Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ήταν η πρώτη φορά...;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος lenaki, στις 1 Φεβρουαρίου 2010.

1. lenaki

lenaki New Member

Είναι η πρώτη φορά που θα μοιραστώ κάτι προσωπικό μου μαζί σας. Kαι στη πραγματικότητα είναι η πιο προσωπική μου εμπειρία.
    Όταν ήμουν πιτσιρίκα, εκεί γύρω στα 14 με 15 ήμουν με το Πέτρο(φυσικά το όνομα του δεν ήταν Πέτρος, αλλά δε θα ήθελα να το αναφέρω). Πιτσιρίκια και οι 2 και εντελώς άπειροι χαιρόμασταν ο ένας τη παρέα του άλλου, ανταλλάσαμε φιλιά και χάδια και τίποτα παραπάνω. Η χαρά μασ ήταν απερίγραπτη όταν μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας, οι 2 μας, στο σπίτι του ή στο δικό μου.Μου το είχε πει ότι το πιο ωραίο εξωτερικό μου στοιχείο ήταν το στήθος μου και εγώ καμάρωνα. Μου άρεζε τόσο όταν μου χάιδευε το στήθος και ακόμη περισσότερο όταν έπαιζε τη γλώσσα του στις θηλές μου.
    Ήταν διακοπές του Πάσχα και πήγα σπίτι του. Ξαπλώμένοι στο κραβάτι αγκαλιά με τα μισά μας ρούχα φορεμένα και τα άλλα μισα στο πάτωμα αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν όλο πάθος. Με φιλούσε και με χάιδευε και ένιωθα απίστευτα. Όταν είδε ότι είχα χαλαρώσει άρχισε να με φιλάει στο σώμα και να με χαιδεύει.Έδειξε όπως πάντα ιδιαίτερη προσοχή στο στήθος μου. Το απολάμβανα και του το έδειχνα. Οι θηλές μου είχαν πρηστεί και έδειχνε να καμρώνει που το κατάφερε. Μια στιγμή ένιωσα τα δόντια του. Ένα μικρό τσίμπημα στο σώμα μου. Πόνεσα λιγάκι καθώς είμαι ευαίσθητη στο πόνο. Είμαι ικανή με ένα απλό δυνατό σκούντημα στον ώμο να βάλω τα κλάμτα. Αλλά εκείνος ο πόνος ήταν διαφορετικός, μου άρεσε. Είδε ότι δεν έκανα τίποτα και συνέχισε να γλύφει το στήθος μου και να δαγκώνει τις θηλές μου. Ένιωσα ότι ήθελα να το κάνει πιο έντονα, να καταλάβω το πόνο.
    Πήρα το δάχτυλο του και το έβαλα στο στόμα μου. Το έγλειφα και το δάγκωνα κάθε φορά με διαφορετική ένταση και πίεση, το ίδιο έκανε και αυτός στις ρώγες μου. Μου άρεσε τόσο πολύ και καθώς απολάμβανα αυτό το τόσο ηδονικό πόνο, δάγκωσα τόσο δυνατά το δάχτυλο του που το τράβηξε απότομα από το στόμα μου και μου γύρισε μια δυνατή με την ανάστροφη του χεριού του.
    Έκείνη τη στιγμή ρύγισε όλο μου το κορμί. Μου άρεσε και κατάλαβα ότι άρεσε και στο Πέτρο. Μείναμε στο κρεβάτι εκεί αγκαλιά για ερκετή ώρα χωρίς να μιλάμε, μονάχα με είχε αγκαλιά.
