Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω μία απορία...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος WisDomme, στις 8 Δεκεμβρίου 2006.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δεν φανταζεσαι τι ξυλο εχω φαει στο σχολειο γι΄αυτο το δευτερο "μ" στο "αμεσο" .....  

    παντως ... θα προτιμουσα να ξεστομισω πρωτος την φραση μου , παρα να με προλαβει ο αλλος και να συμπληρωσει "δεν εχω προβλημα" .... "μολις θα εχω θα σου πω.." ... ιδιως οταν δεν γνωριζει απο στατους ....
    Οτι συνεπαγεται μεσα στο κεφαλι του αλλου μαζι με το "δεν εχω προβλημα" , δικαιως ενοχλησε την DarkDesire , αφου παραπεμτει τον συνειρμο σε κατι με λιγοτερο ενθουσιασμο απο τον επιθυμητο ..... την χλιαροτητα αυτη δεν μπορεις να την αλαξεις .. μπορεις ομως να αρχισεις να υλοποιεις την εικονα του δικου σου στατους ... και φυσικα η προταση - απαντηση σταματα πριν την λεξη "προβλημα" , την οποια σε καμια περιπτωση δεν επαναλαμβανουμε ...
     
    Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2006
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    χαχαχα! Καλέ μου isnogood! Ο τονισμός της λεξέως άμεση δεν έγινε με σκοπό να σου υποδείξω την ορθογραφία της (κάτι τέτοια κάνω μόνο στον Χάινριχ!) αλλά μου ξέμεινε καθώς έγραφα και έσβηνα την απάντηση μου. Κάτι ήθελα να πω για δεύτερη απάντηση...δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς.

    Είδες που χάνομαι και εγώ ώρες ώρες;

    Αστάρτη
     
  3. WisDomme

    WisDomme I am just Myself - that's all.

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Μία διευκρίνηση που ίσως δν έδωσα... Η Κατερίνα δν συμβαδίζει μαζί μου... Φρικάρει... Την σκοτώνει, δν μπορεί όμως να μου πει άμμεσα την άποψή της απλώς και μόνο επειδή θέλει να μου λέει πως είναι τέλεια μαζί μου... Εγώ θέλω να της αρέσει, να μου το δείχνει, να με πλησιάζει, να το ζητάει... Τώρα το όλο σκηνηκό το βλέπει σαν μαρτύριο... Δν την φτιάχνει κάτι τέτοιο. Και πιστεύω πως το οτι με αγαπάει δν θα κρατήσει εάν συνεχίσω να την πιέζω... Δεν μπορεί καν να με πιστέψει ότι μπορώ και την αγαπάω παρόλαυτά που της κάνω... Δν με καταννοεί...

    Θα δοκιμάσω πάντως μία σταδιακή εκπαίδευση (κάτι που έχω κάνει ήδη, αλλά θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή ίσωσ πιο προσεκτικα) και αν φτάσει πάλι η κατάσταση σε αδιέξοδο θα δοκιμάσω να την φέρω στα άκρα τησ... Ποτέ δν ξέρεις πότε θα του βγει του άλλου...

    Να σται καλά όλοι σας... Έχει πολύ ενδιαφέρον να συζητάει κανείς με σας (ως επί τω πλείστον...)  
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αν και οι νεες πληροφοριες προκαλουν ... καποια σχολια .. εντουτης θα περιοριστω στο να αποσυρω απλα την προταση μου μιας και σε καμια περιπτωση , δεν ειναι η καταλληλη ...
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Το ποστ είναι μιά χαρά εδώ που είναι και δεν έκανες καμμία βλακεία αντιθέτως έκανες πολύ ωραία που έβαλες ένα προσωπικό θέμα αρκετά ουσιαστικό εδώ.

    Αν καταλαβαίνω καλά μιλάς για σχέση με άπειρη σκλάβα.

