Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 2 Φεβρουαρίου 2009.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

    Σε αυτό το νήμα που μιλάμε για τη διαφορετικότητα θα σεβαστώ τον πρόχειρο και διαφορετικό τρόπο σκέψης σου και θα ρωτήσω:

    Ποιος σου είπε χρυσό μου παιδί,πως ο δυτικός κόσμος είναι πιο αγνός;Γιατί σώνει και καλά εσύ να πρεσβεύεις την αλήθεια και εμείς να είμαστε πιόνι του συστήματος;

    Και είσαι και ρατσιστής. 

    Η θλιβερή πραγματικότητα της παιδοφιλίας,είναι σε μεγαλύτερα ποσοστά στην ανατολική Ευρώπη,παρά στις ΗΠΑ(που έχεις λυσσάξει.. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σου και σε παρακαλώ να γίνεις πιο συμβατός με τη μέση σκέψη και αντίληψη..



    Μη με απασχολείς άλλο με αφηρημένες έννοιες..Ευχαριστώ ...
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Lady_Dementia και Incoplete ........ ας μην στεκομαστε πανω απο ενα μικρο φυτο αγνοωντας πισω μας ενα ολοκληρο δασος ....
    τραγικο το συμβαν με το παιδακι (αν εγινε) αλλα HELLOOOOOOO ποσα παιδακια χασανε χερια και ποδια απο τους πολεμους της δυσης στους "αιμοχαρεις" Μουσουλμανους το ξεχασαμε ;;;;; .......... επειδη ο παγκοσμιος φασισμος προβαλει αυτα που θελει ; .... αυτη ειναι η ισοτητα ; .....

    "Ποιος σου είπε χρυσό μου παιδί,πως ο δυτικός κόσμος είναι πιο αγνός;Γιατί σώνει και καλά εσύ να πρεσβεύεις την αλήθεια και εμείς να είμαστε πιόνι του συστήματος;"
    Ειπα εγω οτι ο δυτικος κοσμος ειναι ποιο αγνος ; ...... μηπως πινεις ενα δυο Σκαατς προκειμενου να βρεις την δυναμη/υπομονη για να διαβασεις τα δικα μου ποστ .. δεν εξηγηται αλλιως ..   ... και πιστευω οτι πρεσβευω την αληθεια διοτι εγω πιστευω στον Θεο ..... εσυ που εχεις τα δικα σου πιστευω , εχε αλλη αποψη ...  

    " Ποιος δεν αφήνει ήσυχο τον Θεό σου isnogood; "
    Εκεινοι που Τον κατηγορουν για καθε κακο που ανθρωποι κανουν στο ονομα Του ....

    ΥΓ Και επιτελους .. η ορθοδοξια δεν ειναι η μοναδικη θρησκεια ...
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

    Θέλω τη μαμά μου..

    ...τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ζητήται Αφέντης,να με δέρνει ,να με μαστιγώνει,να με ξεφτιλίζει πριβέ και δημόσια κάθε φορά που θα ασχολούμαι μαζί σου!

    Δεν υπάρχουν προτιμήσεις,δεν υπάρχουν όρια!!!!
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

    μπααα ..... ειμαι βεβαιος οτι και χωρις Αφεντη τα καταφερνεις μια χαρα και μονος σου  
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

    Σαφώς,αφού ασχολούμαι μαζί σου.. Πάρε το θεούλη σου και άσε με ήσυχο τώρα..
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι


    φυσικα καταλαβαινεις πως εισαι απεναντι μου αυτο που ακριβως κατηγορεις ......

    δειτε αυτο το εκπληκτικο βιντεο ... ισως οτι καλυτερο εχει ποτε γινει για την ισοτητα

    Ξ€VXS.gr (BETA) - Μία τάξη, φυλΡτικά διαχωρισμένη
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

    Ευχαριστουμε για το βίντεο..
     
  8. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Κάποιες σκόρπιες σκέψεις:

    Ασφαλώς και ο ισλαμικός νόμος - όπου εφαρμόζεται (Ιράν, Σαουδική Αραβία, Σουδάν) - περιλαμβάνει πολλές αποτρόπαιες τιμωρίες για διάφορα εγκλήματα (και "εγκλήματα").

    Ναι, όντως οι Αμερικανοί προβάλλουν τέτοια πράγματα επιλεκτικά. Δείχνουν συνέχεια λιθοβολισμούς, κομμένα κεφάλια, απαγχονισμούς κλπ, από χώρες που θέλουν να πλήξουν (Ιράν ή παλαιότερα Αφγανιστάν) και παραβλέπουν παρόμοιες περιπτώσεις σε άλλες φιλικές χώρες (Σαουδική Αραβία).

    Και η έτερη θρησκεία της αγάπης - η "επικρατούσα" κατά το Σύνταγμά μας - έχει πλούσιο παρελθόν θρησκευτικής μισαλλοδοξίας, φόνων, πολέμων κλπ. Απλώς με τα χρόνια μετεξελίχθηκε και οι τιμωρίες εκσυχρονίστηκαν. Τώρα αντί να σου κόβουν το κεφάλι, σου "κόβουν τον κώλο" με ένα σωρό άλλους τρόπους (αφορισμοί, αποκλεισμοί, ενέργειες "αγανακτισμένων" θρήσκων κλπ.).

    Τέλος, δεν γνωρίζω αν υπάρχει Θεός. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι κανένας επί Γης δεν έχει δικαίωμα να μιλάει και να δρα εξ' ονόματός του.
     
  9. Σκεψεις του Κ. Καστοριαδη για τον Ρατσισμο.

