Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα συνηθισμένο Σάββατο...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος sapfw, στις 22 Αυγούστου 2023.

1. sapfw

sapfw out of order Contributor

Τι ωραίο που είναι το Σάββατο. Ειδικά όταν έχεις κάνει όλες τις δουλειές σου την Παρασκευή και σου δίνεται η ευκαιρία να αφιερώσεις μια μέρα σε σένα. Να απολαύσεις τον πρωινό καφέ. Να μην ασχοληθείς με το μαγείρεμα, σήμερα θα παραγγείλεις. Σήμερα δε θα κάνεις τίποτα. Σήμερα θα ξεκουραστείς, θα λιώσεις στον καναπέ, θα μιλήσεις με φίλους, θα δεις επεισόδια από την αγαπημένη σου σειρά. Σήμερα είναι μια μέρα που θα φορτίσεις μπαταρίες.

Αυτά σκεφτόμουν πίνοντας τον πρωινό μου καφέ. Δεν είχα κάποια συγκεκριμένη εντολή για τη σημερινή μέρα, οπότε θα εκμεταλλευόμουν στο έπακρο αυτή την «ελευθερία» κινήσεων. Τελειώνοντας τον πρώτο καφέ, σηκώθηκα να γεμίσω την κούπα γαλλικό από την κανάτα. Η ώρα ήταν ήδη μία το μεσημέρι κι εγώ απολάμβανα την τεμπελιά μου χαζεύοντας στο δίκτυο. Το στομάχι μου είχε ήδη αρχίσει να γουργουρίζει και προβληματιζόμουν για το τι θα παραγγείλω όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν Αυτός. Στις 8 θα περάσει να με πάρει. Λεπτομέρειες δεν είπε, ποτέ δε λέει, ενώ ξέρει ότι δε μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Αλλά έχει σημασία τι μου αρέσει;

Fuck, fuck, fuck, έχω 7 ώρες μπροστά μου.
    Προλαβαίνω;
    Προλαβαίνω.
    Άνετα.

Βράζω 2 αυγά. Δεν θέλω να φάω βαριά. Κάτι ίσα ίσα να με κρατήσει. Δεν ξέρω τι θα έχει το βραδινό «μενού». Τρώω τα αυγά σφιχτά με ένα αγγούρι. Οκ, χόρτασα. Κοιτάω τα πόδια μου, έχει μια βδομάδα που έκανα αποτρίχωση. Περνάω ένα silkepil, έτσι να πάρει ό,τι έχει βγει. Μασχάλες, μπικίνι έχουν περάσει από λέιζερ, οπότε δεν έχω άγχος γι’ αυτά.

Ξαπλώνω και συνειδητοποιώ πως όλη αυτή η εγρήγορση με έχει μουσκέψει. Έχω άγχος, αγωνία και γκαύλα. Όχι όχι, δε θα αγγιχθώ, δεν έχω τέτοια εντολή. Η μόνη εντολή Του να είμαι ξεκούραστη και γκαυλωμένη.

Ξυπνάω κατά τις 4. Ό,τι πρέπει. Τρώω μια μπανάνα και κάνω καφέ. Πίνοντάς τον γράφω τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνω. Ξεκινάω από το κλύσμα. Αφού ενεργήσει, μπαίνω για μπάνιο. Πλένομαι παντού και σχολαστικά. Η ώρα έχει περάσει 6. Απλώνω σε όλο μου το σώμα το γαλάκτωμα που Του αρέσει και στεγνώνω τα μαλλιά μου καλά, δεν είναι εποχές να βγεις με υγρό κεφάλι.

