Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έλλειψη bdsm κόσμου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος I love bdsm, στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

1. I love bdsm

I love bdsm New Member

Ανοίγω αυτό το νήμα για να πάρω μια βοήθεια από τα μέλη του forum. Προσπαθώ να αποκτήσω εμπειρίες στο bdsm αλλά στην πόλη που βρίσκομαι (Κοζάνη) δεν υπάρχει τίποτα ενεργό η οργανωμένο. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση για το τι μπορώ να κάνω για να αποκτήσω εμπειρίες?

2. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Πριν ζητήσει κάποιος προτάσεις διερευνά το ενδιαφέρον και όσο πιο συγκεκριμένα θέτει το ερώτημα στη φάση της διερεύνησης τόσο πιο πιθανό να πάρει απαντήσεις και να εξοικονομήσει χρόνο αναζήτησης.

Το πρόβλημα δεν είναι τοπικό, το πρόβλημα είναι επικοινωνιακό. Έχει καταρρεύσει η συνεννόηση συγκεκριμένα, για το τι θέλει ο καθένας που ζητάει εμπειρίες BDSM και πώς αντιλαμβάνεται τη θέση του σε αυτές. Πώς εννοεί το BDSM; Έχει το "δικό του BDSM"; Και πώς αυτό κουμπώνει με των άλλων; Σε δυαδικό επίπεδο πάντως λύσεις βρίσκονται και εμπειρίες προκύπτουν.

Υποσημείωση: Το θέμα αυτό δεν είναι για το M/s υπό-φόρουμ, καλό είναι να ζητήσετε από το προσωπικό του φόρουμ να μετακινηθεί κάπου πιο ταιριαστά.

3. I love bdsm

I love bdsm New Member

Καταλαβαίνω τι λέτε και σας ευχαριστώ για την απάντηση θα ζητήσω από το φόρουμ να μετακινηθεί στο κατάλληλο θέμα. Όσο για το τι σημαίνει το bdsm για εμένα, είμαι υποτακτικός και έχω ψάξει κατά καιρούς master και mistress από την περιοχή μου έχω μιλήσει με 2-3 αλλά δεν προχώρησε κάπου από μεριάς τους. Εγώ είμαι διατεθειμένος να γίνω και 24/7 σκλάβος αν βρω κάποιον που να μπορεί και να θέλει να με εκπαιδεύσει, απλά δεν έχει τύχει ακόμα να βρεθεί άτομο από την πόλη μου καθώς είναι κλειστή κοινωνία

4. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Να πάρεις το ΚΤΕΛ και να πας Θεσσαλονίκη.

Όλα εμείς πχιαα???

5. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

big like (από μια που δεν ξέρει τι λέει   )

6. I love bdsm

I love bdsm New Member

Καλή ιδέα είναι το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά κολλάω στο ότι άμα είναι τακτική η συνάντηση δεν θα μπορώ να μετακινούμαι συνέχεια

7. sapfw

sapfw out of order Contributor

Το "αλλά" αναιρεί όλη την προηγούμενη δήλωση... Από τη στιγμή που υπάρχει "αλλά", μπορεί όντως να το σκέφτηκες όμως καλή ιδέα -για τα δεδομένα σου- δεν είναι

8. slave32

slave32 Contributor

Στα χωρια τριγυρω παντως προς Κοιλαδα γινεται παιχνιδι!

9. ΜουσΑ

ΜουσΑ Regular Member

Περιστασιακά session απ'εδω απ' εκεί

10. I love bdsm

I love bdsm New Member

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Πάντως είδα έχεις ανοίξει και αλλού νήμα αναζήτησης!!

12. I love bdsm

I love bdsm New Member

Είχα ανοίξει για συνάντηση των μελών στην Κοζάνη μήπως και μαζευτούμε άτομα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος