Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχουμε πράγματι όλοι κάποιο φετίχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος folha, στις 7 Ιανουαρίου 2016.

?

Υπάρχουν αντικείμενα που σας διεγείρουν σεξουαλικά;

1. Ναι

21 vote(s)
    52,5%
  2. Όχι

19 vote(s)
    47,5%
  1. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα tattoo κ τα piercings στις κοπελλες. Tα έχω ανάγκη σχεδόν στο 100% για να διέγερθω σεξουαλικα. Παλιά που δεν ήταν τοσο της μόδας, αν μια κοπελλα δεν είχε 2-3 σκουλαρίκια έστω στα αυτιά, δεν υπήρχε περίπτωση να την κοιταξω.

Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ το εναλλακτικό ντύσιμο σε οποιαδήποτε μορφή του.

2. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Θα συμφωνησω με τον @bumblebee ..... ως προς το αντικειμενο κ τη χρησιμοτητα του.

Τρελλαινομαι για τα μαστιγια...αλλα οχι ως αντικειμενο. Απο μονο του μου ειναι αδιαφορο, αλλα η εικονα του επανω στον συντροφο μου ( και οχι στον οποιοδηποτε) κανει την διαφορα.

Last edited: 8 Ιανουαρίου 2016
  3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Α, τοτε να βαλω κ το playstation στην λιστα μου  

4. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Tι είναι αυτό τώρα, τσίγκλισμα; μπφ. Δεν ξέρουμε την άποψη του. Μας ενδιαφέρει;  
    Kαι κάτι άλλο. Γιατί να βάλουμε στη μέση έρωτες και πρασσινάλογα; Δεν μπορούμε να μοιραστούμε όλες μαζί την απόλαυση και τον @Koproskylo;

Τώρα, για να απαντήσω και στο όμορφό σου νήμα, το σκέφτομαι από χθες. Τελικά δεν έχω φετίχ. Το μόνο που χρειάζομαι σε overdrive είναι το μυαλό όλων των εμπλεκομένων (χαχα, αναρωτηθείτε πόσα άτομα εννοώ). Αλλά εφόσον δεν είναι άψυχο, as per Wedeck, 1963, μάλλον δεν παίζει.

Εκτός αν πρόκειται γι' αυτό:

5. folha

folha deja vu

ναι, ναι, ναι, τσίγκλισμα ήταν, με κατάλαβες!

το κοπρόσκυλο είναι ιδέα (folha, 2016) οπότε τον μοιραζόμαστε άνετα  

αγαπητή συναφετιχίστρια, ψήφισες στην ψηφοφορία; έχει εξελιχθεί σε ντέρμπι και δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος!!!

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Παντως στα δικα μου φετιχ, αν δεν τα κραταει το χερι, που επιθυμω να με διοικησει, δεν ειναι λειτουργικα.

7. estelwen

Βρε βάλε παπάκια και τα σχετικά όπως κάνω εγώ, αλλιώς ο @Koproskylo δεν θα πάρει χαμπάρι και θα χάσουμε τις φαρμακερές του ατάκες!
    Τι λες τελικά, χρειαζόμαστε την συναίνεση του για το μοίρασμα;
    Επήσης ψήφισα, σεβαστή μου μη-φετιχίστρια. Τα exit poll μας δείχνουν νικητές, λες να είναι κακό;

8. folha

folha deja vu

Νόμιζα ότι το είχα ξαναπεί, η αποψη του @Koproskylo και προφανώς η συναίνεσή του είναι μια λεπτομέρεια που δεν μας αφορά, τον μοιραζόμαστε μεταξύ μας και τον μοιράζουμε σε όσους εγκρίνουμε εμείς  

Μεταξύ μας (μία που το διάβασες, μία που το ξέχασες) δεν βάζω παπάκια, γιατί έχω διαπιστώσει, ότι είτε με είτε χωρίς... γραμμένες μας έχει!!!

Σχετικά με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ομολογώ ότι με έχουν ξαφνιάσει. Περίμενα ότι θα είμασταν μια μικρή μειοψηφία!!! Από τη μια χαίρομαι για την πρωτιά, από την άλλη έχω συνηθίσει να είμαι με τους ηττημένους. Προβληματίζομαι...τι θα κάνω με την ενδεχόμενη νίκη;  

9. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα (10-8 υπέρ του όχι) μου προκαλούν εντύπωση, δεδομένου ότι το παρόμοιου περιεχομένου νήμα "ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα με το οποίο έχετε καυλώσει" βρίθει από απίθανα αντικείμενα. Κανένα από αυτά δεν αποτελεί φετίχ? Μιλάμε για "τυχαία καύλα"? Εκεί που περπατούσα αμέριμνος, καύλωσα με το πόμολο μιάς πόρτας?  

Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βουδουσουμίας?

10. estelwen

Μεσιέ, νομίζω ότι άαααλλο φετίχ και άλλο κάτι να καυλώνει έστω en passant. Όχι "τυχαία καύλα", στιγμιαία καύλα. Μμμ, ωραία χέρια. Ωωω, ωραίες γόβες.
    Οπότε και δικαιολογείται το νήμα "περίεργη καύλα" που ανέφερες. Eγώ πόσταρα αυτό...

Το ίδιο το βασίλειο;

ΥΓ Αν ΟΛΟ το ποστ σου ήταν τρολιά, σόρυ αλλά ακόμα δεν έχω πιεί αρκετό καφέ να το πάρω χαμπάρι.

11. folha

folha deja vu

@peleas, στο νήμα που λες εγώ είχα αναφερθεί σε τυχαία καύλα. Νομίζω ότι κάτι που καυλώνει κάποιον συστηματικά παύει πλέον να είναι περίεργο, γίνεται φετίχ...
    Δηλαδή αντιλαμβάνομαι κατά κάποιο τρόπο το περίεργο, ως κάτι μη αναμενόμενο για εμένα.

12. Μου ακούγεται λογική η εξήγησή σας, ωραία μου κυρία, αν και σκέφτομαι ότι (en) voyant votre jambes θα μου ήταν αδιανόητο να μιλήσω περί "στιγμιαίας" καύλας...