Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 2 Φεβρουαρίου 2009.

  1. milamber_gr

    milamber_gr New Member

    Ειναι συνηθες φαινομενο στην ανθρωπινη ιστορια να τα κανει αυτο ο ισχυροτερος...
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

      
     
  3. Emma

    Emma Contributor

     

    ------------

    Ι rest my case.  
     
  4. DiDi

    DiDi Regular Member

  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

    στο χρωστάω το ρεπούδι   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  6. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

    Η ίδια η ζωή δεν δίνει σε όλους τις ίδιες ευκαιρίες και τις ίδιες δυνατότητες!
    Η ζωή είναι άδικη τουλάχιστο στο βαθμό που μπορώ εγώ να την αντιληφθώ*! Η ίδια η ζωή είναι έτσι(άδικη) πέρα από τις κοινωνικές κοινωνιολογικές συνθήκες που διαμορφώνει ο άνθρωπος κτλ
    Είναι το ίδιο άδικη για τους ανθρώπους και για τα ζώα.
    Ενα απλό παράδειγμα ελπίζω ό συσχετισμός μου να είναι σαφής: Τα περισσότερα είδη αετών κάνουν δύο αυγά(ένα την ημέρα) τα οποία και εκκολάπτονται με διαφορά μίας ημέρας! Το μεγαλύτερο αετόπουλο όταν δυναμώσει αρκετά απλά πετάει απ την φωλιά το κατά μια μέρα μικρότερο αδερφάκι του!

    *Αν δεχτούμε τις "μεταφυσικές" εξηγήσεις των περισσοτέρων θρησκειών(δεν τις δέχομαι μα ούτε και τις αποκρύπτω) η ζωή δεν είναι άδικη -το αντίθετο- και απλά ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να το κατανοήσει
    στηριζόμενος στα "στενά πλαίσια αντίληψης" της λογικής του
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Η μοναδική κατάσταση στην οποία όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι, είναι ο θάνατος.
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

    Μετά όμως, θα σας γ@μήσ@ όλους!!!!   
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Fancy carcasses?  
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

    Δεν ξέρω τι είναι το "καρκάσης" που λες.. Εγώ ξέρω πως θα είμαι μια πανίσχυρη πνευματική οντότητα! Μήπως να αρχίσω από τώρα να μαζεύω τα φράγκα από τα δικαιώματα ,από τους μελλοντες θριλλεροπαραγωγούς ;  
     
  11. ariadni

    ariadni Regular Member

    Τη διαφορετικότητα μαθαίνουμε να την αντιλαμβανόματε από νωρίς και πάντα έχοντας ως σημείο αναφοράς τον ίδιο μας τον εαυτό.

    Και φυσικά, σαφώς σεβόμαστε και αποδεχόμαστε το διαφορετικό. Αυτό είναι το politically correct. Π.χ θεωρητικά δεν έχουμε πρόβλημα με τους κινέζους ή τους αλβανούς αλλά ούτε και με τους μουσουλμάνους ή τους βουδιστές. Επίσης, φαντάζομαι ότι ο περισσότερος κόσμος στο ερώτημα «Αποδέχεστε την ομοφυλοφυλία;» θα απαντούσε πολύ πρόθυμα «Προφανώς, ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέγει αυτό που θέλει». Φυσικά, άλλο θέμα αν πολλοί από αυτούς στην περίπτωση που το παιδί τους ήταν γκέυ και το ανακάλυπταν, μπορεί να τα έβαφαν και μαύρα.
    Με λίγα λόγια...αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα ή την αποδεχόμαστε όσο δε χρειάζεται να συμβιώσουμε μαζί της;

    Και καλά, μέχρι εδώ όλα οκ. Καθόλου δε μπερδέυω εγώ της απόψεις μου ή τις αρχές μου, επειδή ο στενόμυαλος πλησίον αντιπαθεί τους μαύρους, τους γκέυ ή είναι αντισημίτης. Αλλά τι γίνεται με αυτούς τους μουσουλμάνους και Αφρικανούς που θέλοντας να μένουν πιστοί στις παραδοσιακές τους πρακτικές επιμένουν ντε και καλά να κάνουν κλειτοριδεκτομή στα κοριτσάκια; Αυτό το είδος κουλτούρας, αυτό το πολιτισμό μπορώ να τον αποδεχτώ και να τον σεβαστώ; Μάλλον όχι, διοτί πιστεύω ακράδαντα ότι οι δικές μου αξίες, που με κάνουν να απορρίπτω τέτοιου είδους πρακτικές, είναι σίγουρα σωστές και θα ήθελα μάλιστα τέτοιου είδους πρακτικές να σταματήσουν να εφαρμόζονται.

    Φυσικά, εξακολουθώ να ισχυρίζομαι ότι σέβομαι απόλυτα διαφορετικές κουλτούρες και ομάδες ανθρώπων, εξαιρώντας τέτοιου είδους ακραία παραδείγματα.
    Γιατί αυτό μου δίδαξε ο πολιτισμός μου, τις αξίες του οποίου αποδέχομαι σε μεγάλο βαθμό.
    ( Το πώς βέβαια αναπτύχθηκε ο πολιτισμός αυτός (ο δυτικός) είναι άλλη ιστορία...π.χ όταν οι δυτικοί ανακάλυψαν την Αμερική φρόντισαν να εξολοθρεύσουν σχεδόν όλους τους “άγριους” ιθαγενείς, οι σταυροφόροι έστω και προσχηματικά θεωρούσαν ότι επιτελούσαν θεάρεστο έργο αλλά και για τους αρχαίους έλληνες, οι υπόλοιποι ήταν οι βάρβαροι (εξαιτίας της γλώσσας τους) και για τους αλεξανδρινούς της εποχής του Καβάφη ο πολιτισμός των βεδουίνων έμοιάζε με την άμμο.)

    Όμως πώς μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι η δική του θρησκεία ή ο δικός τους πολιτισμός, τα δικά του πιστεύω είναι ορθότερα ή και ανώτερα των άλλων; Για να κάνει αυτή τη σύγκριση, θα πρέπει να στηριχτεί σε αντικειμενικά κριτήρια και αξίες οι οποιές λαμβάνοντας υπόψη την πληθώρα διαφορετικών απόψεων που υπάρχουν είναι σχεδόν αδύνατο να εγκαθριδρυθούν.
    Ίσως το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να προσπαθεί ο καθένας απλά να δει τα ελαττώματα του μέσα από τα μάτια των άλλων, μέσα από την άποψη που έχουν και οι άλλοι για αυτούς, αυτούς που θεωρούν κατώτερους ή τόσο μα τόσο διαφορετικούς,, Προβάροντας ένα ρούχο ή κοιτάζοντας το είδωλό μας στον καθρέπτη παίρνουμε μια πολύ καλή γεύση για την εικόνα που δίνουμε αλλά αν ρωτήσουμε την άποψη και άλλων έχουμε πάντα την ευκαρία να πάρουμε μια πιο αντικειμενική εικόνα.
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Originally Posted by Incomplete_
    Υ.σ. Κουλτουριάρηδες και λοιποί γραφικοί παρακαλώ μην πλησιάσουν...Ο νηματοθέτης δαγκώνει...




    απλα για να εχει το θεμα "ρατσισμος" μια ολοκληρωμενη διασταση περα απο θεατρινισμους με φωτογραφιουλες περι της δηθεν ισοτητας ...   ....