Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα γενναίο αγόρι!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 16 Ιουλίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Ένα γενναίο αγόρι!!!

ανθρωποι που εχουν ξεπερασει τον εαυτο τους , δυνατοι, αξιοθαυμαστοι, φωτεινα παραδειγματα ισχυρης θελησεως η ενσαρκωση της ρησεως "ο ανθρωπος ολα τα μπορει",
    ομως:
    τους φανταζομαι τα βραδυα μονους στο σκοταδι με πικρα να σηκωνουν τα ματια ψηλα και αναλογιζομενο "γιατι?" να χυνουν ενα δακρυ.

Αυτο το "γιατι"' τρυπαει την καρδια μου ...

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

κοιταζω μερικες φορες στον καθρεφτη ... ολα δειχνουν ενταξει ... ηρεμω ...
    Καποια βιντεο κοιτω στο διαδυκτιο .. ενα παιδι διχως ακρα , αναπηροι χορευτες , καποιος πατερας συμμετεχει σε 3αθλο βαστοντας τον παραπληγικο γιο του στα χερια , μια γυναικα πιλοταρει αεροπλνανο διχως να εχει χερια ....
    Συγκινουμαι για οση ωρα βλεπω το βιντεο .. μια αισθηση να το δειξω και σε αλλους .... μα τα λεπτα στο ρολοι παιρνουν και χανεται η εικονα .....δεν μου χαλαει η ορεξη .. δεν αλαζει τιποτα ... ας μην τα σκεφτομαστε αυτα .. ετσι ειναι η ζωη ... ας ευχαριστησω τον θεο που δεν ειμαι ετσι .....

Θεε εισαι σαδιστης , του λεω .... μπορει και να εισαι ανικανος να επεμβεις σε αυτο που εφτιαξες , να εχεις χασει τον ελεγχο ... τι και αν περπατας , τι και αν εισαι σε καροτσακι ... 1 μετρο κατω απο το χωμα θα καταληξεις σε καθε περιτωση .. οχι δεν σε μισω , κανω και εγω λαθη πολλα , γιατι να μην δικαιουσε και εσυ ?

Οδηγω ... πισω μου ενα πουλμανακι ΑΜΕΑ του ιδρυματος ... κανω στην ακρη ευγενικα να περασει ....
    ΑΜΕΑ ... δεν μου αρεσει καθολου η προσφωνιση ... ολα μεσα μου λενε πως ειναι λαθος ..
    το πουλμανακι προσπερναει αργα .... νιωθω αναοητος .... γιατι το αντιληφθηκα λες και ηταν ασθενοφορο και εκανα στην ακρη ? ... μπραβο ρε μεγαλε !!! ... οι ΑΜΕΑ θα σε ευχαριστουσουν για τα 0,5 δευτ. που συντομευσες την διαδρομη τους ....
    Ακουλουθω ... κοιταζω το παιδι στο πισω παραθυρο, το βλεμμα του δειχνει να κοιταει τα παντα αλλα εστιαζει σε μενα . τιποτα δεν του προκαλει εκπληξη ... ουτε το μεγαλο φορτηγο με το γκραφιτι και τα νικελ ... παλι ανοησια σκεφτηκα ... γιατι να του κανει εντυπωση ενα φορτηγο ? .....
    Θελω να του πω οτι υπαρξαν και ευφυιεστερες μερες στην ζωη μου και να μην με κρινει αυτσηρα που σκεφτηκα ετσι , το οποια συνοψιζονται σε ενα μου χαμογελο .
    Αντερδασε αμεσως και του χαμογελασα παλι και το χαιρετησα .. αντεπεδωσε αμεσως και κολησε στο πισω τζαμι χαμογελοντας μου και χαιρετοντας ο ενας το αλλον ...
    Φτασαμε στο φαναρι ... εστριχε προς την κατευθυνση του ιδρυματος , εγω περιμενα το δικο μου πρασινο . καθως μεγαλωνε η αποσταση , με χαιρετησε διαφορετικα με ποιο αργη κινηση αλλα μεγαλυτερη .. ηταν σαφεστατο το "αντιο" αντεπεδωσα με αναλογο τροπο .....
    Ειχα νιωσει πολυ ομορφα , ηρεμια και γαληνη ... με ξυπνησε αποτομα το κορναρισμα απο πισω ...
    Α ναι .. μην ξεχνιομαστε .. ξεκινω (αν μπορουσα ας εκανα και αλλιως .. απο πανω μου θα περνουσαν) ... τα χιλιομετρα ανεβαινουν στο κοντερ .... το ιδιο και οι ερωτησεις μου στο σαδιστη θεο .
    Και ομως ενιωθα καλα , θαρεις και η μηχανη πετουσε χαμηλα πανω απο το εδαφος .
    Γυρω μου ενας ρυθμος που τιποτα δεν σε εκπλησει σε αυτον ....
    Ω Θεεε μου .... αρχιζει να φαινεται .....
    ριχνω ενα βλεμμα ψηλα στον ουρανο ... πλακα κανεις ......
    ειμαστε ολοι ΑΜΕΑ ... εχουμε συναισθηματικη αναπηρια !!!!!!!
    οι σκεψεις ερχονται βροχη στο μυαλο μου ... μπορει να εχεις χερια μα αγκαλιαζεις με την καρδια , μπορει να εχεις ποδια μα φτανεις διπλα στον αλλον με την ψυχη , μπορει να γεμισαν το πνευμα σου με γνωσεις θαυμαστες , μα αν δεν γεμισει απο αγαπη καμια ερωτηση δεν θα εχει απαντηθει ....
    Ειμαστε τοσο τρομακτικα ανοητοι , που ονομασαμε ΑΜΕΑ τους αγγελους του Θεου που βρισκοντε εδω για να μας βοηθησουν στην συναισθηματικη μας αναπηρια .
    Το παιδι ειχε αντιδρασει αμεσως στην συναισθηματικη μου εκφραση , ενω εμενα μου πηρε κανα δυο χιλιομετρα !!!! ....
    Μπορει να κατακτησεις βουνα , θαλασσες , μεταλλια χρυσα , νομπελ και επαινους ... μα θα τα εδινες ολα για ενα "σ'αγαπω" ...
    ειναι μεγαλο δωρο να ζεις με εναν αγγελο , εστω και αν λανθασμενα τον ονομασαμε ΑΜΕΑ

3. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Γιατι να μας βοηθησουν;δε τους φτανουν τα δικα τους προβληματα,να τους φορτωσουμε τωρα και τα δικα μας; ειναι τοσο δυσκολο να τους αποδεχτουμε;  

4. isnogood

ναι .. σιγα μην κοβουν και αποδειξη παροχης υπηρεσιων ....
    αστο ξεχνα το ... καμια σχεση τι εχεις καταλαβει με το τι εχω πει ... αστο να παει στην ευχη ...

5. Nesaea

Nesaea Guest

Αποδοχη δεν σημαινει οτι αναγνωριζω την αναγκη του αλλου, και την υποχρεωση μου να τον βοηθησω. Αποδοχη σημαινει οτι αναγνωριζω στον αλλο την μοναδικη του προσωπικοτητα, αναγνωριζω την θετικη επιδραση που εχει επανω μου ο συσχετισμος μαζι του. Αναγνωριζω την δυναμη του και τις ικανοτητες του. Αυτα που εγω θεωρω οτι λειπουν απο τον αλλον, γινονται αυτα ακριβως που με συνδεουν μαζι του. Μαθαινω πως ειναι ο κοσμος μεσα απο τα ματια τους, οταν παυω να με θεωρω ανωτερο τους.
    Δεν ειναι συχνα που εχουμε την ευκαιρια οι ενηλικες να δουμε τον κοσμο με φρεσκα ματια, που θυμομαστε πως ειναι να εμπιστευομαστε ανευ ορων, να μην κρινουμε ευκολα τους αλλους, να μην ειμαστε καχυποπτοι. Αυτο ειναι ενα απο τα δωρα που μας δινουν.
    Αυτο ισως εννοει και ο isnogood, οταν μιλαει για βοηθεια. Δεν την ζηταμε αυτη τη βοηθεια, αυτο το δωρο, και ουτε το περιμενουμε. Απλα το βιωνουμε αν εχουμε ανοιχτη καρδια. Οταν ειμαστε ο εαυτος μας, και οταν τους επιτρεπουμε το ιδιο.

6. isnogood

αλληλουια ......

7. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Η αγιοποιηση(βλ αγγελοι θεου) ειναι η διδυμη αδελφη της δαιμονοποιησης.
    Πως λεγεται η μανα; μη αποδοχη.Δεν εχω τη προσδοκια να το καταλαβεις!

Σ αυτο θα συμφωνησω μαζι σου

8. Απάντηση: Ένα γενναίο αγόρι!!!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Απάντηση: Ένα γενναίο αγόρι!!!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
Thread Status:
Not open for further replies.