Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nýchta, στις 20 Ιουλίου 2009.

1. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Απάντηση: Έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις...

Ο έρωτας έρχεται αβίαστα και άκοπα, για λίγο. Μετά αρχίζει να έχει βαθύτερες και πιο σημαντικές απαιτήσεις. Αν το συνειδητοποιήσουμε νωρίς, μπορεί να είμαστε σε θέση να πολεμήσουμε. Αν όχι, ξαπλώνουμε ανάσκελα στον καναπέ της καθημερινότητας και της συνήθειας, ενθυμούμενοι τακτικά πόσο ευκολότερο είναι να είμαστε μόνοι.

Τότε είναι που η μαύρη τρύπα μας καταπίνει.

2. devine_sub

devine_sub Contributor

Όταν το να προσφέρεις ευτυχία δεν έρχεται αβίαστα και άκοπα, αγαπητέ, δεν έχει νόημα, imho. Αν το κάνεις επειδή "απαιτείται" δεν είναι έρωτας. Είναι "υποχρέωση".

Το να εγκλωβίζεσαι ανάμεσα σε μια ατέρμονη κοπιώδη κατάσταση "πολέμου" και στη μοναξιά, είναι ψευτοδίλημμα. Το υγιές είναι να απεγκλωβίζεσαι και να βρίσκεις αυτόν/η που θα σε κάνει πάλι να αισθανθείς ότι θέλεις να του/της προσφέρεις ευτυχία ... Φυσικά, χωρίς κόπο, αβίαστα, σαν την ανάσα.

3. alnair

alnair Regular Member

Διαφωνώ με τους προλαλήσαντες και συμφωνώ με τον τίτλο. Έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις, ή μάλλον να έχεις το σθένος να φύγεις ανά πάσα στιγμή. Γιατί μόνο τότε έχει αξία η κάθε στιγμή που μένεις.

4. devine_sub

devine_sub Contributor

Εσένα κακώς δε σε πέρασα χθες από τη μηχανή του κιμά. Δε θα μου τη γλιτώσεις ... 

5. alnair

alnair Regular Member

Και ως μπιφτέκι τα ίδια θα έλεγα. Θα είχα στρογγυλές και νόστιμες απόψεις  

6. subversion

subversion Regular Member

Δεν ξέρω αν έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις,δεν ξέρω αν είναι καν τέχνη..Σίγουρα όμως είναι σημάδι ζωής κ ίσως το μόνο πραγματικά όμορφο παραμύθι(απ'τα τόσα που υπάρχουν)...

7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις έτσι, που η σφαγή που θα νιώθεις να είναι πολύ πιο σφαγερή από τη σφαγή που νιώθει ο συντροφος που αφήνεις. Αν εκείνος πονάει τρείς, εσύ να πονέσεις εννιά.

Last edited: 19 Νοεμβρίου 2010
  8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Τεχνική η προσέγγισή σου...
    Ας την μπλέξω λίγο...
    Πώς θα σου φαίνονταν αν ίσχυε το...
    ... Έρωτας είναι η τέχνη να την αφήνεις, όταν την αγαπάς συναισθανόμενος τις όποιες παπαριές έχουν γίνει, άσχετα από ποιό μέρος ή και...
    Επειδή την ερωτεύτηκες, ίσως και κάτι παραπάνω, να μην της χαλάσεις την αυτοεκτίμηση να φύγει όπως θέλει... δεν φταίει σε τίποτε ο επόμενος άλλωστε... ας εισπράξει ένα κάποιο μέρος του έργου σου που μπορεί να αντιληφθεί κι ας μην είναι αυτό το ίζημα που κατακράτησες...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. devine_sub

devine_sub Contributor

Εντάξει, μόλις συνειδητοποίσα γιατί διαφωνούμε: φιλοδοξείτε όλοι, απαξάπαντες, να γίνετε ήρωες σε τραγωδίες, με αποχαιρετισμούς, φουλάρια, μάχες, αίματα και τα συναφή.

Προσωπικά, προτιμώ να μη γίνω ΠΟΤΕ των ποτών ηρωίδα τραγωδίας ... να δίνω τα πάντα και να κάνω κάποιον/α ευτυχισμένο/η. Κι ας μοιάζουμε με ταινία του Σακελλάριου ή της Φίνος Φιλμς. Αν είναι να χαμογελάμε και να το διασκεδάζουμε, δε με χαλάει καθόλου!  

{Ξέρω ότι δε συνάδει με τα κοψοφλέβια που ακούω, αλλά ... έχω κι εγώ τις διαστροφές μου.}

i got the giggles ... και γουστάρω, λέμε!  

10. Απάντηση: Έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις...

Άουη μου, ειλικρινά δεν κατάλαβα!

Αν μου 'χεις αδυναμία, εξήγησε κάπως πιο περιφραστικά, σε παρακαλώ...

11. alnair

alnair Regular Member

Εάν δεν αφήσεις ήσυχες τις μαύρες τρύπες και τα καλοριφέρ, θα έρθουμε με την ds και τις φίλες μας να σου χορέψουμε όπως στο βίντεο.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Τσου!