Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα ακόμη κακοποιητικό βίωμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος esmarol, στις 28 Δεκεμβρίου 2021.

  1. slave32

    slave32 Contributor

    @esmarol λυπάμαι πολύ γι αυτό που έζησες. Η κακοποίηση είναι κακοποίηση με ή χωρίς bdsm. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να προσέχεις, να είσαι δυνατή και να σταματήσουν να συμβαίνουν γενικά αυτά.
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Από το μέλος που καταγγέλθηκε : Ως ποινή, γιατί ενδέχεται πρωτογενώς να έχει κακοποιήσει ένα πρόσωπο- συναθλητή μου και δευτερογενώς να συμβάλλει σε ένα νήμα - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΔΣΜ ΠΕΡΙΓΥΡΟ-. Ξαφνικός θάνατος.

    Από το μέλος που κατήγγειλε : Ως ποινή, γιατί ενδέχεται να έχει κακόβουλα ή εκ σφάλματος κατηγορήσει πρόσωπο - συναθλητή μου για κακοποιητική συμπεριφορά, παρουσιάζοντας προσωπικά δεδομένα στη φόρα. Τα βδσμικά δεδομένα, είναι για μένα πυρηνικά δεδομένα. Ξαφνικός θάνατος.

    Ολα τα άλλα τα βδσμικα, στο χώρο που κινούμαστε, τα θεωρώ πιθανά, αποδεκτά και μερικά εξ αυτών απαραίτητα για το ευ ζειν μου.

    Η άποψη μου κατατέθηκε, γιατί δεν υπήρχε.
     
  3. slave32

    slave32 Contributor

    Δεν ήξερα ότι δικάζεις κιόλας και μοιράζεις ποινές.
    Προφανώς και δεν θα υπήρχε, είναι δική σου άποψη.
    Ευ ζην για την ιστορία!
     
  4. lexy

    lexy .ti.va.

    ... καταλαβαίνουμε, νομίζω όλοι, σε τι βαθμό καθίσταται οοοοοολο αυτό ως μια εκ νέου απόπειρα βιασμού, όταν για το αληθές των όσων καταγγέλει, χρειάζονται "διαπιστευτήρια" για τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα, ακόμα και της ύπαρξής της....
     
  5. Aliki

    Aliki airetiko

    @esmarol δεν είσαι μόνη σου. Στεκόμαστε εδώ και διαβάζουμε όσα γράφεις, δίπλα σε εσένα και απέναντι σε οποι@ τολμήσει να πει κάτι άλλο πέρα από τις φράσεις "τι χρειάζεσαι" και "είμαστε μαζί σου".
     
  6. Aliki

    Aliki airetiko

    Ακριβώς αυτό.
    Είναι χαρακτηριστική συμπεριφορά οσων,είτε λογω πανικού είτε λόγω προσπάθειας εκφοβισμου, θέλουν να σταματήσουν την αλήθεια και τους ανθρώπους που τολμούν να μιλήσουν.
     
  7. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    @esmarol : Όντας ένας από τους-πιθανολογώ- ελάχιστους που γνωρίζουν αυτό το θλιβερό και απεχθές περιστατικό εδώ και χρόνια, θα ήθελα να δώσω και δημόσια τα συγχαρητήρια μου για το θάρρος της έκθεσης.
     
  8. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Ψάχνουν όλες μια αφορμή για να μιλήσουν για κακοποίηση.

    Θα διαβάσει αυτό το θέμα καμιά νοικοκυρά με 4 παιδιά, που την κακοποιεί ο άντρας της και την εκβιάζει ότι θα την παρατήσει στους 5 δρόμους και θα γελάει.

    Πρώτον, αν κάνεις ερωτική εξομολόγηση σε φίλη γκόμενα - ντομ - σαμπ, και δεν σε γουστάρει δηλαδή φάς χυλόπιτα, έχει φύγει σαν το μπιμ μπιπ στην ευθεία και σου κόβει κάθε επαφή! Όχι να κάτσει να σε παρηγορήσει, ένα σύννεφο καπνού θα δείς μόνο και θα εξαφανιστεί για πάντα!

    Αυτός ο τύπος (και γενικά αυτοί οι τύποι) σηκώνουν πιο πολλές κόκκινες σημαίες και απο το ναρκαλιευτή, οπότε σου έδωσε σημάδια ότι είναι παλιοχαρακτηρας, βλακεία σου που έμπλεξες μαζί του, ξέρω όμως ότι σε εσάς τις κοπέλες, σας ιντριγκάρουν οι αλητάμπουρες.

    Με μια λέξη ...ΦΤΑΙΣ!
    Τώρα βέβαια θα έρθουν οι φεμινάζι σαν σμήνος και θα πούν "μα καλά, κατηγορείς το θύμα ότι έφταιγε;;;" και θα πώ ένα βροντερό ΝΑΙ!

    Δεν καταλαβαίνω, αν πάς το βράδυ στο βουνό με τους λύκους, και γίνεις μεζεδάκι, θα φταίς; Φυσικά! ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΟΝΤΑ, ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ????????
     
  9. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    εμετικό σχόλιο
     
  10. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Να μην τρώς όταν με διαβάζεις.
     
  11. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @esmarol μπράβο για το θάρρος και το μοίρασμα .
    Χαίρομαι που είσαι δυνατή δεν φοβάσαι πλέον .
     
  12. Aliki

    Aliki airetiko

    Εμετικό και αδιάφορο. Ακριβώς όπως όλοι όσοι προσπαθούν να χτυπήσουν τη λογική και το συναίσθημα με τα σκουπιδια που έχουν εντός τους.
    Εξαφανιζονται κ οι ιδιοι μαζί με το άδειασμα τους.
    Καμία δύναμη δεν έχει η φωνή τους κ πολύ σύντομα και οι πράξεις τους.
    Είμαστε πολλ@ και μαζί σε όλο αυτό.
     
    Last edited: 30 Δεκεμβρίου 2021