    Την επόμενη μέρα μου ζήτησε να πάω ξανά σπίτι του. Χωρίς να χάνω χρόνο ετοιμάστηκα και πήγα όλο χαρά και προσμονή. Με χάιδευε πάνω από τα ρούχα με φιλούσε και ξαφνικά πήγε στη πόρτα μου είπε να ξεντυθώ και να γονατίσω και βγήκε από το δωμάτιο. Δίστασα στη αρχή αλλά τελικά ξεντύθηκα, γονάτισα όπως μου είπε και περίμενα. Δε ξέρω πόση ώρα έκανε αλλά από τη μουσική που ακουγόταν από το καθιστικό, είχα ακούσει τα 3 πρώτα τραγούδια από το αγαπημένο μας cd "Razorblade Romance" των HIM. Μάλλον με άφησε να τον περιμένω ένα δεκάλεπτο. Όταν μπήκε στο δώμάτιο είχα αποφασίσει να κάτσω στο πάτωμα επειδή είχα κουραστεί. Μου είπε όμως ότι σε αυτό το παιχνίδι αποφασίιζει αυτός για τους κανόνες. Και έτσι συνέχισα να στέκομαι γονατιστή όπωσ ήθελε.Φιλούσε τη πλάτη μου και κατέβαινε όλο και πιο χαμηλά, πάντα πάνω στη γραμμή της ράχης μου. Ήμουν γονατισμένη στα τέσσερα φορώντας μόνο το κυλοτάκι μου. Όταν τα χείλια του έφτασαν στο ύφασμα, σταμάτησε και το κατέβασε. Ένιωθα τόσο εκτεθημένη, νόμιζα οτι υπήρχαν 1000 άτομα στο ίδιο δωμάτιο. Τις σκέψεις μου διέκοψε ο ήχος του χεριού του πάνω στο κωλαράκι μου. Δε μπορούσα να με φανταστώ ποτέ ώς τότε έτσι. Το έκανε ξανά. Εγώ δεν αντέδρασα καθόλου. Έσκυψε κοντά μου και μου είπε: Δε νομίζω να τρόμαξες; Ένα παιχνίδι είαι μόνο, άν δε σου αρέσειι θα μου το πεις.
    Συνέχισε, με χτύπησε άλλες 2 φορές με το χέρι του και τότε του είπα: Μ' αρέσει. Είχε βγάλει από ώρα το παντελόνι του και ήταν στο πάτωμα. Τραβηξε τη ζώνη του και εκείνη τη στιγμή πάγωσε το αίμα μου. Ο ήχος ήταν πιο απολαυστικός από την επαφή της ζώνης στο δέρμα μου. Φυσικά και πόνεσα αλλά σκέφτηκα ότι μπορώ να ανατέξω λίγο ακόμα. Μου ζήτησε να μετρήσω μαζί του. Σκέφτηκα πόσες έχει σκοπό να μου ρίξει; Στις 11 σταμάτησε γιατί εγώ του το ζήτησα. Πονούσα λιγάκι, ήμουν εντελώς άπειρη, όπως είναι λογικό, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ. Σηκώθηκα και ξάπλωσα στο κρεβάτι, άρχισε να με φιλάει εκεί που με είχε κοκκινήσει. Μετά σηκώθηκε και πήγε στο καθιστικό, το cd είχε τελειώσει. Το έβαλε ξανά από την αρχή. Ήρθε στο δωμάτιο και μου είπε ότι μόλις ακούσω το "Join me in death" δηλαδή το αγαπημένο μας τραγούδι έπρεπε να πάω γονατιστή από το δωμάτιο του στο καθιστικό. Είχα 2 τραγούδια χρόνο να το σκεφτώ. Δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Έγυφε ο χρόνος και δε το κατάλαβα. Όταν άκουσα την εισαγωγή του τραγουδιού γονάτισα και σκέφτηκα θα πάω. Το σπίτι του Πέτρου δεν ήταν μεγάλο, το χωλ ήταν 3 βήματα, θα έκρυβα μια χαρά τη ντροπή μου. Με το που βγήκα όμως από το δωμάτιο γονατιστή όπως μου είχε πει με έπιασαν τα κλάματα. Δε ξέρω τι σκεφτόμουν. Δε ξέρω τι έφταιγε. Άραγε ήταν η ντροπή μου,οι στίχοι του τραγουδιού, η γύμνια μου κατά αυτό το τρόπο εκτεθημένη; Πραγματικά δεν ήξερα γιατι το έκανα αυτό. Τότε ήρθε κοντά μου με αγκαλιασε με φίλησε στο μέτωπο και με πήγε στο δωμάτιο. Ξαπλώσαμε στο κραβάτι με σκέπασε με τη κουβερτα και με είχε αγκαλιά, έτσι χωρίς να μιλάμε. Ώσπου σταμάτησα να κλαίω.
    To be continued...

2. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

μπράβο του για το φινάλε. κι εσένα επίσης που δοκίμασες και ξεπέρασες τα όρια σου.
    όμορφο να ζεις αυτό που θέλεις.
    περιμένουμε τη συνέχεια.

3. lenaki

lenaki New Member

Απάντηση: Ήταν η πρώτη φορά...;

Ευχαριστώ γε....ΟΡΓΙΕ για το σχόλιο σου. Το παράξενο ήταν οτι φερθήκαμε αρκετά ώριμα για το νεαρό της ηλικίας μας. Παρόλα αυτά όντας εντελώς ανίδεοι,τελικά το απολαύσαμε. Θα επανέλθω με τη συνέχεια.

4. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

η νιότη δεν έχει να κάνει και τόσο με την ωριμότητα και την υπευθυνότητα.
    μιλας ακόμα με τον Πέτρο? αν ναι πες του ενα μπράβο από μένα για τη στάση του σε όλα.
    και μετά να δεις ξύλο που θα φας που δημοσιοποίησες την ιστορία.
    χιχιιχιχχ

5. Georgia

Georgia Owned Contributor

Πολύ γλυκό 

6. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Ήταν η πρώτη φορά...;

Μμμμμμμ όντως .
    Και αθώο μπορώ να πω  

7. lenaki

lenaki New Member

Σκευτόμουν εκείνες τις μέρες συνέχεια όσα είχαν γίνει σπίτι του. Φοβόμουν μη τα πει σε κάποιο φίλο του ή μήπως με κάποιο τρόπο βγουν όλα στη φόρα. Ήμουν πολύ μπερδεμένη και αγχωμένη. Δεν ήξερα αν ήθελα να μιλήσω για αυτό σε κάποιον, ακόμη και στον ίδιο το Πέτρο. Έφερνα τις εικόνες στο μυαλό μου και έλεγα άξιζε το κόπο, τι σε νοιάζει, εσύ μια χαρά πέρασες.
    Μέσα στισ διακοπές του Πάσχα οι γονείς μου θα έλειπαν μερικές μέρες στο εξοχικό και εγώ έμεινα σπίτι. Ενημέρωσα το Πέτρο να έρθει, και του είπα οτι μπορεί να μείνει σε εμένα. Ήμουν όλο χαρά, δεν ήξερα τι να προσμένω. Καθόμασταν στο δωμάτιο μου και χαζολογούσαμε,χαιδευόμασταν και όλα αυτά τα τρυφερά που κάναμε σαν "παιδιά". Με ξέντυσε αργά ενώ με φιλούσε και μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η διαδικασία. Μου ζήτησε να γονατίσω και να μείνω μόνο με το κυλοτάκι μου. Τότε εκείνος βγήκε από το δωμάτιο μου και πηγε στο καθιστικό. Αυτοί οι δύο χώροι ενώνονται με ένα χωλ τουλάχιστον 5-6 μέτρα, το οποίο μου ζήτησε να διαβώ γονατιστή για να φτάσω σε αυτόν. Όση ώρα μου έλεγε τι ήθελε να κάνω είχε φτάσει στη πόρτα και με κοιτούσε. Τότε, από ντροπή μάλλον, έσκυψα και κοίταξα το πάτωμα. Πως θα το έκανα; Τη προηγούμενη φορά λύγισα στα 2 βήματα; "Τι περιμένεις;" τον άκουσα να μου λέει. Μάζεψα όλες μου τις δυνάμεις και ξεκίνησα να πηγαίνω αργά προς το μέρος του. Δε κατάλαβα πότε έφτασα μπροστά του. Δε μου είπε τίποτα. Και τότε σκέφτηκα οτι αφου κατάφερα να το κάνω αυτό δε θα ήταν και τόσο δύσκολο να το πάρω επιτέλουσ στο στόμα μου που ήξερα πόσο το ήθελε. Ξεκούμπωσα τη ζώνη του, ήταν εκείνη η καφέ ζώνη της πρώτης φοράς που έπειτα τη λάτρεψα, και άνοιξα το παντελόνι του. Δε φάνηκε να ξαφνιάστηκε, μάλλον τον ευχαριστουσε η πρωτοβουλία μου. Με σταμάτησε απότομα με σήκωσε και με έβαλε να σκύψω στη πλάτη μιας καρέκλας. Έβαλα τα χέρια μου στο κάθισμα και κρατούσα γερά. Νόμιζα οτι θα πέσω, οτι μου κόπηκαν τα πόδια. Έβγαλε τη ζώνη του από το παντελόνι και μου υπενθύμισε τι έπρεπε να κάνω. Ξεκίνησα και εγω να μετράω, άντεξα περισσότερο αυτή τη φορά. Στις 17 του ζήτησα να σταματήσει. Ο ήχος της ζώνης στο αέρα και ο πόνος μου άρεζαν αλλά τότε πίστευα πως δεν αντέχω άλλο. Έκανε το ίδιο με τη πρώτη φορά. Έσκυψε και άρχισε να με φιλάει στα σημεία που με είχε κοκκινίσει. Ήταν απολασυτικό. Ένιωθα υγρή ανάμεσα στα πόδια μου και καταλάβαινα και οτι και ο Πέτροσ ήταν ερεθισμένος. Άρχισε να με χαιδεύει,είδε πόσο υγρή ήμουν, με σήκωσε και με πήγε στο κρεβάτι. Τότε ήταν και η πρώτη μας φορά, και έπειτα μείναμε αγκαλια στο κρεβάτι.

---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:00 ----------

γε...ΟΡΓΙΕ, θα του μεταφέρω τα καλά σου λόγια.

