Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχετε μετανιώσει ποτέ για.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος thinkofit, στις 15 Ιανουαρίου 2014.

1. thinkofit

thinkofit Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε μετανιώσει ποτέ για.....

Αγαπητή Dutchess λοιπόν.....  
    Λυπάμαι που δεν κοίταξα τις πληροφορίες σου πρώτου απαντήσω.....

2. thinkofit

thinkofit Regular Member

Re: Απάντηση: Έχετε μετανιώσει ποτέ για.....

....μαλλον τον ξέρεις Μανο καλα.....  

3. thanasis

thanasis Contributor

(χμμμμ, ρίχνω την απαντηschά εν γνώσει οτι βρίθει ουμπερtwueκυριαρχάδας)

...δεν μετανοιώνω για αυτά που κάνω, ακόμα και για τα πιο τετραστημικά fuckups. Μετουσιώνω τις εμπειρίες μου σε ευκαιρίες για μάθηση και βελτίωση, σε αυτοσαρκασμό, σε τσίγκλα για να αμφισβητήσω τον εαυτό μου και να τον προχωρήσω ένα τσικ παραπερα.

4. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Απάντηση: Έχετε μετανιώσει ποτέ για.....

Οκ thinkofit.... αυτός ο κάποιος μπορεί να σου έχει στείλει mail .... τσέκαρέ το....

Μάνος

5. fishbone

fishbone New Member

Απλά καλό είναι πριν αρχίσεις οτιδήποτε να είσαι σίγουρος/η για το τι θες να συμβεί. Επίσης να αναφέρουμε ότι σπάνια μια φαντασίωση θα είναι το ίδιο καλή όπςσ στην πραγματικότητα. Πολύς κόσμος θέλει να δοκιμάσει (και καλά κάνει...) και στο τέλος "ξενερώνει" διότι δεν ήταν όπως είδε στο πορνό που είδε ή την ισορία που διάβασε....

6. thinkofit

thinkofit Regular Member

σε ευχαρστώ πολύ για την ειλικρινή απάντηση σου!  

7. thinkofit

thinkofit Regular Member

done.... πράγματι μου είχε απαντήσει....  

8. thinkofit

thinkofit Regular Member

συμφωνώ με την προσέγγιση σου fishbone.... τα πράγματα είναι πολλές φορές όπως τα αναφέρεις!  

9. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Τελικά το νήμα τέθηκε για να γίνει επανασύνδεση;;   

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μα γιατί το λες αυτό; Σε παρακαλώ πολύ!  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. Re: Απάντηση: Έχετε μετανιώσει ποτέ για.....

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. thinkofit

thinkofit Regular Member

Χαίρομαι που το ποστ αυτό ήταν διασκεδαστικό για κάποιους...και έσπευσαν να χλευάσουν... το ερώτημα αυτού του ποστ είναι: "μετανιώσατε για κάτι που κάνατε ή δεν κάνατε σε αυτόν τον χώρο?" αν έχετε να απαντησετε κάτι είναι ευπρόσδεκτο.... αν όχι καλό είναι να μην ρίχνουμε το επίπεδο του σαϊτ χλευάζοντας...  

Δία όχι... το ποστ δεν έγινε με την προοπτική κάποιας επανασύνδεσης... αν αυτός ήταν ο σκοπός θα μπορούσε να γίνει χωρίς θεατές....θα ήταν ανόητο εκ μέρους μου αυτό....   σε ευχαριστώ όμως θερμά για τις ξεκάθαρες απόψεις που εξέθεσες στο ποστ!