    Λογικά, και λέω λογικά γιατί εγώ είμαι εκπαιδευόμενη σκλάβα και όχι Κυρίαρχη και έτσι δεν μπορώ να ξέρω, το πρώτο που κάνεις αναλαμβάνοντάς την είναι να δεις αν έχει το κύτταρο. Αν είναι καλό υλικό για σκλάβα, αν της βγαίνει η υποταγή για την υποταγή και όχι από έρωτα.

    Το ότι τα δέχεται όλα είναι μία ένδειξη υποτακτικότητας και μάλιστα σχετικά ώριμης και χωρίς αρνήσεις. Εξήγησέ της ότι δεν σε χάνει έτσι και αλλιώς, κατεύνασέ της την ανασφάλεια που όλες οι σκλάβες νομίζω νιώθουνε και δες τότε τί θα κάνει, θα συνεχίσει να τα δέχεται όλα; Μπορεί να νομίζει ότι πρέπει να τα δέχεται όλα για να δείχνει καλή σκλάβα. Αλλά αν μπορεί και τα δέχεται λέει πολλά. Εξαρτάται βέβαια και από το τί δέχεται.

    Δεν σου λέει τί θέλει... αυτό το καταλαβαίνω για πρόβλημα και μάλιστα σε κοινότητες του εξωτερικού αυτοί οι σκλάβοι που δεν λένε τί θέλουν και βγάζουν μπροστά ένα "ότι θέλετε Εσείς Κύριε ή Κυρία" λέγονται black holes και θεωρούνται μεγάλος μπελάς.

    Θέμα ανωριμότητας. Φυσιολογικό στα πρώτα στάδια όταν ένας υποτακτικός δεν ξέρει, συσχετίζεται και με την ανασφάλεια. Δύο πράγματα μπορείς να κάνεις. Άνοιξέ της την όρεξη καλά - καλά για τα πάντα και μετά άστην διεγερμένη (υποχρεωτικά) και ανικανοποίητη. Πλήρως ανικανοποίητη. Μέχρι ν αρχίσει να λέει. Θα πει. Μάθε την να εκτίθεται μπροστά σου και να της αρέσει να εκτίθεται.

    Αλλο, βάλτην να ψάξει για σένα. Τί νομίζει ότι θα σε ικανοποιούσε; Ούτε κι εσύ το ξέρεις, ξαφνικά. Δες τί θα σου πει. Είναι αυτά που έχει προβάλει πάνω σου. Θα βγάλεις ενδιαφέροντα συμπεράσματα πιστεύω.

    Άλλη ιδέα. Δωσ της τασκ την checklish of submission. Βαλτην να σου γράψει για το καθένα από αυτά που διαβάζει εκεί μέσα, τί σκέπτεται και χωριστά, τί αισθάνεται.

    Το θέμα "Σας αγαπώ Μαντάμ και γι αυτό κάνω ότι κάνω" τώρα. Αυτό για μένα είναι μεγάλο ζόρι γιατί προοιωνίζει και πολύ κακά στερνά στη σχέση. Θυματοποίησή της δηλαδή στα μάτια της. "Εγώ που τόσα έκανα επειδή τα ήθελε αυτή και τώρα το διαλάμε" κλπ. κλπ.

    Καθοδήγησέ την να συνειδητοποιήσει μόνη της που είναι το κίνητρό της η υποταγή και που η αγάπη της για σένα που είναι λίγο νωρίς ίσως για να την έχει.

    Αν είναι σοβαρή η σχέση και θέλεις να πάτε μακρυά μαζί, μία συναισθηματική πειθαρχία είναι απαραίτητη για την άπειρη σκλάβα. Συναισθηματική πειθαρχία εδώ σημαίνει να μάθει μέσα της να αναγνωρίζει σωστά τα συναισθήματά της. Και να ξεχωρίζει έρωτα από υποταγή.

    Θα χρειαστεί την καθοδήγησή σου.

    Εύχομαι να είναι απολαυστικός ο δυσκολος δρόμος που ξεκινάτε μαζί