Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχουμε πράγματι όλοι κάποιο φετίχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος folha, στις 7 Ιανουαρίου 2016.

?

Υπάρχουν αντικείμενα που σας διεγείρουν σεξουαλικά;

1. Ναι

21 vote(s)
    52,5%
  2. Όχι

19 vote(s)
    47,5%
  1. Νηρηίς

Νηρηίς Guest

ίσως αυτο το αποκρουστικό δέος της Γεωμετρίας ως μάθημα πρόπερσι,μετουσιώθηκε σε μια τελείως διαφορετική αντίδραση μου πλεον..
    η οποία ενεργοποιείται πιο άμεσα στη θέα ενός χάρακα και αμέσως μετα κάποιου διαβήτη..

2. folha

folha deja vu

όσο μετράει αυτό:

3. φετιχ ειναι μια καλοπεροιποιημενη γυναικα χωρις απαρετιτα να ειναι η κουκλαρα..που ομως ξερει να ντυνεται με γουστο και φινετσα....να καμαρωνεις να την κυκλοφορεις και οχι να .....

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Μα μπορούν οι άνθρωποι να είναι φετίχ; Δε νομίζω  

5. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Ω ναι, αν είσαι αυτός...

6. margarita_nikolayevna

Χαχα!! Κατανοώ αλλά και πάλι  

7. φυσικα και μπορουν οταν καταφερη ο εκαστοτε συντροφος σου να σε κεντριζει να σε εξιταρει και να σε κανει να τον θελεις ολο κια περισσοτερο και να θελεις να περνας περισσοτερο χρονο μαζι του τοτε ναι γινετε το φετιχ σου......

8. margarita_nikolayevna

Αυτό δεν είναι φετίχ  
    Είναι πολλά άλλα!
    Καύλα, εξάρτηση, καψούρα, έρωτας...
    Αλλά φετίχ δεν είναι  
    Φετίχ είναι ένα αντικείμενο όταν σε αυτό προβάλλουμε το σύνολον της ερωτικής - σεξουαλικής μας επιθυμίας  

9. Dean

Dean Regular Member

Εγώ έχω ένα περίεργο φετίχ. Είναι το κάπνισμα. Ή όπως είναι γνωστό στον κόσμο του internet, "Smoking Fetish" ή και στα ελληνικά καπνολαγνία.

10. ε καλα δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας.... οπως το δει ο καθενας...... 

11. whisperer

whisperer Regular Member

12. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ανδρικά κουστούμια