    Εν προκειμένω χρειάζεται να σκεφτούμε απ’ την αρχή το πρόβλημα του ρατσισμού, καθώς η επικράτηση μιας σειράς κλισέ γύρω από το ζήτημα έχει καταστήσει σχεδόν αδύνατη την αντιμετώπισή του. Ρατσισμός δεν είναι μόνο ο φυλετικός ρατσισμός ή ο σεξισμός, αλλά κάθε μορφή συμπεριφοράς που κατατάσσει τους ανθρώπους σε κατηγορίες βάσει αντικειμενικών ή δήθεν αντικειμενικών κριτηρίων, ζητώντας την εξόντωση –φυσική ή φαντασιακή- μιας ή περισσοτέρων απ’ αυτές. Το ιδιάζον στοιχείο του ρατσισμού, το οποίο τον διαφοροποιεί απ’ τον απλό εθνικισμό/πατριωτισμό και τη θρησκευτική πίστη, είναι ότι δεν επιθυμεί την ενσωμάτωση του αντιπάλου –μέσω του προσηλυτισμού- αλλά την εξαφάνισή του. Κατά συνέπεια ρατσιστές δεν είναι, υπό αυτή την έννοια, μόνο οι ναζιστές, οι αντισημίτες ή η Χρυσή Αυγή και η Κουκ Κλουξ Κλαν, αλλά και οι χούλιγκανς που επιθυμούν τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων τους, τα μέλη των διάφορων lifestyle μικροομάδων που μισούν μέχρι εξαφάνισης τους συναδέλφους τους άλλων μικροομάδων, όπως επίσης φυσικά και οι οπαδοί παραδοσιακών ιδεολογιών όπως ο μαρξισμός κι ο αναρχισμός στο βαθμό που δεν επιθυμούν τη μεταστροφή των «αστών», των «φασιστών» ή των «μπάτσων», αλλά τη –φυσική- εξόντωσή τους.

    Η μελέτη τέτοιου είδους, μη προφανών μορφών ρατσισμού οι οποίες είναι ακατανόητες για τα παραδοσιακά αναρχομαρξιστικά σχήματα, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι ρίζες του ρατσισμού -και του εγγενούς σε αυτόν μίσους- μόνο ψυχαναλυτικά μπορούν να εντοπιστούν. Ο ρατσισμός, ως μίσος προς τον Άλλον που δεν στοχεύει στην αφομοίωσή του αλλά στην εξόντωσή του, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μετάθεση προς έναν εξωτερικό στόχο, του μίσους που το ίδιο το άτομο νιώθει για τον εαυτό του. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για το μίσος της ψυχής απέναντι στον κόσμο γενικώς, καθώς όπως λέει ο Freud αυτό είναι πιο πρωταρχικό για την ψυχή απ’ ότι η αγάπη· είναι όμως το μίσος ενάντια στον εαυτό που εξηγεί την ιδιαιτερότητα της ρατσιστικής συμπεριφοράς, την ανάγκη δηλαδή εξεύρεσης ενός σταθερού αντικειμένου μίσους, στην προσπάθεια εξόντωσης του οποίου αφιερωνόμαστε. Η βαθιά ασυνείδητη ψυχή του ατόμου παραμένει πάντοτε ξένη προς το συνειδητό υποκείμενο, ακοινώνητη και εξεγείρεται ασταμάτητα ενάντια στην κατεργασία που έχει υποστεί από την κοινωνία, μέσω του εκκοινωνισμού και της μετουσίωσης, ούτως ώστε να καταστεί κοινωνικό άτομο. Ο τρόπος έκφρασης αυτής της εξέγερσης είναι το διαρκές και άσβεστο μίσος του ατόμου προς τον εαυτό του, το οποίο ενεργεί ασυνειδήτως. Φροϋδικά –και πολύ σχηματικά- θα λέγαμε ότι το Αυτό (ασυνείδητο) μισεί το Εγώ (συνειδητό). Το πρώτο αναλαμβάνει ρόλο σαδιστικό, ενώ το δεύτερο ρόλο μαζοχιστικό. Ένας τρόπος να εκτονώσει το υποκείμενο αυτή τη σύγκρουση είναι να μεταθέσει την ψυχική ένταση προς τα έξω, μισώντας πια όχι τον εαυτό του, αλλά κάποιον άλλον, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου. Τα διάφορα δήθεν αντικειμενικά και αναμφισβήτητα κριτήρια βάσει των οποίων ο ρατσιστής επιλέγει τα αντικείμενα του μίσους του είναι απαραίτητα για να δικαιολογούν και να εκλογικεύουν αυτή την κατάσταση. Είναι η ανάγκη εκτόνωσης αυτής της ψυχικής σύγκρουσης που εξηγεί γιατί δεν αρκεί να αναφερθούμε απλά στο μίσος της ψυχής απέναντι στον κόσμο γενικώς για να ερμηνεύσουμε τον ρατσισμό, αλλά αντίθετα χρειάζεται να εστιάσουμε στο «ειδικότερο» μίσος ενάντια στο Εγώ.
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

     
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι

     
     


  12. Everywhere is freaks and hairies
    Dykes and fairies, tell me where is sanity
    Tax the rich, feed the poor
    Till there are no rich no more

    Id love to change the world
    But I dont know what to do
    So Ill leave it up to you

    Population keeps on breeding
    Nation bleeding, still more feeding economy
    Life is funny, skies are sunny
    Bees make honey, who needs money, monopoly

    Id love to change the world
    But I dont know what to do
    So Ill leave it up to you

    World pollution, theres no solution
    Institution, electrocution
    Just black and white, rich or poor
    Them and us, stop the war

    Id love to change the world
    But I dont know what to do
    So Ill leave it up to you (more)
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014