Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έλεγχος του μυαλού.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 11 Ιανουαρίου 2015.

1. tithon

tithon Contributor

οι διευκρινίσεις των αναρτήσεων μου απευθύνονται σε όσους μπορούν και θέλουν να καταλαβαίνουν. αν κάποιος εμποδίζεται δεν είναι αναγκη να το παιρνει πολύ προσωπικά.

2. brenda

brenda FU very much

Σε αυτήν την περίπτωση, μία πολύ καλή ιδέα θα ήταν να μην με κουοτάρεις τότε προκειμένου να ερμηνεύσεις τι είπα και να κάνεις κάποιες δικές σου αναρτήσεις και όχι να διευκρινίζεις τις δικές μου προθέσεις (και όχι τις δικές σου όπως αναφέρεις παραπάνω).
    Αν παραστεί ανάγκη, θα το κάνω εγώ για τις δικές μου αναρτήσεις, ομοίως να το κάνεις κι εσύ για τις δικές σου. Ελπίζω κάποτε να συνεννοηθούμε πάνω σ΄αυτό.
    Με κουοτάρεις και μόνο τότε σου απαντάω. Δεν το έχεις παρατηρήσει πως επειδή είναι εγνωσμένη η ασυνεννοησία μεταξύ των δυό μας έχω πάψει να σού απευθύνω τον λόγο;
    Είμαι πεπεισμένη ότι μιλάμε διαφορετική γλώσσα, με ό,τι αυτό συνάγει.
    Παρ' όλα αυτά θα κάνω μία ύστατη προσπάθεια να χτίσω μία γέφυρα επικοινωνίας, σε αυτό που σχολίασες. Άλλο πράγμα είπα, άλλο μετέφρασες.
    Το διευκρίνησε η @RAIN αλλά ούτε αυτό έδειξες να κατανοείς.
    Το θέλω εκφράζει επιθυμία, ούτε εντολή, ούτε απαίτηση.
    Αυτό λένε τα ελληνικά που μιλώ εγώ.
    Tα υπόλοιπα είναι αυθαίρετα συμπεράσματα που δεν έχουν σχέση με την γλώσσα, παρά με την βούληση μίας διαφορετικής ερμηνείας.

3. tithon

tithon Contributor

αν δεν παραγγελθεί μπορεί να είναι επιθυμία ή προσδοκία ή παιγνίδι. συναίνεση δεν είναι.

σας διέφυγε το πολύ κρίσιμο "μπορεί' και αρκεστήκατε στο ευκολο "θέλει". στατιστικά και ρεαλιστικά δεν είναι ούτε λυπητερά ούτε λιγες.

4. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

Sorry για το σύντομο, αλλά μεγάλη η κούραση.

1) 2x3x4=24 ώρες, το ½ της ημέρας 12 ώρες, το 1/3, 8 ώρες, το ¼ 6 ώρες, το 1/5 ακριβώς 4 ώρες και 48’, το 1/6, 4 ώρες, το 1/7 δεν βγαίνει, το 1/8, 3 ώρες, το 1/9, 2 ώρες και 40’ και το 1/10, 2 ώρες και 24’. Δέκα δάχτυλα είχαν οι πολλοί, έφτανε. Όσο για το εφτά; Κερδίσαμε το 3 που είναι πιο συχνό, ποιος το γαμάει to 7; Θα του δώσουμε με τα χρόνια, μία άλλη θέση. Για να το προσέχουμε και να το θυμόμαστε. Η εβδομάδα, οι εφτά σοφοί, τα εφτά θαύματα, τα 7 χρόνια γρουσουζιά και πάει λέγοντας.

2) Για φωτογραφίες θα τα λέμε στην Αποτοξίνωση, αλλά έχω πολλά τραγούδια που παίζουν με το μυαλό μου και ποιος δεν έχει θα μου πεις, επειδή το κουράγιο μου σώθηκε για απόψε και λέω να πάω για φόρτιση πάρε ένα χαριτωμένο, από δαύτα.

Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2018
  5. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

Συμφωνώ αλλά κάνεις λάθος για το λίγοι. Αν υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που παραδίνουν τον έλεγχο σε φανταστικά πλάσματα, φαντάσου πόσοι είναι αυτοί που το πράττουν σε πραγματικά.

