Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έυρεση Αφέντρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος antonislave, στις 29 Αυγούστου 2005.

1. MissLa

MissLa AMAZON QUEEN

Σωστό.

Δεν νομίζω. Εκτός κι αν όλη η παρέα γνωρίζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις της οπότε μπορεί κάποιος ή η ίδια να αστειευτεί ή να αναφέρει κάτι.
    Προσωπικά δεν έχω τέτοια παρέα που όλοι να γνωρίζουν ποια πραγματικά είμαι.

Εχουμε φωλιά φυσικά, αλλά δεν σου λέω που είναι.

Μια Αφέντρα δεν προδίδεται ούτε από το ντύσιμο ούτε από τους τρόπους της, εκτός κι αν είναι επαγγελματίας και το ζει 24/7 και το να το γνωρίζουν όλοι έχει θετική και όχι αρνητική επίδραση στην "καριέρα" της.

Το ότι μια γυναίκα είναι σκληρή καριερίστα ή ότι φέρεται αυταρχικά στην καθημερινότητα της δεν σημαίνει ότι όταν θα σβήσουν τα φώτα θα μεταμορφωθεί στην Αφέντρα των ονείρων σας.

Θα πρέπει λοιπόν:

1) να γνωρίσεις μια γυναίκα με τον γνωστό 'old school" τρόπο και αν υπάρξει χημεία να "βγει"

2) να την γνωρίσεις σε μια ιστοσελίδα βδσμικών γνωριμιών (πιο εύκολο να ανοιχτείς και να εκφράσεις τις προτιμήσεις σου, αλλά πρέπει να φιλήσεις πολλά αηδιαστικά βατράχια για να βρεις τον πρίγκιπα / ή την βασίλισσα στην προκειμένη περίπτωση).