Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κ πολλές υ. Μια υ πολλούς Κ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος A-C, στις 23 Οκτωβρίου 2017.

1. Janine

Janine Regular Member

Και πρέπει να είναι και παρθένα. Ή τουλάχιστον να έχει κάνει παρθενορραφή.

2. brenda

brenda FU very much

ΕΝΑΣ ο Κ...
    ΕΝΑΣ κι ο εγκέφαλος...
    Και μετά ήθελε η @dina να της διευκρινίσω, να ορίστε, η ζωή τα φέρνει έτσι, που γίνονται βιωματικά τα παραδείγματα... 

3. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Θα ήθελα πολύ να δω ΕΝΑΝ Κ να προσπαθεί να κάνει εγκεφαλικό παιχνίδι με ένα υ που το iq του θυμίζει θερμοκρασία Φλεβάρη στη Φλώρινα.

Αν κι έχω τις αμφιβολίες για το αν ο ΕΝΑΣ θα ασχοληθει με το συγκεκριμενο υ,ωστοσο θα ηταν απολαυστικο θεαμα.

Εντιτ:ζητώ συγγνωμη (από τις λίγες φορές,ίσως και η μοναδικη) από τον νηματοθετη για το άσχετο ποστ.

4. brenda

brenda FU very much

Nτινάκι με στεναχωράς και δεν πρέπει, είμαι και μεγάλη γυναίκα. 
    Για σκέψου λίγο αντίστροφα και φαντάσου ΕΝΑΝ Κ που θέλει μεν να κάνει εγκεφαλικό παιχνίδι, αλλά είναι ακατοίκητο το αυθαίρετο?
    Και θέλει και να εμπνεύσει και θέλει και να εκπαιδεύσει, τρομάρα του... 
    Ωιμέ...   
    Μπορεί βέβαια να βαράει καλά, δεν ξέρω, ή να γαμάει καλά, εξίσου πιθανό (κάποιος γαμημένος λόγος θα υπάρχει που κάποια τον δέχεται ως Κ τον τενεκέ).
    Και μετά μάς φταίει το δεύτερο Κ της εξίσωσης, όχι το χάλι μας το μαύρο! 

5. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Μπρεντουλα,ειπα κατι διαφορετικο?
    Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανενας εγκέφαλος μάτια μου.

Εξακολουθώ να πιστεύω πως το εγκεφαλικό παιχνίδι χρειάζεται δύο μυαλά.
    Τι συζητάμε ακριβως;

6. whisperer

whisperer Regular Member

oχι ρε γμτ ,δεν εχω ποπ κορν ρε malaques....

7. brenda

brenda FU very much

Είπαμε, ότι κατ΄αρχήν, χρειάζεται ΕΝΑΝ... 
    Case closed dear... 

8. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Amateur.

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αν το Αλέκχιη γίνεται αντιληπτό ως πρόβλημα, επιβεβαιώνεται εκ του αποτελέσματος, δηλ. να βαφτίζεται πρόβλημα....
    Το πρόβλημα είναι πως κοτζαμάν μεγάλοι, δεν κάνει να ψωνίζουμε ακόμα παιχνίδια σαν το Αλέκχιη που είναι για παιδγιά, αν και τα τελευταίας γενιάς παιχνίδια αποδείχτηκαν εξυπηρετικότατα (πχ το Μπένι δε που, το ποδηλατόΓκογκο, ο Στρουμπουλοκονσόλας, ο στρατοΠάνος, η ΦουντωτοΦουφούκα, ο κυρ-Μήτσος ο διαχειριστής, το μαυρονικολάκι, το λεβεντόπαιδο, το παπάκι της ποταμιάς κλπ)...
    Οι μεγάλοι φκιάνουν τα δικά τους παιχνίδια με τα χεράκια τους.

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Μαρ' συ, εδώ έχ'μι φτάσει να γίνονται και ανοιχταί συζητήσεις επί του θέματου για τα μυαλογαμησιάτικα...
    Στο πολύ επιστημονικοφανταστικό θα φτάσ'μι να ανταλλάσ'μι και πιστοποιητικά MENSA ή EQ, τύφλα νάχει ο Όργουελ...
    Θα διαβάζουμε κάτι σε "Είμαι η υποτακτική "το ρόδο του Ισπαχάν" με IQ 124 και EQ 6/10 ζητά κυρίαρχο αναλόγων πιστοποιημένων προσόντων" ή "είμαι ο 'Κυραφεντομαστεροδέσποτας' και αναλαμβάνω ποταχτικιές από IQ 98-104 και EQ 3 ή 4/10 για ταξίδι χωρίς όρια"...
    Για κ είναι το θέμα παιδάκι μου, ας κρτάμε και κανά πρόσχημα, έτσι για το ονόρε...

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ήθελα να κάνω ένα σχόλιο, αλλά βρήκα μιαν εικόνα...

12. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Ορίστε ένα Κ με 6 υ , που σκαλώνει το θέμα?