6. tithon

tithon Contributor

οδηγίες, συμβουλές και ιδέες για το τι θα γράφει ή θα κουοτάρει κάποιος σε δημόσιο διάλογο, να δίνετε αν σας ζητηθεί, σε όποιον σας το ζητήσει. ανάγκη «συνεννόησης» δεν προκύπτει με τον καθένα, δεν ανταλλάσουμε πμ, σχολιάζουμε σε δημόσια νήματα. αν δεν αντέχουν κάποιες διατυπώσεις ή αντιλήψεις αντίλογο είναι πρόβλημα των διατυπώσεων και των αντιλήψεων.
    η επιθυμία και η προσδοκία δεν είναι συναίνεση, στα ελληνικά· ούτε σε άλλη γλώσσα, απ' όσο ξέρω, συγχέονται.
    αιτήματα ασυλίας για κάθε ασυνάρτητη ή αβάσιμη διακήρυξη ή τοποθέτηση δεν γίνονται δεκτά. με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

υγ: πώς μαντέψατε τι θα κατανοήσω απ' την τοποθέτηση της @RAIN πριν της απαντήσω; βούληση;

7. brenda

brenda FU very much

Γουοτέβα, που έλεγε και μία ψυχή.
    Καλή συνέχεια, δεν έχει νόημα καμιά προσπάθεια εξ΄όσων βλέπω.
    Το βιολί θέλει δοξάρι.
    Και η επικοινωνία διάθεση.
    Η παρερμηνείες καλά κρατούν.
    Over and out...

8. brenda

brenda FU very much

Θα επιμείνω στην διατύπωσή μου και θα ξαναπώ, με άλλα λόγια αυτήν την φορά, πως δεν μπορείς να παραδώσεις κάτι που δεν το έχεις, σε κάποιον που δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει, γιατί δεν ξέρει.
    Καλές οι φαντασιώσεις, αλλά θα ήθελα, να ακούσω, έστω και μία πραγματική μαρτυρία κάποιου που έχει παραδώσει τον έλεγχο του μυαλού του (απόλυτα, για να μην πάμε σε σκηνές, session κτλ) ή κάποιου που τον έχει πλήρως αναλάβει. Μετά, ευχαρίστως να συζητήσουμε για ό,τι θέλεις.
    To challenge είναι δημόσιο, φυσικά απευθύνεται και σε σένα, αν το έχεις κάνει.
    Reality bites...

9. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Άπλυτος έλεγχος του μυαλού ενός υ δεν υπάρχει στις περισσότερες περιπτώσεις .Και όπου έχει (αν έχει ) υπάρξει χρήζει ψυχιατρικής περίθαλψης .Ο άνθρωπος αυτός θα ειναι επικίνδυνος για τον εαυτό του .

10. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Βρε μπας κι είναι παράδοση; 

11. rea..

rea.. Contributor

Δεν συμφωνώ. Συχνά από την θέση μας καλούμαστε να εμπιστευθούμε σε βάθος και σε έκταση που δεν το έχουμε κάνει ποτέ στο παρελθόν για κανέναν άλλον, ούτε καν για τον εαυτό μας.
    Ένα άλμα εμπιστοσύνης που δεν ξέρουμε αν έχουμε την δύναμη να το κάνουμε. Το ανακαλύπτουμε στην πορεία. Στην ασυμμετρία, το απόλυτο μας το παραδίδουμε και προσπαθούμε για το απόλυτο του/της Κ ,που είναι το περισσότερο από αυτό που νομίζαμε - γνωρίζαμε ότι μπορούμε. Δεν ξέρω αν σταματάει ποτέ αυτό το "περισσότερο" να χλευάζει το "απόλυτο".

Αυτά τα άλματα εμπιστοσύνης που η λογική μας- ως το σημείο που βρισκόμαστε εκείνη την στιγμή- δεν μπορεί να κατανοήσει, νομίζω ότι είναι η αποδοχή.

Είναι λογικό και συμμετρικό να εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που σου έχει αποδείξει ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης.
    Για τα άλματα της αποδοχής, δεν ξέρω άλλον τρόπο εκτός από αυτόν της @yannouli . Όπου το ένα μέρος του εαυτού σου πανικόβλητο λέει " θα γκρεμοτσακιστείς!" και το άλλο κατακαυλωμένο σου λέει " jump!".

Υπάρχουν τα γκρεμοτσακίσματα και υπάρχουν άλματα που δεν τολμήσαμε τελικά και καλά κάναμε αφού έτσι νιώσαμε.

Tα άλματα που καταφέραμε να κάνουμε όμως, τα κάναμε γιατί κάποιος πίστεψε σε εμάς όσο κανείς ότι μπορούμε και ω! μπορούμε..

Δεν θα πάψουμε ποτέ να αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για αυτούς τους Κάποιους που "καταφέρνουν" κάτι πολύ σπουδαιότερο από το να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας. Καταφέρνουν να την ανοίξουν και να την ελευθερώσουν.

Βλέπεις κανέλα μου, άπαξ και συναίνεσες το πράγμα πάει ( και έτσι πρέπει) όπως θα το έθετε ο μάστρο - Λούθερ.. "Do not think what K can do for you, think what you can do for your K".

Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2018
  12. tithon

tithon Contributor

η παράδοση χρειάζεται και παραλαβή.