεκδοτολογία των Eλλ. BDSM fora (με εξαίρεση ίσως την γραφή του MAΣΤΕΡΣΛΟΥΤ που μας έχει αφήσει χρόνους).
    Το πιο αστείο είναι όταν βλέπεις νέα μέλη, που κάνουν και εισαγωγικό προφίλ ως τέτοια, και... αναγνωρίζεις από την γραφή τους πως είναι άλλα που έγραφαν στο παρελθόν και που τώρα έχουν μπει με άλλη ενδυμασία (ποιός ξέρει για ποιούς λόγους).

6. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Εγώ γελώ που μέλη με διπλά προφίλ κόπτονται για τα διπλά προφίλ άλλων!
    Μακάρι να γίνει ο έλεγχος και να δημοσιοποιηθούν και τα ψευδώνυμα όλων των μελών που έχουν παραπάνω από ένα προφίλ.Εκεί να δεις γέλια και κλάματα που θα πέσουν!

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εμένα μου λες, βιώσαμε και αυτή την υστερία, bla, bla,... bla!...  

8. Black swan

Απαιτώ εξαίρεση  

9. Dapom

Dapom Contributor

Θέλω να κανονίσω ένα τρίο με μια διπλοεγγραφή

10. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ή μπορούμε απλά να μιλάμε με όσους μας κάνουν να νιώθουμε καλά, να αγνοούμε όλους τους υπόλοιπους και να μην υποχρεώνουμε και τους moderators να γίνονται Κλουζώ...  

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Συντάσσομαι με την @Black swan ,απαιτώ εξαίρεση και στην τελική( προς όλους ) γιατί δεν τα λέτε δημόσια, να τα ξεμπροστιάσετε, τι φοβάστε;

12. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Υπάρχει και η περίπτωση, όπως εμένα και του συντρόφου μου, που χρησιμοποιούμε το ίδιο ιρ. Όταν πήγα να ανοίξω εγώ λογαριασμό, και μετά από 3-4 μέιλ που έστειλα, εξηγώντας για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, ακόμα δε μου είχε ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.
    Παραιτήθηκα, γιατί προφανώς δε διαβαζόταν το μέιλ μου, και ως δια μαγείας, πολλές εβδομάδες μετά, ενεργοποιήθηκε. Δεν είμαι σίγουρη πως στον οποιοδήποτε έλεγχο γινόταν, θα μπορούσε κάποιος να πει με σιγουριά ότι δεν είμαι διπλός λογαριασμός.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα..... εκατοντάδες χρήστες (τρομάρα μας), δουλειά τέτοια δε γίνεται.
    Γι' αυτό για αρχή ίσως θα ήταν καλό, να υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής των λογαριασμών (κάτι που δε δίνεται ως επιλογή, προφανώς κανείς δε θέλει να λέει ότι έχει μόνο 500μέλη ενεργά), να γίνεται απενεργοποίηση των ανενεργών για ένα χ μικρό χρονικό διάστημα λογαριασμών, και στο διά ταύτα, δε νομίζω ότι μένουν πολλοί για να τσεκαριστούν.