Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχετε μετανιώσει ποτέ για.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος thinkofit, στις 15 Ιανουαρίου 2014.

1. Απάντηση: Έχετε μετανιώσει ποτέ για.....

Δεν έχεις άδικο είναι μεγάλο το παράπονο μου που τον έχασα τόσο απρόσμενα, όμως όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν και θα ήθελα να έχω μοιραστεί κάποια παραπάνω πράγματα με το συγκεκριμένο άτομο.

2. Paul

Paul New Member

Απάντηση: Έχετε μετανιώσει ποτέ για.....

opoios pei oti den exei metaniwsei pote leei psemata. giati loipon na pw to psema? metaniwsa loipon gia epiloges pou den ekana enw eprepe na kanw...

Όποιος πει ότι δεν έχει μετανιώσει ποτέ λέει ψέματα. Γιατί λοιπόν να πω το ψέμα; Μετάνιωσα λοιπόν για επιλογές που δεν έκανα ενώ έπρεπε να κάνω...

3. Απάντηση: Έχετε μετανιώσει ποτέ για.....

Δυστυχως το μυαλο μας ειναι νεκρο. Ζουμε παντα με το παρελθον. Μακαρι να μπορουσαμε να τα αδειασουμε ολα ωστε να το γεμισουμε με καινουργια πραγματα.  

4. falcon

falcon New Member

Αν και οι δύο (ή οι περισσότεροι) ξέρουν τι κάνουν και καυλώνουν με αυτό και το θέλουν, δε νομίζω πως τίθεται θέμα να μετανιώσεις για μια επιλογή…
    Απλά δεν βγαίνουν όλες οι φάσεις όπως τις θέλεις πάντα.. αυτό δεν με πειράζει το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό.
    Αυτό που είναι μαλακία και το έχω κάνει είναι να μην κάνω συγκεκριμένα πράγματα με κάποιους ανθρώπους.. αυτό είναι μαλακία!!! 
    Αλλά δεν τρέχει και τίποτα!

5. chrome

chrome New Member

Σίγουρα για εμένα ότι δεν έιμαι πιο πιστός στο lifestyle και παρασύρομαι σε συμβατικές σχέσεις επειδή είναι πιο ευκολο να τις βρω

6. οι επιλόγες μας είναι αυτές που μας χαραχτηρίζουν...
    καλύτερα να μετανιώνουμε γι αυτά που χουμε κάνει παρά γι αυτά που δεν έχουμε...
    αυτά που δεν έχουμε πράξει γίνονται απωθημένα...

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Για κάποιες με τις οποίες μπλέχτηκα, σίγουρα μετάνιωσα για κάποιο χρονικό διάστημα...
    Αλλά στο τέλος όλα κάνουν "βιογραφικό"...
    Και αν από τις εμπειρίες μας δεν αποκομίζουμε τίποτε...
    Όσο αρνητικές και αν αυτές θα ήταν...
    Στο τέλος μένουμε με τα "χέρια" άδεια...

Όπως σε οτιδήποτε στην ζωή, πάνω από το χυμένο γάλα, δεν έχει νόημα να κλαις...
    Μπορείς όμως να μάθεις, πως ν' αποφεύγεις κάποια "γάλατα"...
    Η τι να κάνεις, για να μην τα ξαναδείς στο "πάτωμα"...
    Κατά τ' άλλα δεν μετάνιωσα στο παραμικρό για τίποτ' άλλο που έκανα στο BDSM...
    Ενώ ως προς εκείνα που θα ήθελα να κάνω, καλά να είμαι κατάφερα να τα ζήσω...
    Άρα, δεν έχω κανένα "άχτι"...

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δεν μετανιώνω για τίποτα, δεν ξανασκέφτομαι τίποτα, απολαμβάνω τα πάντα.
    πρίγκηψ Κάρολος-Ιωσήφ της Λιν, 1735-1814, Αυστριακός στρατάρχης

9. Δεν μετανιώνω για τίποτα, πέρα από χαμένο χρόνο.
    Ακόμα και κάποια λάθη μέρος της ζωής μας είναι.

10. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

εχουμε το παρον να μας πιεζει μονο το παρελθον μας ελειπε.εκτος απο καποιες αναλαμπες που μου ερχονται καπου καπου το παρελθον δεν με απασχολει

11. brenda

brenda FU very much

Σ΄αυτήν την ζωή τελικά νομίζω ότι μετάνιωσα μόνο γι αυτά που δεν έκανα...από τα υπόλοιπα, νομίζω ότι ουσιαστικά μετανιώνω μόνο για την απόφασή μου να παντρευτώ....
    έπρεπε να είχα καταλάβει από την αρχή ότι δεν είμαι εγώ για τον γάμο και ο γάμος για μένα...  

12. whisperer

whisperer Regular Member

Δε μετανοιωνω,μαθαινω...αλλωστε οτι εγινε οταν εγινε το ηθελα τοσο πολυ