Η ώρα έχει πάει 7. Ανοίγω την ντουλάπα μου. Δεν ξέρω πού θα πάμε και δεν έχω οδηγίες, πρέπει να αυτοσχεδιάσω. Φούστα μπλούζα, συνδυασμός που πάει παντού. Λευκό αμάνικο ζιβάγκο, μαύρη στενή φούστα. Χωρίς εσώρουχα, ούτε κάλτσες: σιχαίνεται το νάιλον. Ευτυχώς γιατί ούτε εμένα μου αρέσουν. Ξεκινάω με τον κορσέ που μου πήρε, είναι το μόνο που μου επιτρέπεται να φοράω κάτω από τα ρούχα μου. Φοράω το ζιβάγκο και τη φούστα. Μαζεύω τα μαλλιά μου, ετοιμάζω τα παπούτσια που θα φορέσω. Μαύρες γόβες, όχι πολύ ψηλές, ανάθεμα το λεμφοίδημα που έχω.

Κοιτιέμαι στον καθρέφτη. Χαϊδεύω το κρεμαστό Του. Χαμογελάω. Περνάω βάση, λίγη πούδρα, λίγη μάσκαρα. Κόκκινο έντονο κραγιόν, λίγο ρουζ. Έτοιμη.

Οκτώ παρά τέταρτο. Ετοιμάζω τη τσάντα μου. Αντισηπτικό, μωρομάντηλα, το κραγιόν μου και το κινητό. Δε μου επιτρέπει να έχω πορτοφόλι μαζί μου. Βάζω τα παπούτσια μου, ρίχνω το παλτό στους ώμους μου.

8:00
    Χτυπάει θυροτηλέφωνο.
    Κατεβαίνω.

2. ManMasterFirst

ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

Αγαπητή Sapfw το Σάββατο Δεν τελείωσε στις 8:00 το βράδυ αλλά ουσιαστικά μόλις ξεκίνησε...
    Περιμένουμε λοιπόν να ολοκληρώσεις την αφήγηση...

3. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Δημόσιος υπάλληλος;  

4. sapfw

Όσοι-ες έχουν διαβάσει ιστορίες μου γνωρίζουν ότι ο σαδισμός μου εξαντλείται στο να κόβω την ιστορία στο καλύτερο  

Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι κάθονται Σάββατο;  

5. ManMasterFirst

ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

Αγαπητή Sapfw Δεν με αγγίζει αυτό που αποκαλείς δικό σου σαδισμό, απλά θεωρώ ότι Δεν εξιστορείς ουσιαστικά τίποτα...

6. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Μια χαρά εξιστόρηση είναι και κάνει πολύ κα(β)λά κατανοητή την πραγματικότητα επί του σημείου και γύρω από τα σημεία. Οι χρονισμοί και το διατροφολόγιο πάρα πολύ to the point  

@sapfw congrats

7. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Όχι. Και οι μαθητές, οι φοιτητές, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και ένα μικρό ποσοστό ελεύθερων επαγγελματιών και ιδιωτικών υπαλλήλων. Για αυτό έβαλα ερωτηματικό στο τέλος και όχι θαυμαστικό  

8. Keeper_

Keeper_ Dominant: One who guides and protects another

Ακόμα κατεβαίνει; Τι διάολο; Σε πύργο να έμενε θα ήταν ήδη στο ισόγειο!
    Άλλη φορά να την στείλεις με το ασανσέρ.  

9. sapfw

η ιστορία αφορά όσους-ες δύνανται να διαβάσουν το subtext... όσοι-ες περιμένουν να διαβάσουν πώς με χρησιμοποίησε, θα έπρεπε να γνωρίζουν ήδη ότι αυτές είναι πληροφορίες που δε μοιράζομαι... υπάρχουν πολλά άλλα νήματα που το κάνουν, TYN

ευχαριστώ  

10. sapfw

υπάρχει πάντα και η πιθανότητα του ρεπό το Σάββατο  

11. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Πραγματικά χαίρομαι όταν διαβάζω πράγματα που είναι όπως τα ξέρω.

Κατ' αρχήν σε πολλά υ δεν επιτρέπεται να μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες - πολύ γενικά μιλώντας γιατί μπορεί να έχει δοθεί αντίθετη ειδική και ρητή εντολή - και για άλλα υ είναι απλά το αυτονόητο