Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχουμε πράγματι όλοι κάποιο φετίχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος folha, στις 7 Ιανουαρίου 2016.

?

Υπάρχουν αντικείμενα που σας διεγείρουν σεξουαλικά;

1. Ναι

21 vote(s)
    52,5%
  2. Όχι

19 vote(s)
    47,5%
  1. folha

folha deja vu

Έχω συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό ότι δεν έχω κάποιο φετίχ, δηλαδή δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο που να με διεγείρει σεξουαλικά. Αναρωτιέμαι λοιπόν όσοι θεωρούν ότι έχουν φετίχ, έχουν πράγματι ή χρησιμοποιούν τη λέξη μεταφορικά για να δηλώσουν ότι τους αρέσει κάτι, χωρίς όμως να υπάρχει πραγματικά σεξουαλική διέγερση; Προφανώς δεν εννοώ τη χρήση του αντικειμένου, πχ λιώσιμο κεριού, χτύπημα με ζώνη, κλπ...
    (και προφανώς είμαι το πρώτο όχι   )

μια στατιστική

Λεξικό της κοινής νεοελληνικής:
    φετίχ το [fetíx] Ο (άκλ.) :1. αντικείμενο θρησκευτικής λατρείας των πρωτόγονων λαών, στο οποίο αποδίδονται υπερφυσικές δυνάμεις και ιδιότητες: Tο φυλαχτό εκπληρώνει μια μαγική λειτουργία παρόμοια με αυτήν του ~ των πρωτόγονων πολιτισμών.2. καθετί στο οποίο αποδίδεται μια υπερβολική σημασία, που ξεπερνάει την πραγματική αξία του, τις πραγματικές του ιδιότητες: Kάνω κτ. ~. Tο ~ του είναι το χρήμα.3. (ψυχ.) αντικείμενο που διεγείρει σεξουαλικά το φετιχιστή: ~ του είναι τα μαύρα εσώρουχα.

Τι είναι φετίχ;
    Ο φετιχισμός όπως θα τον αναγνωρίζαμε σήμερα, εμφανίστηκε στην Ευρώπη στον 18ο αιώνα και εδραιώθηκε ως ευδιάκριτο σεξουαλικό φαινόμενο στο δεύτερο μισό του δέκατου ένατου αιώνα. (Steele, 1996). Ο σημερινός φετιχισμός συνδέεται με τη διαστροφή που περιλαμβάνει μια σεξουαλική ένωση με ένα άψυχο αντικείμενο (Wedeck, 1963) Ο όρος προκαλεί τις εικόνες της αισθησιακής σεξουαλικής πράξης, ανώμαλη έλξη σε είδη ρουχισμού όπως τα ψηλά τακούνια, παπούτσια και τα μέρη σωμάτων, δηλαδή πόδια. Στην προηγούμενη δεκαετία, ο φετιχισμός έχει γίνει όλο και περισσότερο εμφανής σε μια ευρείας ποικιλίας συμπεριφορά μερικών, χωρίς να υπάρχει σεξουαλική έλξη (Nersessian, 1998).

Last edited: 7 Ιανουαρίου 2016
  2. Soraya

Soraya Guest

Ναι, τα μαστίγια κάθε είδους με αγαπημένο το flogger

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Διεγείρομαι από τα ψηλοτάκουνα, να τα φοράω εγώ όπως επίσης με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με βαμμένα νύχια και σε άλλες γυναίκες. Τις περισσότερες φορές, μόνο έτσι μπορώ να λειτουργήσω σεξουαλικά, τα θεωρώ σχεδόν απαραίτητα.

Αντίστοιχα τις μαύρες αρβύλες στους άντρες, όσο πιο πολύ κορδόνι τόσο το καλύτερο.

4. bumblebee

bumblebee Contributor

Ωραιο νημα αυτο. Εχω την εντυπωση οτι πιο πολυ μετραει οχι το ιδιο το αντικειμενο, αλλα το τι θα γινει με αυτο το αντικειμενο. Ετσι ενα αγγουρακι για παραδειγμα, σου φερνει στο πιο μυαλο εκ πρωτης οψεως μια πληθωρικη βαρβατη χωριατικη σαλατα, με μπολικη φετα, αλλα αν χρησιμοποιηθει αλλιως το αγγουρακι, ετσι λιγο με φαντασια, μετα θα βλεπεις αγγουρακι και θα σου φερνει στο μυαλο..αλλα πραγματα και αντι για χωριατικη ...θα το τρως ομο, στυλ λολιποπ  , Μη σου πω οτι θα κοιμαστε και παρεα   λολ.Αρα εγω λεω το αντικειμενο μονο του ΟΧΙ, το αντικειμενο ως εργλειο για... ΝΑΙ

5. Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

6. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Τπτ σε αγγουρακι + γιαουτρακι +σκορδακι δεν εχουμε ? !

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Bullwhip, single tail whip, chastity belt

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...
    Κάνα υποκείμενο...?  

9. folha

folha deja vu

@Θρυαλλίς ορίζεις το φετιχισμό ακριβώς όπως τον αντιλαμβάνομαι  

@thief είχε τζατζικάκι από τα χεράκια μου* στο ψυγείο, αλλά όχι πια (* προστιθέμενη αξία στα υλικά που ζήτησες   )

@bumblebee, @sokolata ζούμε ιστορικές στιγμές! αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη που συνέβαλα σε αυτό έστω και άθελά μου!

@Koproskylo μπααα... αρχίζει από υπό, με κανένα Κ-ατηγορούμενο είναι πιο πιθανό  

@Estelwen, @sweet_release κορίτσια το κοπρόσκυλο με ερωτεύτηκε: έχει κουοτάρει φράσεις μου από όοοολα τα θέματα που ξεκίνησα το 2016!!! love is in the air...  

Last edited: 8 Ιανουαρίου 2016
  10. Το φετίχ μου είναι η γυναίκα ως αντικείμενο (του πόθου) πολλαπλών χρήσεων.

11. Dapom

Dapom Contributor

Με πρόλαβε ο @peleas

12. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι φετίχ. Για πολλούς είναι άγνωστη λέξη και για ακόμη περισσότερους δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον και καμία εφαρμογή και πρακτική στην καθημερινότητά τους και την ερωτική τους ζωή. Τους καλύπτουν και τους αρκούν άλλα πράγματα. Είτε γιατί δεν έτυχε είτε γιατί απορρίπτουν κάθε τι φετιχιστικό.

Προσωπικά εδώ και χρόνια τοποθετώ κάποια φετίχ πολύ ψηλά στις αδιαπραγμάτευτες σχεδόν προτιμήσεις και "θέλω" μου, για να μπορέσω να λειτουργήσω και να περάσω καλά τόσο εγώ όσο και η σύντροφός μου.

Κάποια πράγματα και καταστάσεις με μεταμορφώνουν πραγματικά. Είτε προς το χειρότερο, όταν δεν τα έχω, είτε προς το καλύτερο, όταν είναι αυτό, που θέλω. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου φανατικό (πολυ)φετιχιστή, όσο κι αν αυτό έχει μεγάλο τίμημα κάποιες φορές.