Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένδυση & Υπόδηση στο Bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 28 Απριλίου 2007.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητέ john_slave96 πίπτεις σε λογικό σφάλμα κατά την άποψή μου. "Δίνω" προαπαιτεί την ύπαρξη (και τη συμμετοχή εν τέλει) δέκτη, ενώ "εκπέμπω" όχι. Τα συγκαλυμμένα μηνύματα δεν "δίνονται" αν δεν υπάρχουν δέκτες, απλώς εκπέμπονται, και αυτό το οποίο εγώ διατάθηκα είναι πως νόημα έχει η εκπομπή τους αν υπάρχει η πιθανότητα λήψης τους. Διαφωνείς;
     
  2. Πλέον τα πάντα είναι θέμα προσωπικού γούστου κυρίως και - μερικές φορές - τσέπης κλπ.

    Αυτά περί bdsm dresscodes απευθύνονται σε πρόβατα που εμένα (και λόγο καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας δεν με αφορούνε καθόλου). Το ίδιο ισχύει και για τις επαναστάσεις μέσω του ντυσίματος που είναι ανύπαρκτες πλέον, μιας και όλες οι αξίες (σχεδόν) και τα ρεύματα έχουνε αλλωτριωθεί δια παντός (ίσως).

    Εγώ προσωπικά φοράω casual ρούχα που παραπέμπουνε πιο πολύ στην κουλτούρα του Hip Hop της οποίας είμαι τέκνο από τα προεφηβικά μου χρόνια.
    Δεν είμαι φετιχιστής με την ένδυση μου, δεν με πολυαφορά και δεν ανέχομαι πολλά από 3ους (αν μου την πεις είμαι ικανός να σε βρίσω ή και να συμορφώσω καταλλήλος).

    Όσο για τις γυναίκες (μιας και τις περισσότερες τις βλέπω σαν παθητικά ερωτικά αντικείμενα, με το μάτι), με αφορά να καλύπτουνε τα οπτικά μου σκαλώματα (στην αμφίεση) και τα οποία δεν είναι και τόσο περίεργα για την σημερινή εποχή (φούστες αντί για παντελόνια, καλσόν και μπότες). Πάντως γενικά δεν κοιτάω αυτό και μόνο (αν η άλλη μου αρέσει ας είναι και χύμα, θα φροντίσω να την βελτιώσω εγώ), αν και προτιμώ μια αμφίεση που να παραπέμπει σε ερωτικό αντικέιμενο προς κατανάλωση (γυναίκα).
    Αυτά για έξω και το τι βλέπω.

    Για τα εντός του οίκου προτιμώ να φορά όσο το δυνατό λιγότερα (ακόμα και σε σύγκριση με μένα) και συνήθως αυτά που με ερεθίζουνε, ή με φτίαχνουνε (πράγματι κάποια υλικά δείχνουνε ωραία πάνω στην γυναίκα).


    Γενικά πάντως όσον αφορά το ντύσιμο δεν με αφορά η φιγούρα και καλά δηλ. τι θα πούμε στους απέξω, γιατί γενικότερα τους γράφω κανονικά.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Η υποτακτικη μου φυση "ξυπνα" απο την γενικοτερη σταση μιας γυναικας,την αυρα που εκπεμπει,την αυτοπεποιθηση της.Η ενδυμασια της ,οσον αφορα αυτον τον τομεα δεν με επηρεαζει .Ουτε τα παπουτσια της(την προτιμω ξυπολητη!)
    Βεβαιως,καθε ντυσιμο που αναδεικνυει τα σωματικα προσοντα μιας γυναικας ,προσελκυει το βλεμμα μου
    και με υποβαλλει σε πειρασμο,μεχρι εκει ομως!
    Σαν υποτακτικος παλι,θα δεχομουν ενα κολλαρο,συνοδευομενο απο αλυσιδιτσα, αιντε κι'ενα σαμαρι,αν η Κυρια μου ηθελε να με χρησιμοποιησει σαν το μικρο της πονυ,μεχρι εκει ομως! 
     
  5. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Οσο πιο πολύ τυποποιηθουν αυτά τα γούστα, τόσο καλύτερες δουλιές και πιό γεμάτες τσεπες θα έχουν οσοι τρώνε απο την βιομηχανία του S/M.Ετσι και αλλιώς ολοι μας εχουμε χαλάσει κάποια ''ψιλά'' για μερικά βασικά πραγματάκια.Δεν θα ειναι πιο ευχάριστο να γλεντάμε τις δικές μας πρωτότυπες ανακαλύψεις της φαντασίας μας;
    Kαι να σκεφτεις ποσο πλουσιοπάροχη ειναι η φύση γύρω μας σε εργαλεία ''βασανισμού''......!!!Εντελώς free....!!!!Και για ''ρουχάκια''.
    Μια και εχω δώσει λεφτά για το iguana μου πρεπει να το βγάλω την βόλτα του.Αλλά που με τόσο χιόνι......;...........Το βρήκα.....!!!Να κάνει βόλτα πάνω στο γυμνό κορμάκι της.........αλλά πρέπει να προσέχει τα νυχάκια του.............μπα κατά βάθος πιστεύω οτι θα παρακαλάει να της αγγίξουν τις ρώγες......!!!!.......τα νυχάκια του......!!!
     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2008
  6. kali crow

    kali crow Guest

     

     

     

    εαν επιθυμουσε ο Κυριος μου να Τον συνεοδευσω καπου εξω θα ντυνομουν καπως ετσι εξωτερικα(εαν φυσικα συμφωνουσε)...και εσωτερικα καπως ετσι....
     
     
  7. LordThomas

    LordThomas Regular Member

    Απάντηση: Ένδυση & Υπόδηση στο Bdsm

    kali crow πολυ καλο το τελευταιο εγκρινω.
    Να παραθεσω και μια μικρη πινελια που μολις μου ηρθε...με το τελευταιο και απο επανω απλως μια καμπαρντινα δερματινη και να βγουμε εξω, θα μου αρεσε να το δω το βλεμμα της. (βραδιατικα τι μου ερχονται  )
    Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι το απολυτο γυμνο αλλα να φτασουμε εκει σιγα σιγα.
    Παντος δηλωνω λατρης του δερματος.