Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έρευνα : Οι υποτακτικές είναι απαθείς στον πόνο του άλλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Επιστημονικές έρευνες που αφορούν το BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 29 Ιουνίου 2019.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Ω, το νήμα του σουκου. Και είχα αρχίσει να ανησυχώ.
     
  2. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!


    Για κοινό μοτίβο μίλησα, τώρα αν είναι κάποιες λιγότερο ή περισσότερο κοντά στο πρότυπο χαρακτήρα που ανέφερα, δεν αναιρεί αυτό που λέω. Το σκύλα δεν το είπα σαν βρισιά, είναι μια λέξη που χρησιμοποιούμε στην αργκό μας για να γλυτώσουμε την πολύ σάλτσα.
    Επίσης δεν είναι επιχείρημα με ποιούς πλακώθηκα ή αν πλακώθηκα σε άλλα σαιτ. Οπότε απαιτώ να διαγραφεί το υπόλοιπο ποστ σαν κατινιά εκ μέρους σου. Αν με θεωρείς κουραστικό απλά μην με διαβάζεις.
     
    Last edited: 29 Ιουνίου 2019
  3. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Πράγματι, αλλά εγώ το πήγα ένα βήμα παρακάτω, και ήδη έχω επιβεβαιωθεί απο την έρευνα αφού φανερά ότι είμαστε προβάλλουμε. Πιστεύω ότι μια υποτακτική βγάζει τον χαρακτήρα ενός Κυρίαρχου αφού καταβάθος αυτό ψάχνει. Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτούς που ασχολούνται ολημερίς με τους ομοφυλόφιλους για να κρύψουν το γεγονός ότι είναι οι ίδιοι. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
     
  4. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Με ξεσκέπασες! Την λέω στις υποτακτικές γιατί δεν μου κάθονται..ναι εντάξει, είμαι υπό και ψάχνω υποτακτική να μαζοχιστούμε παρέα (αν και προβλέπω να γίνει αυτό οσονούπω στα σχόλια με τις υπο που θα μου ορμήξουν)! Διάβασες το προφιλ μου;
     
  5. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ! Σαν άνθρωπος δεν δείχνω έλεος, προβάλλω δηλαδή αυτό που ψάχνω στο ταίρι μου. ΕΙΝΑΙ Φ-Α-Ν-Ε-Ρ-Ο-Τ-Α-Τ-Ο ότι γινόμαστε αυτό που ψάχνουμε, και ιδιαίτερα αν μιλάμε για ερωτική επιθυμία αφού μας διακατέχει 24/7!

    Δεν είναι λογικό αυτό που λέω; Κάνω κάτι λάθος;
     
  6. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Μπορείς να το απαιτήσεις από τους moderators, εγώ δε σκοπεύω να αλλάξω λέξη από αυτά που έγραψα, αν κρίνουν ότι σε προσβάλει κάτι από αυτά που έγραψα μπορούν να το διαγράψουν. Το να μιλάς βέβαια εσύ για κατινιά είναι φαιδρό. Χαιρετώ.
     
  7. Raed

    Raed Dazed

    Καύλα πάντως οι σκληρές, απότομες και γενικά "σκύλες", υποτακτικές.
     
  8. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Μπλα μπλα μπλα, ο ParaBellium δεν στα είπε καλά. Να ακούς και την άλλη πλευρά πριν βγάλεις συμπεράσματα για ένα άτομο. Μην ξανασχολιάσεις σε ποστ μου, φίλους ατόμων που θαυμάζουν και εκθειάζουν ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ εκατομμυρίων ανθρώπων δεν γουστάρω.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    ψάχνετε κάποιον να σας γκρινιάζει;
     
  10. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Οι Αφέντρες είναι και λίγο γκρινιάρες!
     
  11. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Λυπάμαι που θα σε ταράξω, αλλά ούτε γεια δεν του έχω πει, ούτε τον ξέρω. Μην εκτίθεσαι μόνος σου, δε χρειάζεται να ακούσω κανέναν για να βγάλω συμπεράσματα, μου αρκούν τα γραφόμενα εδώ, εκεί, δε χρειάζομαι κανέναν να με πάρει από το χεράκι να μου πει ποιος είναι καλό και ποιος κακό παιδάκι. Και από τη στιγμή που ένα ποστ είναι δημόσιο, έχω δικαίωμα να σχολιάσω, τις υποδείξεις σου να τις κρατάς για αλλού, και το bossy στιλάκι. Τα υπόλοιπα, συζήτησέ τα με κάποιον που να καταλαβαίνει τι λες, γιατί δε βγάζεις νόημα. Τσάο!
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    όλες ελαττωματικες. χάλια κατασκευαστής.