Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ήχοι της γειτονιάς

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 11 Αυγούστου 2010.

1. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Ήχοι της γειτονιάς

5.30 το πρωι σημερα πετεινός!!!!! που βρεθηκε ο πετεινος στην Θεσσαλονικη στο κεντρο της καλαμαριάς αναρωτιέμαι..
    Υποθέτω πως θα ήταν ήχος απο ξυπνητηρι.
    Ηταν όμορφη αισθηση όμως η εικονα ενός πετεινου ανεβασμένου κάπου ψηλα να τεντώνει τον λαιμο του, κοιτάζοντας προς την ανατολή και να δίνει την εκκίνηση της νέας μέρας.

2. thelma

thelma Regular Member

Πουλακια....το εγερτηριο με τη τρομπετα....την πρωινη πτηση....κουδουνακια απο προβατα....που και που κανενα αυτοκινητο...ηχους της φυσης...

3. MastroMitsos

MastroMitsos New Member

Mενω σε μια πολυκατοικια, η οποια εχει το χαρακτηριστικο , οτι δεν ακουμπαει σε καμμια αλλη κατοικια διπλα! ευτυχως εχουμε απεναντι κ διπλα, κατι μονο η διπλοκατοικιες(αν κ πριν 15,20 ημερες,γκρεμισαν την μια,κ θα ετοιμαζουν πολυκατοικια μαλλον . Ετσι εχουμε μια σχετικα πολυ μεγαλη ησυχια , κ οι δικοι μου στην πολυκατοικια ειναι πολυ ησυχα παλικαρια!

Ειμαι εδω πανω απο 14 χρονια κ μονο μια φορα ειχα ακουσει απο το διπλα διαμερισμα,του μονιμα καραβανα 1 βραδυ μονο, να φωναζει καποια αχ βαχ(σκετο)!!!!!!!!!!!

Το διαμερισμα αυτο, ενοικιαστηκε περυσι σε ενα ζευγαρι,σχετικα νεαρο,γυρω στα 30 με 35 η γκομενα,κ λιγο παραπανω ο ανδρας!
    Το λοιπον το ζευγαρι επι 1 η 1,5 μηνα σχεδον καθε μεσημερι γυρω στις 4 με 4.30 γαμιοταν! Αλλα πως; δεν ξερω.. το μονο που ακουγα( μας χωριζει ενας τοιχος 20εκατοστων), ηταν ενα ααχ ναι αααχχχ ναιιιι , επι 10 με 15σεκοντ, κ υστερα το χαος!
    Αυτο ηταν μετα τον πρωτο καιρο το χαος! μια ατελειωτη ησυχια!
    Αυτα απο την πολυ ησυχη γειτονια μου...
    Αλλη φορα θα σας πω για τον καραφλα που ειναι 12 ωρες στο απεναντι μπαλκονι εξω,χειμωνα χιονια, ζεστη 50οκελσιου, αυτος εκει, με το τσιγαρο κ το λαπτοπ(ειχε ασχημη γκομενα) τωρα ομως....
    Συνεχιζεται....

4. ae1969

ae1969 Regular Member

Η απόλυτη σιγή!

Το τελευταίο αυτοκίνητο πέρασε πριν καμιά δεκαριά λεπτά - ήταν το τελευταίο δρομολόγιο της λεωφοριακής γραμμής που περνάει έξω από το σπίτι μου.

ΥΓ. Απορία: Αύριο το πρωί που στις 8.30 πρέπει να πάω στο γραφείο, πόσους ανθρώπους και αυτοκίνητα θα συναντήσω άραγε;

5. mindtrap

mindtrap Regular Member

ησυχια ,κατι σκυλια που γαυγιζουν καθως που και που περναει κανενα αυτοκινητο ..........α και μην ξεχασω και ανεμηστηρας απο τον υπολογιστη,...........παντως ειμαι ευτιχισμενος που δεν ακουω οτι τις υπολοιπες 345 ημερες του ετους.........αντε και καλη επιστροφη μας