Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κ πολλές υ. Μια υ πολλούς Κ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος A-C, στις 23 Οκτωβρίου 2017.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Yes_sir

Αυτό το αν επιτρέπεται να έχει κι άλλες υπό, ήταν too much ερώτηση. Από την άλλη σε χάλασε;! :- )

2. tithon

tithon Contributor

δεν σχετίζεται καθόλου το θέμα που συζητιέται σε αυτό το νήμα, με το αν κάποιος κυριαρχικός επιτρέπει ή αδιαφορεί (και σε ποιόν βαθμό) για τον αν κάποια υποτακτική του ασκεί διάφορες δραστηριότητες με άλλους ανθρώπους.
    σχετίζεται μόνον αν εννοείτε τη διατήρηση από κάποια υποτακτική, δύο παράλληλων ασύμμετρων σχέσεων, οπότε εισάγεται μιά νέα ενδιαφέρουσα διάσταση που δεν έχει συζητηθεί ως τώρα.

Last edited: 25 Οκτωβρίου 2017
  3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Eπομένως οι κοκόροι, σε περίπτωση σύρραξης, μπορούν να πουν αυτό το φοβερά ανακουφιστικό «εγώ απλώς προήδρευα»  

4. ManMasterFirst

ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

Είναι λάθος μία υ να έχει περισσότερους από ένα Κ

5. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Σε περίπτωση σύρραξης δεν θα νοιαστεί να τους ακούσει κανένας  

ΥΓ. Ασχολήθηκαν με το βουδουσουμου για να μπορούν να προεδρεύουν;   

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Rumor has it...  
    Δυστυχώς ναι, ζουν ανάμεσα μας. Και δεν είναι και κακά παιδιά ρε γμτ, απλά δεν...

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

porque?

8. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Εγώ πρέπει να είμαι πολύ οπισθοδρομικός (σύμφωνα με τις απόψεις σας που διαβάζω εδώ)  
    Πάντα ήμουν κτητικός με όλες τις "υ" μου, απαιτούσα αποκλειστικότητα κι από εκείνες, μα ούτε κι εγώ ποτέ τις μοιράστηκα, ούτε τις αντάλλαξα όσο διάστημα μου ανήκαν ...
    Αλλά κι εγώ από τη πλευρά μου δεν δημιουργούσα παράλληλες σχέσεις και δεν υπήρξα "πολυ Κ" ..."πολυ-υ-γαμικός" εφόσον με κάλυπτε κάποια απόλυτα σε όλους τους τομείς ... 
    Μπορεί να είμαι λιγότερο βδσμ από τους περισσότερους εδώ   ή και vanilla  

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@GCHL

Μπράβο σου που το παραδέχεσαι, ωραίος.

:- )

10. Φενριρ....

Φενριρ.... Regular Member

Ακριβώς έτσι ..... Ο Κ μ είναι ένας.....

11. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Βρε άμα έχει κανείς τον χώρο, τα φράγκα, την υπομονή, και προπαντός υγεία, όλα γίνονται.!

12. rea..

rea.. Contributor

Το σχήμα Κ-Κ-υ, ούτε κ γω μπορώ να το καταλάβω.
    Όμως από την άλλη ούτε το σχήμα Κ-υ-υ μπορούσα, πριν μου το εξηγήσει κάποιος που το βιώνει.
    Και για να πάω ακόμα παραπέρα ούτε το σχήμα Κ/υ μπορούσα να το καταλάβω, πριν επίσης κάποιος που το βιώνει μου το εξηγήσει.

Το αν λειτουργεί, έχει απαντηθεί ήδη από μαρτυρίες μελών.. υπάρχει και λειτουργεί. Το πως λειτουργεί, μόνο κάποιος που το έχει βιώσει μπορεί να μας το εξηγήσει.

Το ότι το Κ είναι λιγότερο Κ επειδή υπάρχει και άλλο Κ και το υ παραδίδεται λιγότερο επειδή πρέπει να "μοιράσει" την αφοσίωση και την αγάπη του σε 2 Κ μπορεί να στέκει, μπορεί και όχι. Με τι δεδομένα μπορούμε να το κρίνουμε αυτό? Δεν είναι κάπως αυθαίρετο σαν συμπέρασμα?

Μεγαλώσαμε οι περισσότεροι με 2 γονείς, δεν μειώθηκε η αγάπη μας επειδή μοιράστηκε. Το σχήμα Κ-Κ-υ της οικογένειας μια χαρά πάντως στέκει ανά τους αιώνες και υπάρχουν περιπτώσεις (ελάχιστες) που και τα 2 Κ (γονείς) κυριαρχούν άψογα.
    Μπορεί το παράδειγμα να είναι άσχετο, αλλά είναι το πιο κοντινό "μοντέλο" που μπορούσα να σκεφτώ που να πλησιάζει στο σχήμα που συζητάμε( πέρα από τις απολαυστικές αλληγορίες με τους λύκους και τα κοκόρια )

Επίσης, με βάση τα όσα έχω διαβάσει, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό δεν μπορεί να είναι D/s ? Δεν αποκλείεται βέβαια κάτι να μην έχω καταλάβει καλά.