Με το Πέτρο μιλάμε ακόμα. Ήμουν μαζί του ώσπου να τελειώσω το γυμνάσιο. Από εκεί και έπειτα μείναμε πολύ καλοί φίλοι και συμμαθητέσ στο λύκειο, και απλά τον λατρεύω. Δε ξέρει οτι ασχολούμε με το bdsm. Τα 2 τελαυταία χρόνια ζει στην Αγγλία λόγω σπουδών αλλά κρατάμε επαφή. Φυσικά, αστειευόμουν στην αρχή γιατί δε ξέρει ότι έχω δημοσιεύσει αυτή την ιστορία. Ξέρει μονάχα ότι όλα αυτά υπάρχουν γραμμένα από εμένα σε ένα μεγάλο "τερτάδιο σκέψεων" όπως το ονόμαζα τότε, το οποίο συμβουλεύτηκα πριν σας διηγηθώ την ιστορία μου.

8. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

είναι κοντά δυόμιση κι εγώ περιμένω που λέει ο γονίδης. δεν μπόρεσα όμως να αντισταθώ στο να μην διαβάσω τη συνέχεια όχι για το πιπεράτο του πράγματος αλλά για το στυλ της γραφής σου. καθηλώνει. είναι μοναδικά όμορφο.
    σε βλέπω να περπατας γονατιστή στο διάδρομο και να μετράς τα χτυπήματα με τη ζώνη από τον Πέτρο. κι αυτό οφείλεται στην γραφη σου. ίσως και να είναι έτσι γιατί τα θυμάσαι με αγάπη και νοσταλγία.
    πάω στοίχημα ότι ο Πέτρος έχει εξελιχθεί σε έναν καταπληκτικό Μάστερ κι αυτό γιατί ξέρει να φέρεται με στοργή και αγάπη ακόμα και όταν δίνει αυτόν τον ηδονικό πόνο.
    επίσης σαν καλός βανιλλάς με τις γυναίκες στη ζωή του φέρνεται τρυφερά όταν πρέπει.
    δεν είναι εύκολο αυτό πίστεψέ με.
    α και το καλό λένε το φυλάνε πάντα για το τέλος. έτσι δεν κάνεις κι εσύ ως η γράφουσα την ιστορία αυτή? τοτε θασου πω "ότι και Μάστερ γίνομε για την πάρτη σου αρκείνε έχει πάντα αυτή την ιστορίααγώνωνκαι δημοκρατίας πίσω του.

9. lenaki

lenaki New Member

δεν μπόρεσα όμως να αντισταθώ στο να μην διαβάσω τη συνέχεια όχι για το πιπεράτο του πράγματος αλλά για το στυλ της γραφής σου. καθηλώνει. είναι μοναδικά όμορφο.

Σε αυχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχω μια ροπή στη συγγραφή λόγω επαγγέλματος, είμαι δημοσιογράφος, αν και έχω έφεση στη απλή και λιτή συγγραφή των ρεπορτάζ. Ίσως να είναι η νοσταλγία που με έκανε να αφηγηθώ τα γεγονότα.

πάω στοίχημα ότι ο Πέτρος έχει εξελιχθεί σε έναν καταπληκτικό Μάστερ κι αυτό γιατί ξέρει να φέρεται με στοργή και αγάπη ακόμα και όταν δίνει αυτόν τον ηδονικό πόνο.

Με την απορία θα μείνω και εγώ. Μιλάμε για σχέσεις και για sex αλλά ποτέ δε μου έχει πει κάτι τέτοιο. Μια φορά μονάχα ενώ εγώ ήμουν σε vanilla σχέση μου ζήτησε να θυμηθούμε τα παλιά, αλλά δεν ενέδωσα. Από αυτό το στοιχείο όμως δε μπορώ να του βάλω τη ταμπέλα του master γιατί πιστεύω ότι η δεδομένη στιγμή του είχε ξυπνήσει αυτές τις αναμνήσεις.

10. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

Re: Απάντηση: Ήταν η πρώτη φορά...;

με το καλό και στα πούλιτζερ. είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μια μέρα θα το κερδίσεις το βραβείο. μέχρι τώρα πάντως κέρδισες εμένα αν και δεν "λέω" τίποτα.

11. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Παιδιά, sorry για την διακοπή του κονέ... 

lenaki, ήταν πολύ καλή η αφήγηση σου γι΄ αυτά που έζησες μικρή.

Να έρθεις στις συγκεντρώσεις μας για να γνωρίσουμε την δημοσιογράφο του φόρουμ μας... και από κοντά!

12. lenaki

lenaki New Member

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τη πρόσκληση