Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλα του γάμου δύσκολα !!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος danos, στις 14 Φεβρουαρίου 2010.

1. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Όλα του γάμου δύσκολα !!!

Κάθε αρχή και δύσκολη φίλε μου,μια απόφαση είναι . 
    Να και γω το αποφάσισα , πριν από λίγο έκανα μια πρόταση γάμου και περιμένω απάντηση ,για να δούμε , όλο αγωνία είμαι:scared:

2. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Κανόνας 1:
    Εάν δεν κάνεις υποχωρήσεις (ναι ναι σαν αυτές που κάνεις και σε μία απλή σχέση) το παιχνίδι έχει χαθεί.Και υποχωρήσεις κάνουν και οι 2.Όχι μόνο ο ένας.Και μη μου πει κάποιος ότι σε μία σχέση του δεν έχει κάνει ποτέ υποχωρήσεις ,θα είναι ψεύτης!!!

3. danos

danos Regular Member

Πολύ πολύ πολύ σωστός , πάμε στον 2 κανόνα
    Όλοι μας έχουμε κάνει υποχωρήσεις ασφαλώς , εμένα ας πούμε κάποιες φορές με λεν κοπέλες που έχουμε σχέση ότι εκείνη την δεδομένη στιγμή δεν θέλουν να κάνουμε σεξ , και εγώ το έχω σεβαστεί .
    Και μην γελάσεις μ αυτό που λέω γιατί συνήθως ότι και να με πει η άλλη εγώ κάνω αυτό που θέλω 

4. ipakouo_skilaki

Κανόνας 2:
    Αν ονειρεύεσαι ,ότι η γυναίκα που έχεις σχέση και την βλέπεις στις εξόδους σας ντυμένη στην τρίχα ,θα είναι το ίδιο κι όταν παντρευτείτε είσαι γελασμένος.Όχι αγαπητοί φίλοι δεν θα κυκλοφορεί από το πρωι ως το βράδυ με τα ψηλοτάκουνα.τις διχτυωτές κάλτσες και τα στράπλες μπλουζάκια.Όταν γυρνάει πχ από τη δουλειά της θα θέλει να χαλαρώσει μέσα στις φορμίτσες της.Και ναι αγαπητοί καλά ξηγιέται.Αν ονειρεύεστε κάτι άλλο κακώς.Προσγειωθείτε!!!

5. danos

danos Regular Member

No comment ..............

6. ipakouo_skilaki

Γιατί No comment;

7. danos

danos Regular Member

Γιατί αυτό που είπες το φοβόμουν ότι θα το έλεγες  

8. ipakouo_skilaki

Εντάξει σταματάω...κράτα το ροζ συννεφάκι  

9. danos

danos Regular Member

Όχι όχι πήγαινε στον τρίτο κανόνα , καλύτερα , τα λες και χύμα:clap:

10. ipakouo_skilaki

Δεν βλέπω ενδιαφέρον όμως.Παρεπιπτόντως σε ενημερώνω ότι αυτά συμβαίνουν σε έναν γάμο και τα αποδέχεσαι διότι υπάρχουν εκατομύρια άλλα που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένος και τυχερός που είσαι μαζί της...

11. danos

danos Regular Member

Δεν αμφιβάλω καθόλου για αυτό που λες .εδω εξάλλου εκτός της πλάκας αυτό υποτίθεται ότι κουβεντιάζουμε , τα κακά αλλά και τα καλά ενός γάμου.
    όλα σε μια ζυγαριά μπαίνουν

12. danos

danos Regular Member

Game over
    Please interest coin…………
    The end

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014