Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχουμε πράγματι όλοι κάποιο φετίχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος folha, στις 7 Ιανουαρίου 2016.

?

Υπάρχουν αντικείμενα που σας διεγείρουν σεξουαλικά;

1. Ναι

21 vote(s)
    52,5%
  2. Όχι

19 vote(s)
    47,5%
  1. Τυχαία καύλα? Ο μόνος τρόπος να το κατανοήσω αυτό είναι να είμαι ήδη "φτιαγμένος" για κάποιο λόγο και το αντικείμενο που θα δω μπροστά μου να μου ξυπνήσει το συνειρμό που με έφτιαξε. Τότε όμως δε μιλάμε για το ίδιο το αντικείμενο ως πρόξενο καύλας. Σωστά?

2. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Comportez-vous de manière, m'sieur, qu' est-ce qu'il se passe? [μτφρ. Καλά ντε, τι έπαθες βρε φίλε;].

Δημόσιο πέσιμο, pardon my French? τσκ τσκ τσκ. Άλλα περίμενα από τον φιλόσοφο της παρέας.
    Ω καιροί, ω ήθη, αχ βαχ κλπ.

3. Πέσιμο? Quelle decadence! Δημοσία έκφρασις θαυμασμού, κυρία μου! Οι φιλόσοφοι τυγχάνουν και φιλότεχνοι...

4. folha

folha deja vu

χμμμ... @peleas ίσως πρέπει να σου τύχει για να πιστέψεις ότι μπορεί να συμβεί χωρίς να είσαι από πριν φτιαγμένος.
    θα προσπαθήσω να δώσω ένα γυναικείο  παράδειγμα: ας πούμε ότι έχω τη συνήθεια να κοιτάζω βιτρίνες κοσμηματοπωλείων ή πάγκους και να χαζεύω τα βραχιόλια, χωρίς να νιώθω καμία διέγερση. Κάποια μέρα όμως βλέπω ένα βραχιόλι και ξαφνικά λιώνω με τη θέα του. Αυτό για μένα είναι η τυχαία καύλα.

5. Δε μου έχει τύχει, εφ' όσον όμως έτυχε σε εσένα, αγαπητή, ανακαλώ το σκεπτικό μου  

6. estelwen

Φιλότεχνοι; Γι' αυτό οι εμπειρογνώμονες του Sotheby's προσπαθούσαν να με βάλουν σε πλειστηριασμό...

7. Μα, στην περίπτωσή σας δε μιλάμε για έργο κάποιου καλλιτέχνη, αλλά του μέγιστου δημιουργού: Της Φύσεως. Η αξία των έργων της είναι ανεκτίμητη...

8. estelwen

Υeah, right, με κάθε έννοια.

ΥΓ Ένα από τα παρατσούκλια μου - no, seriously - είναι πανούκλα. Άλλο ανεκτίμητο έργο της φύσης.

9. Δεν θα επιθυμούσα να αναβιώσουμε την επιχειρηματολογία του Βολταίρου εναντίον του Λάιμπνιτς, αλλά κάθε έργο της φύσης είναι τουλάχιστον θαυμαστό. Απλά στην περίπτωση των γαμπών σας το θαυμαστό συνομιλεί με το καλαίσθητο  

10. estelwen

Σου έχω πει και σε πμ, κόψε τα ληγμένα.     

ΥΓ "των γαμπών σας"; Κάτι σε ζαμπον μου κάνει.  

11. Ολίγον jamon serrano θα ήτο ότι πρέπει αυτή τη στιγμή. Ακόμα και ληγμένο  

12. estelwen

Την αλλαντίαση να προσέξεις, αρκεί να μην υπάρχει σύνδεση καμία με τα πόδια μου.